- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.041
Çapa’yı da bi hafta dediler ama sperm testini dışarıdan istemiyo ve gün veriyor ztn en az iki üç hafta sonrayaBen Süleymaniyede tam 3 ayda çıkardım sürekli gittim geldim uzadı uzadı bazıları 2 haftada cikartiyomuş çok şaşırdım
Aynen canım çok güzel olur sabirsizlaniyorum.Donmuslarda öyle oluyormus canım bakalım sana nasıl yapacaklar sende bi an önce olsanda beraber takip etsek :)
2 haftada çıkmazBen Süleymaniyede tam 3 ayda çıkardım sürekli gittim geldim uzadı uzadı bazıları 2 haftada cikartiyomuş çok şaşırdım
Umarım cnm çocuk sahibi olmak çok kıymetli evet ama imkansız değilse ve tedavi imkanımız da olduğu sürece bi gün olacak .. önemli olan kendimizi ve ailemizi (eşin ve sen ) yıpratmadan ömrümüzü heba etmeden bi yandan çabalamak o kadar ..
Umarım cnm çocuk sahibi olmak çok kıymetli evet ama imkansız değilse ve tedavi imkanımız da olduğu sürece bi gün olacak .. önemli olan kendimizi ve ailemizi (eşin ve sen ) yıpratmadan ömrümüzü heba etmeden bi yandan çabalamak o kadar ..
1 haftada çıkarsınlar tüp bebek paraları benden o kadar söylüyorum çapa da mümkün değilÇapa’yı da bi hafta dediler ama sperm testini dışarıdan istemiyo ve gün veriyor ztn en az iki üç hafta sonraya
İşte önce olmayalım die dua edioken bu aşamada olalım die :)Aynen canım çok güzel olur sabirsizlaniyorum.
hiç bu kadar istememiştim regl olmayı
eşi yüzünden tedavi olamayanlar var ya da süreçte ilgisiz davranan; o yüzden eşlerimizin desteği paha biçilemezEvet hiç bir şey ile ölçülmez o duygu. Çok şükür kesinlikle olmaz demediler çok şükür . Eşimden Allah razı olsun :) çok sabırlıydi ama kendini aştı daha da sabırlı :)
şöyle ama süleymaniye diyorki illaki dışarıda yaptırmışşındır onları getir kabul ederizEfervesaN 3 tane Sperm testi istediler bizden 15 gün arayla hemde
günleride zaten 1 ay sonraya verdiler
Siz nezaman cikardiniz ?2 haftada çıkmaz
önce eşine randevu veriyolar ilk raporda (eş den sadece ilk raporda spermiyogram alıyorlar sonrakilerde sadece kan veriyor bidaha gelmiyor eş )
ben 3 rapor çıkardım , bana sorarsan çıkaran kişi de biraz açıkgözlü olup takip yapacak ..
sleymaniyede sistem tıkır tıkır valla
neyse önce eşe 1 ay sonraya hemen hemen spermiyogram veriyolar
sonra 1 defa adetli
1 defa adetsiz muayene oluyorsun bu muayenelerde kan alıyorlar zaten
o arada evraklarını hazırlıyorsun resim nufus kayıt ssk dökümü 1 gün hatta 1 saatlik işler
en son hastane içinde sağlık kurulu raporu çıkarıyorsun her perşembe doktorlar imzalıyor perşembe sabah gittinmi akşam en geç 3-4 arası raporda hazır oluyor
derken dosyan tamamlanıyo 1 hafta sonra raporun veriliyot
3 defa çıkardım
çevremde de 3 kişiye çıkarttım hepsi kolayca halletti
süleymaniye candır
Tam 8 tane var di ama kabul etmedişöyle ama süleymaniye diyorki illaki dışarıda yaptırmışşındır onları getir kabul ederiz
bizim 5 tane vardı verdik onları kabul ettilr
sizin hiç yokmuydu ?
onu neden istiyorlar biliyormusun
kadın faktörlü mü erkek faktörlümü net karar verebilmek için
sağlama yapmak istiyolar
olurmu hiç yaSiz nezaman cikardiniz ?
Ben 2 ay önce çıkardım
Tüm evraklarim hazır olmasına rağmen 2 ay sonra ya gün verdiler neymiş kurul kararıymiş öyle Hemen çıkmıyor şimdi
Ben Bağcılar'da yaptırdığım 2 aşılama raporum var di bideşöyle ama süleymaniye diyorki illaki dışarıda yaptırmışşındır onları getir kabul ederiz
bizim 5 tane vardı verdik onları kabul ettilr
sizin hiç yokmuydu ?
onu neden istiyorlar biliyormusun
kadın faktörlü mü erkek faktörlümü net karar verebilmek için
sağlama yapmak istiyolar
Anladım neyse aldık bi şekilde artık ama bidaha asla gitmem gerçektenolurmu hiç ya
ben 2016 temmuzda ilk raporumu aldım
2017 nisanda 2. raporumu
2017 kasımda 3. raporumu aldım
hepsini de evrakları verdikten sağlık raporu dahil tüm dosyayı hazırladıktan 1 hafta sonra aldım
ama bakın oradaki kızlarla muhabbeti sağlam tutun
ben giryordum odaya doğru olanı tabi adet tarihimi söyleyip önümüzdeki haftaya yazarmısın raporumu yetiştirmem lazım diyordum sağolsunlar her defasında evlardan 1 hafta sonra aldım
bu arada ben özel hastanede yatırdım hep dış heyet raporu yani
ya benim 2 arkadaşımda 2. raporlarını aynen böyle kolay aldılar inanınAnladım neyse aldık bi şekilde artık ama bidaha asla gitmem gerçekten
Ya aynen :)) kadın eşim için dan diye ameliyat olabilir fln demişti şaka gibi ya1 haftada çıkarsınlar tüp bebek paraları benden o kadar söylüyorum çapa da mümkün değil
https://www.facebook.com/groups/148636858831107/permalink/567773863584069/Görmedim link varsa koyabilirsen bakalım burdan
Her yerin başka bi kuralı çıkıyoTam 8 tane var di ama kabul etmedi
Sadece başka hastanenin hsg yi kabul etti
Face girişi istiyor girince açılmıyor ben bi bakarım cnm netten sağolhttps://www.facebook.com/groups/148636858831107/permalink/567773863584069/
Bakar mısın açılıyor mu
Evet çok büyük nimet bekleme salonlarında böyle anlayışsız insan musvettelerine de rastlamak mümküneşi yüzünden tedavi olamayanlar var ya da süreçte ilgisiz davranan; o yüzden eşlerimizin desteği paha biçilemez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?