2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence

Cevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence
benim çatlatma iğneleri akşama denk gelmişti iki sefer de sonraki gün iğnesiz geçirip bir sonraki günd toplama yapılmıştı

Herkese iyi akşamlar tedavideki 2. Günümü bitiriyorum gonal f günlük 300 doz kullanıyorum bu ay çok yumurta çıkarıp 5. Güne gitmek istiyoruz. Günde 2,5 litre su içiyorum ohss ye kapılmak istemiyorym bu ay çok yumurta geliştircez . Yinede tedavide geçen bir ay boş geçen aydan çok çok daha keyifli :)

Merhaba herkese kuzenim de tüp bebek tedavisine başladı bugün konya novafertilde ilk gün iğnesi yapıldı 6.gün kontrol var gonal 225 ben de buradan yazayım süreci onun adına umarım herkes kavuşur bebeğine en kısa zamanda

Cetrotide sanırım çatlamaması içindi daha çatlatma yapılmamış henüz bunları oluyorsan korkma
Ztn çatlatma iğnesi günü bunları yapmadım ben iki denemede de bunları bıraktırıp saati hesaplayıp o iğneyi veriyorlar dakikasıyla

Sence
Ölçülere bağlı kuzum onu bilemeyiz hatta doktor da yeni yeni kararlaştırıyordur bunu bence ..benim 10 un üzerine çıkmasını bekledi ve geriden gelenler de yetişsin fln diyodu son dönemde son kontrolüm öncesi bi kontrole daha gel çatlatma için karar veririz büyük ihtimalle demişti .. yani seni daha önce tedavi etmediyse bunun kararını daha temkinli vermek istiyorlar

Dikkate alacağim umarım her şey iyi olur

Ağladım biraz rahatladım. Evet doğru diyorsunuz biraz rahat olmam gerekiyor ne derler ise inançlı bir şekilde yapacağım. Umarım pazartesi günü muayene de daha iyi sonuçlar alirim.

merhaba sıralı olarak 5. toplamam olacak toplamda 7 toplamam olacak
genetik problem var saglıklı embriyo oluşturup 5. gunde biyopsi almaya calısıtoruz henuz 2 tane bıyopsı sevıyesıne gelebıldı
kısmetse bu adette 7. ve son toplamam olacak

3 rapor hakkımıda kullandım ılaclarımı cok akılcı kullandım hepsini dibine kadar yazdırırdım ve raporlarımı suleymaniye hastanesınde cıkardım asla capavda surunmeyınnderım ben capa yı yarım bıraktım suleymanıye de hallettım

Süleymaniyede nekadar sürede cikardiniz?

Ben çapaya sadece rapor için gittim ikinci rapor hakkımı kullanmak için ama çapa yüzünden rapordan vazgeçtim işte , çok kötü
Rapor için Zeynep Kamil de rahat oluyomuş ama ben bi ay daha beklemek istemedim inşallah tekrar bu işlere gerek kalmaz sadece transfer için bile olsa

Arkadaşlar akşam haberlerinde ATV haberde Ankara tüp Bebek merkezi Timur Gürkan nın erken menopoz amh düşüklü tedavisi haberini gordunuz mu?

Ağladım biraz rahatladım. Evet doğru diyorsunuz biraz rahat olmam gerekiyor ne derler ise inançlı bir şekilde yapacağım. Umarım pazartesi günü muayene de daha iyi sonuçlar alirim.
Umarım cnm çocuk sahibi olmak çok kıymetli evet ama imkansız değilse ve tedavi imkanımız da olduğu sürece bi gün olacak .. önemli olan kendimizi ve ailemizi (eşin ve sen ) yıpratmadan ömrümüzü heba etmeden bi yandan çabalamak o kadar ..

Anladım canım adetin 2.günü gel dedi doktorum bana ben o gün ilaca başlıcak sandım 5.gün ilaca başlamasını ilk defa duydum
Donmuslarda öyle oluyormus canım bakalım sana nasıl yapacaklar sende bi an önce olsanda beraber takip etsek :)

Ben Süleymaniyede tam 3 ayda çıkardım sürekli gittim geldim uzadı uzadı bazıları 2 haftada cikartiyomuş çok şaşırdım

Süleymaniyede nekadar sürede cikardiniz?

genel olarak adetli gitmek , adetsiz gitmek eşin spermiyogram tarihinin gelmesi ( süleymaniyede 1 çapa da 2 defa istiyorlar )
derken ilk raporum 2 ayda çıktı ,
sonrakiler 1-1,5 aya varmadan cıktı çok şükür

tavsiyem süleymaniye ben çapaya dayanamadım yarıda kestim
kazlıçeşme marmaraydan rahatlıkla yürüneck mesafede ulaşımı rahat
zaten ben zeytinburnunda oturduğum için daha kolay oldu

Arkadaşlar akşam haberlerinde ATV haberde Ankara tüp Bebek merkezi Timur Gürkan nın erken menopoz amh düşüklü tedavisi haberini gordunuz mu?
ben izledim arkadaşım aynı benim durumum
hayırlı daha dünyada 7 kişi bu şekilde hamile kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…