- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.301
Genel olarak 5. Güne çok fazla yumurta ulaşmıyor yumurta çok oluncada 5. Güne gitsin die bekletiyorlar 4 tane 5. Gün embriosu hiçte kötü bi sonuc değil bosuna üzülme cnmkızlar benim 23 tane yumurtam toplanmıştı 14 tanesi döllendi ama sadece 4 tane 5. gün embriyosu olmuş ve 3. gün embriyosu hiç yok bilgilwndirmedeiler neden öyle olduğu hakkında hiç fikrim yok sizleri bilgilendiriyorlar mı neden böyle olmuş olabilir kalitesiz dedi diğerleri için dondurmaya gerek görmemişler çok üzüldüm okadar yumurta nereye gitti bir de OHSS oldum bu ay ertelendi zaten 3. gün hepsi iyi demişlerdi bi anda hepsi öldümü
Isallah hepimiz alalimHadi bakalim insallah guzel sonuclar alirsin
Ne güzel bugun hep güzel haberler hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza :)Kızlar 11.gün değerim 394,23 çıktı. Cuma günü 8.günümde 107.5 ti dr iyi dedi 12 gün sonraya gün verdiler ilk muayenede kendisi çağırdı hesabıma göre 6+1 olucam kalp atışını da duyabilir miyim ki acaba
5. günü görebilen varsa onları transfer için düşünüyorlar cnm diğerleri kalmamış olabilir evet içinin rahat etmesi için doktorunla görüşürken sorabilirsin bi açıklama duymak istiyor insankızlar benim 23 tane yumurtam toplanmıştı 14 tanesi döllendi ama sadece 4 tane 5. gün embriyosu olmuş ve 3. gün embriyosu hiç yok bilgilwndirmedeiler neden öyle olduğu hakkında hiç fikrim yok sizleri bilgilendiriyorlar mı neden böyle olmuş olabilir kalitesiz dedi diğerleri için dondurmaya gerek görmemişler çok üzüldüm okadar yumurta nereye gitti bir de OHSS oldum bu ay ertelendi zaten 3. gün hepsi iyi demişlerdi bi anda hepsi öldümü
açıklama yapmamalarına üzüldüm sadece 5. gün iyi kalitede olduğunu gösterir tabi hayırlısı artık napalim inşalla h önümüzde ki şubat ayında tutarlar5. günü görebilen varsa onları transfer için düşünüyorlar cnm diğerleri kalmamış olabilir evet içinin rahat etmesi için doktorunla görüşürken sorabilirsin bi açıklama duymak istiyor insan
Embriyoloğun payı da büyük bu aşamada
diğerleri gitse bile 5. gün embriyo olması güzel bişey için rahat olsun o konuda adaptasyon için transfer sonrası
elde iyi 4 embriyo var diye güzel gelişmiş diğerlerine kayıp gözüyle bakılmıyor ondan o konuya hiç değinmemişlerdir benceaçıklama yapmamalarına üzüldüm sadece 5. gün iyi kalitede olduğunu gösterir tabi hayırlısı artık napalim inşalla h önümüzde ki şubat ayında tutarlar
Benımde ölmüştü ve bunu transver günü öğrendım. Benim doktora sormamla öğrendim. 1 tane 5. Günü embrıyosu kalmıştı. Üstelik 1 gün öncesi 7 tanesi devam edıyodukızlar benim 23 tane yumurtam toplanmıştı 14 tanesi döllendi ama sadece 4 tane 5. gün embriyosu olmuş ve 3. gün embriyosu hiç yok bilgilwndirmedeiler neden öyle olduğu hakkında hiç fikrim yok sizleri bilgilendiriyorlar mı neden böyle olmuş olabilir kalitesiz dedi diğerleri için dondurmaya gerek görmemişler çok üzüldüm okadar yumurta nereye gitti bir de OHSS oldum bu ay ertelendi zaten 3. gün hepsi iyi demişlerdi bi anda hepsi öldümü
Ne güzel bugun hep güzel haberler hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza :)
açıklama yapmamalarına üzüldüm sadece 5. gün iyi kalitede olduğunu gösterir tabi hayırlısı artık napalim inşalla h önümüzde ki şubat ayında tutarlar
Saglik olsun canim hic uzulme. Digeri saglikli buyusun de onemli olan o. Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah.İki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugun
İnşallah sağlıklı olsun da ikiz belki zorlardı beni gurbetteyim bir evladım var ikiz olduğunu görünce vardır bi hayır demiştim teke düştü yine vardır bi hayır diyorum sağlıkla kucağımıza da alalım inşSaglik olsun canim hic uzulme. Digeri saglikli buyusun de onemli olan o. Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah.
Aynen canim. Herseyde bir hayir var.İnşallah sağlıklı olsun da ikiz belki zorlardı beni gurbetteyim bir evladım var ikiz olduğunu görünce vardır bi hayır demiştim teke düştü yine vardır bi hayır diyorum sağlıkla kucağımıza da alalım inş
Valla ben de anlamiyorum nereye gidiyor bu yumurtalar. Beni transferden 6 gun sonra aradilar. Döllenen bir yumurtan daha vardi 7gun dayandi yasasaydi donduracaktik dediler. Ve bundan benim kac gun sonra haberim oluyor. Doktorlar zahmet edip soylemiyorlar bile. Seninkiler de demek mi gelisimlerini devam ettirememis. Doktoruna gittiginde sor mutlaka.kızlar benim 23 tane yumurtam toplanmıştı 14 tanesi döllendi ama sadece 4 tane 5. gün embriyosu olmuş ve 3. gün embriyosu hiç yok bilgilwndirmedeiler neden öyle olduğu hakkında hiç fikrim yok sizleri bilgilendiriyorlar mı neden böyle olmuş olabilir kalitesiz dedi diğerleri için dondurmaya gerek görmemişler çok üzüldüm okadar yumurta nereye gitti bir de OHSS oldum bu ay ertelendi zaten 3. gün hepsi iyi demişlerdi bi anda hepsi öldümü
Yok canım henüz doktora gitmedim. Haftaya için randevu almıştım zaten ama tüp bebek merkezinden arayacaklarını söylediler.N
Naptın canım doktorunla görüştün mü ?
Çok yumurta toplanması sıkıntı kanama normalde olsa bi git görün vucudun halsiz düşmesin. Muayene olmakta fayda varKızlar yarına randevu aldım
Karnım çık ağrıyor
Kanamam çok yoğun
Sizce normal mi ?
Toplama sonrası kanama ?
Çok yumurta toplanması sıkıntı kanama normalde olsa bi git görün vucudun halsiz düşmesin. Muayene olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?