- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.341
Aa arada normal mi oldu sizde sorun ne ? Dondurulmuslardan mı yoksa yeniden mi baslıosunMerhaba kızlar.Ben de bugün 2. denememe başladım.Geçen yıl ocakta ilk denemede negatif almıştım.Temmuzda da doğal gebeliğim oldu 6+2de gelişimi durdu.inşallah bu sefer her şey güzel olur.Hepimiz için hayırlısı...
Slm kızlar bugün yine kan verdim 18.ci gün 1000 çıkmış 3 gün önce 651 di.. Ne zormuş yükselmesini beklemek.. Benimki biraz yavaş ilerliyor sanırım kiminin bayağa yüksek çıkıyor ya
Anladım hangi yoldan oldugu çokta önemli değil saglıkla bize gelsinde bebeklerimiz inş nerede başladın tedaviyeYok sıfırdan başladık.zaten 5.güne tek ve oeta kalite embriyo kaldı.nisanda eşim varikosel ameliyatı oldu.2 ay sonra doğal oldu ama sperm sorunundan gelişmedi dna hasarı yüksekti.dna hasarımız düşünce tekrar başladık doğal için beklemek istemedik zaten sayı yerlerde(
Sanırım biz gittiğimizde hem keseyi hemde kalp atışını duyucaz. Mesafe olduğu için onu mu bekliyorlar bilmiyorum.. İnş görürüm bir an önce sağol canım sende en kısa zamanda görürsün6.haftaya göre yani son regline göre 18.günde biraz düşük daha fazla olması beklenir ama doktor kese içn biz çağırıcaz diyorsa daha iyi bilir. Normalde bu haftalarda kese görünmeye yakın olması gerekiyor birden fırlayanlar da çok gördüm gün aşırı kan vermeye devam et artışa bak canım Rabbim sağlıkla kavuştursun
Amin inş. hepimiz için.Bahçeci umut cem çelik.rapor kullanacağımız için çok araştırmadan başladık.Memnunuz çok şükür.Sizin sorun ne?Anladım hangi yoldan oldugu çokta önemli değil saglıkla bize gelsinde bebeklerimiz inş nerede başladın tedaviye
Canim sen ne zaman gideceksin doktora transferimiz ayni gun olmustu seninleSanırım biz gittiğimizde hem keseyi hemde kalp atışını duyucaz. Mesafe olduğu için onu mu bekliyorlar bilmiyorum.. İnş görürüm bir an önce sağol canım sende en kısa zamanda görürsün
Dıs gebelik sonrası tek tüp alındı rahimde yapısıklık oldu üstünede yumurta rezerv azlıgı eklenince bi anda tüp bebeğe basladım bendeAmin inş. hepimiz için.Bahçeci umut cem çelik.rapor kullanacağımız için çok araştırmadan başladık.Memnunuz çok şükür.Sizin sorun ne?
Bu hafta gideriz diyordum ama değerim 3000 olunca geleceksin dediler.. Oda haftaya anca olur herhalde.. Senin değerlerin nasıl gittin mi keseyi görmeyeCanim sen ne zaman gideceksin doktora transferimiz ayni gun olmustu seninle
aynen canim bosverdim zatrn adam sorunlu birazC
Canım hayırlı olsun tedavin. Yumurta sayısına takılma önemli olan kalitesi.
dusunce gucuyle yumurtaliklarimi etkim altina alicam ve sayiyi yukseltcemNasıl yükselirmiş
aynen canim bosverdim zatrn adam sorunlu biraz
dusunce gucuyle yumurtaliklarimi etkim altina alicam ve sayiyi yukseltcem
senin kanaman nasil oldu ?Çok ilginç
senin kanaman nasil oldu ?
Karnım ağrıyorsenin kanaman nasil oldu ?
suanda kanama olmamasi lazim yanlis hatirlamiyorsam ama canini sıkma her sey olacagina variyor ne uzuntu ne stres hicbir sey olacak seyi degistirmiyor mutlu huzurlu gecirmek lazim bu surecleriKarnım ağrıyor
suanda kanama olmamasi lazim yanlis hatirlamiyorsam ama canini sıkma her sey olacagina variyor ne uzuntu ne stres hicbir sey olacak seyi degistirmiyor mutlu huzurlu gecirmek lazim bu surecleri
ya opudan sonra nasil adet olur hemen anlammis degilim yarin ne dicek bakalim drCanım toplama oldu ya salı günü benim
Çarşamba perşembe kanamam olmuştu
Şimdi bu adet sanırım ama
Adetime daha 15 gün vardı
Doktor olabilir bekliyorum dedi
Yarın gideceğim
bana ilk denememde duphalac ilacini vermisti dr.um cok rahatlatiyorKızlar bugun benim opu vardı. Şu an cok agrım var. Yürüyemiyorum bile rahat rahat
Ne önerirsiniz sizinde böyle olmuşmuydu?
ya opudan sonra nasil adet olur hemen anlammis degilim yarin ne dicek bakalim dr
bana ilk denememde duphalac ilacini vermisti dr.um cok rahatlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?