2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aa arada normal mi oldu sizde sorun ne ? Dondurulmuslardan mı yoksa yeniden mi baslıosun

Slm kızlar bugün yine kan verdim 18.ci gün 1000 çıkmış 3 gün önce 651 di.. Ne zormuş yükselmesini beklemek.. Benimki biraz yavaş ilerliyor sanırım kiminin bayağa yüksek çıkıyor ya

6.haftaya göre yani son regline göre 18.günde biraz düşük daha fazla olması beklenir ama doktor kese içn biz çağırıcaz diyorsa daha iyi bilir. Normalde bu haftalarda kese görünmeye yakın olması gerekiyor birden fırlayanlar da çok gördüm gün aşırı kan vermeye devam et artışa bak canım Rabbim sağlıkla kavuştursun

Yok sıfırdan başladık.zaten 5.güne tek ve oeta kalite embriyo kaldı.nisanda eşim varikosel ameliyatı oldu.2 ay sonra doğal oldu ama sperm sorunundan gelişmedi dna hasarı yüksekti.dna hasarımız düşünce tekrar başladık doğal için beklemek istemedik zaten sayı yerlerde(

Anladım hangi yoldan oldugu çokta önemli değil saglıkla bize gelsinde bebeklerimiz inş nerede başladın tedaviye

Sanırım biz gittiğimizde hem keseyi hemde kalp atışını duyucaz. Mesafe olduğu için onu mu bekliyorlar bilmiyorum.. İnş görürüm bir an önce sağol canım sende en kısa zamanda görürsün

Sanırım biz gittiğimizde hem keseyi hemde kalp atışını duyucaz. Mesafe olduğu için onu mu bekliyorlar bilmiyorum.. İnş görürüm bir an önce sağol canım sende en kısa zamanda görürsün
Canim sen ne zaman gideceksin doktora transferimiz ayni gun olmustu seninle

Amin inş. hepimiz için.Bahçeci umut cem çelik.rapor kullanacağımız için çok araştırmadan başladık.Memnunuz çok şükür.Sizin sorun ne?
Dıs gebelik sonrası tek tüp alındı rahimde yapısıklık oldu üstünede yumurta rezerv azlıgı eklenince bi anda tüp bebeğe basladım bende

Canim sen ne zaman gideceksin doktora transferimiz ayni gun olmustu seninle
Bu hafta gideriz diyordum ama değerim 3000 olunca geleceksin dediler.. Oda haftaya anca olur herhalde.. Senin değerlerin nasıl gittin mi keseyi görmeye

suanda kanama olmamasi lazim yanlis hatirlamiyorsam ama canini sıkma her sey olacagina variyor ne uzuntu ne stres hicbir sey olacak seyi degistirmiyor mutlu huzurlu gecirmek lazim bu surecleri

Canım toplama oldu ya salı günü benim
Çarşamba perşembe kanamam olmuştu
Şimdi bu adet sanırım ama
Adetime daha 15 gün vardı
Doktor olabilir bekliyorum dedi
Yarın gideceğim

Canım toplama oldu ya salı günü benim
Çarşamba perşembe kanamam olmuştu
Şimdi bu adet sanırım ama
Adetime daha 15 gün vardı
Doktor olabilir bekliyorum dedi
Yarın gideceğim
ya opudan sonra nasil adet olur hemen anlammis degilim yarin ne dicek bakalim dr

Kızlar bugun benim opu vardı. Şu an cok agrım var. Yürüyemiyorum bile rahat rahat
Ne önerirsiniz sizinde böyle olmuşmuydu?
bana ilk denememde duphalac ilacini vermisti dr.um cok rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…