• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ya bu doktor isi sans isi bugunden beri internette bircok kisiye baktim hala da bakiyorum. Hepsine iyi diyende var kotu diyende. Nasil karar verilir ki. Bahceci bruksel ve memorial cem demirel e bakiniyorum.
Memorial ı iyi diyorlar ama iletişim sıfır oradaki doktorlarla da çalışanlarla da .. tavsiye etmiyorum.
Günaydın,
Uykusuz geçen bir gecenin ardından folukül takibi için yine geldim inşallah beklenen gelişme olmuştur.
günaydın hadi güzel haberlerle inşallah :nazar: ben de yarın gideceğim :KK15:

Kızlar bugün okadar mutlu oldum ki anlatamam size
KERİMCAN DURMAZ KONSERİNE gittim

Belki diyebilirsiniz bize bundan ama
Sadece mutluluğumu Paylaş mak istedim
Uzun zamandir bukadar yüzüm gülmemişti :KK73::KK73::KK73:

Tedaviden önce çok iyi geldi gerçekten

Not:aslında benim eşim bi konsere gitmeme hemde Kerimcan konserine gondercek biri değildi ama sırf kafam biraz Dağılsın, tüp bebek stresini atıyım diye gönderdi
Şaka yapiyosun dun butun akşam videolari izledim cok güzel bi konser olmuş ya :))
Enerji vermemesi imkansız

Şaka yapiyosun dun butun akşam videolari izledim cok güzel bi konser olmuş ya :))
Enerji vermemesi imkansız
Aynen canım sabaha kadar çektiğim videoları tekrar tekrar izledim bi harikaydı dün gece:KK71::KK71::KK71:
Hayatımda gittiğim ilk konserdi zaten hiç bi zaman unutamam sanırım

N
Kizlar 28 aralik 5.gun tek embriyo transferim oldu. Transferin 8. Gunu 119 10.gunu 313 bugun 17.gunu 7840 gibi bir rakam cikti degerim sizce normal mi? Mol gebelik falan olabilir mi ?
Naptın canım doktorunla görüştün mü ?

Back