- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.221
İşte emin olamıyor insan ama bu bahsettiğim Dr la bı sure çalıştım ben ondan çok iyi tanıyorum canimYa bu doktor isi sans isi bugunden beri internette bircok kisiye baktim hala da bakiyorum. Hepsine iyi diyende var kotu diyende. Nasil karar verilir ki. Bahceci bruksel ve memorial cem demirel e bakiniyorum.
Tek embriyo canim ikiz olamaz malesefO konuda bilgim yok canım inşallah değildir ama ikız falan olmasin
Belki tek yumurta ikizidir neden olmasınTek embriyo canim ikiz olamaz malesef
Aynen kızlar iğnelerden hiç korkmayın banada eşim yaptı her iğneden sonra hiç acımıyo mu nie sesin çıkmıyor diodu :)Valla canım sen yazınca cesaret geliyor gerçekten güzel anlatıyorsun maşallah sana gerçekten hele ki bu mesajdan sonra bin kere maşallah
Ayy insallah oyledir :)Belki tek yumurta ikizidir neden olmasın
Öğrenir öğrenmez yaz bir sürü tek yumurta ikizine hamile kalanlar var bence tek yumurta ikizleri gelioAyy insallah oyledir :)
nadiren de olsa tek yumurta ikizi oluyor cnmTek embriyo canim ikiz olamaz malesef
Ne hikayeler var hepimizde eşim de diyor ki keşke iğneleri ben olsam sen tedaviye devam etsenAynen kızlar iğnelerden hiç korkmayın banada eşim yaptı her iğneden sonra hiç acımıyo mu nie sesin çıkmıyor diodu :)
Bana da sürekli istemiosan bosver illa çocugumuz olmak zorunda değil diordu eşim benden çok etkilendi sanırım ben biraz rahatım öğlen iğnelerini de iş yerinde arkadasıma yaptırdım hep video izledi iğne nasıl yapılır die yaptı :) hemde günde 3 4 iğnem vardı hatta son gün 6 tane vardı :)Ne hikayeler var hepimizde eşim de diyor ki keşke iğneleri ben olsam sen tedaviye devam etsen
Benin ailem uzak bana ve malesef arkadaş konusunda da yalnizimBana da sürekli istemiosan bosver illa çocugumuz olmak zorunda değil diordu eşim benden çok etkilendi sanırım ben biraz rahatım öğlen iğnelerini de iş yerinde arkadasıma yaptırdım hep video izledi iğne nasıl yapılır die yaptı :) hemde günde 3 4 iğnem vardı hatta son gün 6 tane vardı :)
Canim tup bebek ya o yuzden tek yumurta ikizine ihtimal vermedim hiçnadiren de olsa tek yumurta ikizi oluyor cnm
Forumlarda yorumları vardı böyle olanların
sabret bakalım doktorun ne diyecek
Mol gebelik ne oluyor cnm? Sen kac yasindasn ilk denemenmi ?Ayy insallah oyledir :)
Rezerv azlıgı var bende o yüzden fazla fazla iğne yaptımBenin ailem uzak bana ve malesef arkadaş konusunda da yalnizimkimseye de söylemeyeceğim rahat bırakmazlar diye neden o kadar fazla iğneler canım
Hımm anladım canım benim de fsh değerimi yüksek buldu bir doktor tüp bebek doktorum de muayeneye göre amh isteriz dedi fsh 8.64 cikmistiRezerv azlıgı var bende o yüzden fazla fazla iğne yaptım
Öyle bi topik var tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamile kalanlar yazmıslar bi bak sende istersen değerlerinide yazmısşardıCanim tup bebek ya o yuzden tek yumurta ikizine ihtimal vermedim hiç
Aynen sanırım bir yumurta ya tek sperm yerlestiriyorlarCanim tup bebek ya o yuzden tek yumurta ikizine ihtimal vermedim hiç
Tek yumurta ikizleri zaten tek yumurta ve tek spermle oluyor embrio 2 ye bölünüyor o yüzden tamamen aynı oluyor bebeklerAynen sanırım bir yumurta ya tek sperm yerlestiriyorlar
Mol gebelik dollenme sirasinda bir anormallik oluyor hucrenin cekirdegi olmadan dollenme oluyor. Plesanta olusuyor fakat embriyo olusmjyor. Sonra rahimde birden fazla uzum taneleri seklinde hucre cogaliyormus. Beta hcgde asiri artiyormus bu yuzden benimde bildigim bu canim.Mol gebelik ne oluyor cnm? Sen kac yasindasn ilk denemenmi ?
Ilk denemem yasim 29 canim.Mol gebelik ne oluyor cnm? Sen kac yasindasn ilk denemenmi ?
Öyle bi topik var tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamile kalanlar yazmıslar bi bak sende istersen değerlerinide yazmısşardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?