2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim tup bebek ya o yuzden tek yumurta ikizine ihtimal vermedim hiç
Senin sağlığın ilk etapta önemli olan ne umutlandırmak ne de hatırlatmak gibi olmasın tüp tedavilerinde gördüm tek yumurta ikizi oluyor ama değerler hakkında hiç bilgim yok maalesef
En hayırlısı en sağlıklısı neyse odur inşallah sebebi

Son düzenleme:
Kizlar saskinim ne cesaretlisiniz deseniz baskasina yap yalarim da kendime nasil yaparim onu dusunuyorum
İlk seferde göstermek için hemşire beni bir odaya almıştı dedim siz kafayı mı yediniz ben kendi kendime hem de göbeğimden asla iğne yapamam büyük konuşmuşum sonrasında alışıyor insan düşününce çok zor geliyor ama ufacık hissedilmeyen bir iğne ki ttedavilerimde günde 3 farklı iğnem olduğu zamanlar oluyordu. Giç korkma evden çıkıp yaptırmaya gitmeye değecek bir iğne değil

Hahaha allahim sen baya baya tatli cesaretli hi takmayan tatli bi arkadasmizsin ... bide simitsarayinda evinde beklemedin .. canm ya .. ceaaretlendirmen icin gercekden tsk ederim
Ben ve arkadaşta arabada yapmıştık iğneleri vurmayı arkadaşın dediği gibi eğlencelı aslında iğne vurmak. acısı yok çabalamak anne olmak için uğraşmak güzel bi duygu emeklerımız boşa çıkmasın insallah

Gercekden merak ettim ... sagol arkadasim .. ilk ignemi vurulunca burda yazacam ... bende birilerine cesaret verebilirim insallah

Evet o risk de var dimi cnm ya igne kalırsa .. en iyisi yapdirmak dedigin gibi

Kızlar bugün okadar mutlu oldum ki anlatamam size
KERİMCAN DURMAZ KONSERİNE gittim

Belki diyebilirsiniz bize bundan ama
Sadece mutluluğumu Paylaş mak istedim
Uzun zamandir bukadar yüzüm gülmemişti

Tedaviden önce çok iyi geldi gerçekten

Not:aslında benim eşim bi konsere gitmeme hemde Kerimcan konserine gondercek biri değildi ama sırf kafam biraz Dağılsın, tüp bebek stresini atıyım diye gönderdi

Iyi yapdin arkadasim ...

Benimki de asla izin vermezdi nefret ediyor kerimcan dan

Iyi yapdin arkadasim ...

Benimki de asla izin vermezdi nefret ediyor kerimcan dan
Bende çok şaşırdım hiç anlam veremedim izin verdiğine ama

Senin çok sevdigini biliyorum gitmessen içinde kalıcak kendine stres yapma tüp bebek öncesi dedi oyüzden izin verdi

Eşimin beni bukadar çok düşündugunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…