- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.241
Evet sende güzel düşün belkide sana süpriz yaptı :)Baktim canim tup bebekte de varmis boyle bir durum tek embriyoyla ikizlere hamile kalan. Yani tek embriyoda bolunup ikiz gebelik gerceklesebiliyormus.
Senin sağlığın ilk etapta önemli olan ne umutlandırmak ne de hatırlatmak gibi olmasın tüp tedavilerinde gördüm tek yumurta ikizi oluyor ama değerler hakkında hiç bilgim yok maalesefCanim tup bebek ya o yuzden tek yumurta ikizine ihtimal vermedim hiç
İlk seferde göstermek için hemşire beni bir odaya almıştı dedim siz kafayı mı yediniz ben kendi kendime hem de göbeğimden asla iğne yapamamKizlar saskinim ne cesaretlisiniz deseniz baskasina yap yalarim da kendime nasil yaparim onu dusunuyorum
Ben ve arkadaşta arabada yapmıştık iğneleri vurmayıHahaha allahim sen baya baya tatli cesaretli hi takmayan tatli bi arkadasmizsin ... bide simitsarayinda evinde beklemedin .. canm ya .. ceaaretlendirmen icin gercekden tsk ederim
Gercekden merak ettim ... sagol arkadasim .. ilk ignemi vurulunca burda yazacam ... bende birilerine cesaret verebilirim insallahİlk seferde göstermek için hemşire beni bir odaya almıştı dedim siz kafayı mı yediniz ben kendi kendime hem de göbeğimden asla iğne yapamambüyük konuşmuşum sonrasında alışıyor insan düşününce çok zor geliyor ama ufacık hissedilmeyen bir iğne ki ttedavilerimde günde 3 farklı iğnem olduğu zamanlar oluyordu. Giç korkma evden çıkıp yaptırmaya gitmeye değecek bir iğne değil
Aynn cnm.. amin.... hepimiz yakinda guleriz insallahBen ve arkadaşta arabada yapmıştık iğneleri vurmayıarkadaşın dediği gibi eğlencelı aslında iğne vurmak. acısı yok çabalamak anne olmak için uğraşmak güzel bi duygu emeklerımız boşa çıkmasın insallah
Evet o risk de var dimi cnm ya igne kalırsa .. en iyisi yapdirmak dedigin gibiKalibimmm ben cesaret edemediğim için her gün 19.30 ve 23.25 deki iğnelerimi özel bir tip merkezinde yaptırıyorum. Devlet Hastanesi'nde aşılama için yaptırmıştım am anlamayan hemşire oluryor kendince ilaçlara yorumlar yapıyorlar. Arkadaşım şırıngayı batırıp ilacı enjekte etmeden çıkarmış o yüzden cesaret edemiyorum. Emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum ama cesaret Edip yapabilen var tebrik ediyorum :)
Tatlimmm gercekdem morel verdin.. ne mutlu bize ki birbirimIze iyi geliyoruzTabi cnm aydindan arkadaş geldi bi saat oturcaz eve beklesem saati geçiyo :))
şımardım :)) sen de öyle kuzum ..
Kızlar bugün okadar mutlu oldum ki anlatamam size
KERİMCAN DURMAZ KONSERİNE gittim
Belki diyebilirsiniz bize bundan ama
Sadece mutluluğumu Paylaş mak istedim
Uzun zamandir bukadar yüzüm gülmemişti
Tedaviden önce çok iyi geldi gerçekten
Not:aslında benim eşim bi konsere gitmeme hemde Kerimcan konserine gondercek biri değildi ama sırf kafam biraz Dağılsın, tüp bebek stresini atıyım diye gönderdi[/QUO
Iyi yapdin arkadasim ...Kızlar bugün okadar mutlu oldum ki anlatamam size
KERİMCAN DURMAZ KONSERİNE gittim
Belki diyebilirsiniz bize bundan ama
Sadece mutluluğumu Paylaş mak istedim
Uzun zamandir bukadar yüzüm gülmemişti
Tedaviden önce çok iyi geldi gerçekten
Not:aslında benim eşim bi konsere gitmeme hemde Kerimcan konserine gondercek biri değildi ama sırf kafam biraz Dağılsın, tüp bebek stresini atıyım diye gönderdi
Bende çok şaşırdım hiç anlam veremedim izin verdiğine amaIyi yapdin arkadasim ...
Benimki de asla izin vermezdi nefret ediyor kerimcan dan
Merhaba canımMerhaba kızlar
Merhaba canım
Nasılsin kanaman olmuş sanırım senin ?Merhaba kızlar
Sence rahim 1 haftada toparlar mı ?Merhaba canım
Nasılsin kanaman olmuş sanırım senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?