- 17 Ekim 2016
- 197
- 328
- 53
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.021
Cevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilirMerhaba canım 12 gün kullanmışsın bence( diğer tecrübelerime dayanarak) normal. Hiç korkma zaten kontrollerin de yapılmış artık sonlara doğru Bir ağırlık bitkinlik oluyor bence ondan. İçini ferah tut inşallah bir çok sağlıklı yumurtan olur
Düne kadar vardı bugün şikayetler kesilince tereddüt ettimBende aynı korkuyu yaşadım canım işlemden hemen önce acayip ağrım ve akıntının vardı çok korkmuştum ama gittiğim gün Dr öyle bişey olamaz dedi
Galiba yumurtaların erken catlamamasi için de ilaç veriyorlar. Öyle dedi hemşire yoksa tedaviye devam edilemezDüne kadar vardı bugün şikayetler kesilince tereddüt ettim
Dünden beri yaptığım gişelerden biri bunun icinmis ama bugün hiç ağrım kalmadı saskinimGaliba yumurtaların erken catlamamasi için de ilaç veriyorlar. Öyle dedi hemşire yoksa tedaviye devam edilemez
benim çatlatma iğneleri akşama denk gelmişti iki sefer de sonraki gün iğnesiz geçirip bir sonraki günd toplama yapılmıştıCevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence
Cetrotide sanırım çatlamaması içindi daha çatlatma yapılmamış henüz bunları oluyorsan korkmaMerhaba arkadaşlar bende yardimlarinizi bekliyorum tüp bebek surecindeyim ilaç kullanıyorum düne kadar bayağı kotuydum yan etkiler falan karnım kocaman şişti kasik ağrılarım ve akıntı vardı bugün iyiyim neredeyse hiçbir belirti yok ve ben korkmaya başladım acama yumurtalar toplanmaya yetişmeyen çatladın diye hiç böyle bisey yaşayan oldu mu ptesi kontrolum var
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum
Korkuyorum
Ölçülere bağlı kuzum onu bilemeyiz hatta doktor da yeni yeni kararlaştırıyordur bunu bence ..benim 10 un üzerine çıkmasını bekledi ve geriden gelenler de yetişsin fln diyodu son dönemde son kontrolüm öncesi bi kontrole daha gel çatlatma için karar veririz büyük ihtimalle demişti .. yani seni daha önce tedavi etmediyse bunun kararını daha temkinli vermek istiyorlarCevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence
Hic spermi olmayan doktorlarin hic cozum sunamadigi bir cift tanidigim var mesela.. Cocuk sahibi olma konusunda bildigim en kotu durum bu..Tedaviye rağmen bir yumurtası toplanmis bir kadinla tanismistim mesela o ikinci tedavisi icin farkli doktora gitmeyi dusunuyordu.. Sen de surecinde mutsuz olursan devaminda doktorunu degistirmelisin
Bi de bak ben capaya tapor cikarttitrmaya gittim motrfoloji dusuk sekil bozuklugu yok bu durumda tedavi olmaz rapor cikmaz ameliyat olmasi gerekebilir dedi uc kere israrla sorunca ne ameliyati biz iki ay once ilk tedavimizi gorduk embriyo olustu ama tutunamadi dedim snr yok belki vitamin kullanir bilemem androlojiye gidecek dedi gudubet kadin..
Snr kendi doktorumuza gosterdik ne alaka dedi yani sperm var ve tup bebek icin yeterli
Noldu biliyo musun biz esim hucbir vitamin islem gormeden tedaviye basladikrapordan vazgectik ve ilk tedaviden daha saglikli embriyomuz hatta embriyolarimiz oldu cok sukur ..doktor ve doktor kadar embriyolog cok onemli
Sen simdi akisina birak bi gor bakalim nasil ilerliyor surecin
Süleymaniyede nekadar sürede cikardiniz?merhaba sıralı olarak 5. toplamam olacak toplamda 7 toplamam olacak
genetik problem var saglıklı embriyo oluşturup 5. gunde biyopsi almaya calısıtoruz henuz 2 tane bıyopsı sevıyesıne gelebıldı
kısmetse bu adette 7. ve son toplamam olacak
3 rapor hakkımıda kullandım ılaclarımı cok akılcı kullandım hepsini dibine kadar yazdırırdım ve raporlarımı suleymaniye hastanesınde cıkardım asla capavda surunmeyınnderım ben capa yı yarım bıraktım suleymanıye de hallettım
Ben çapaya sadece rapor için gittim ikinci rapor hakkımı kullanmak için ama çapa yüzünden rapordan vazgeçtim işte , çok kötümerhaba sıralı olarak 5. toplamam olacak toplamda 7 toplamam olacak
genetik problem var saglıklı embriyo oluşturup 5. gunde biyopsi almaya calısıtoruz henuz 2 tane bıyopsı sevıyesıne gelebıldı
kısmetse bu adette 7. ve son toplamam olacak
3 rapor hakkımıda kullandım ılaclarımı cok akılcı kullandım hepsini dibine kadar yazdırırdım ve raporlarımı suleymaniye hastanesınde cıkardım asla capavda surunmeyınnderım ben capa yı yarım bıraktım suleymanıye de hallettım
Umarım cnm çocuk sahibi olmak çok kıymetli evet ama imkansız değilse ve tedavi imkanımız da olduğu sürece bi gün olacak .. önemli olan kendimizi ve ailemizi (eşin ve sen ) yıpratmadan ömrümüzü heba etmeden bi yandan çabalamak o kadar ..Ağladım biraz rahatladım. Evet doğru diyorsunuz biraz rahat olmam gerekiyor ne derler ise inançlı bir şekilde yapacağım. Umarım pazartesi günü muayene de daha iyi sonuçlar alirim.
Donmuslarda öyle oluyormus canım bakalım sana nasıl yapacaklar sende bi an önce olsanda beraber takip etsek :)Anladım canım adetin 2.günü gel dedi doktorum bana ben o gün ilaca başlıcak sandım 5.gün ilaca başlamasını ilk defa duydum
Ben Süleymaniyede tam 3 ayda çıkardım sürekli gittim geldim uzadı uzadı bazıları 2 haftada cikartiyomuş çok şaşırdımBen çapaya sadece rapor için gittim ikinci rapor hakkımı kullanmak için ama çapa yüzünden rapordan vazgeçtim işte , çok kötü
Rapor için Zeynep Kamil de rahat oluyomuş ama ben bi ay daha beklemek istemedim inşallah tekrar bu işlere gerek kalmaz sadece transfer için bile olsa
Görmedim link varsa koyabilirsen bakalım burdanArkadaşlar akşam haberlerinde ATV haberde Ankara tüp Bebek merkezi Timur Gürkan nın erken menopoz amh düşüklü tedavisi haberini gordunuz mu?
Süleymaniyede nekadar sürede cikardiniz?
tavsiyem süleymaniye ben çapaya dayanamadım yarıda kestimBen çapaya sadece rapor için gittim ikinci rapor hakkımı kullanmak için ama çapa yüzünden rapordan vazgeçtim işte , çok kötü
Rapor için Zeynep Kamil de rahat oluyomuş ama ben bi ay daha beklemek istemedim inşallah tekrar bu işlere gerek kalmaz sadece transfer için bile olsa
ben izledim arkadaşım aynı benim durumumArkadaşlar akşam haberlerinde ATV haberde Ankara tüp Bebek merkezi Timur Gürkan nın erken menopoz amh düşüklü tedavisi haberini gordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?