- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.001
Canım zaten rezerv azlıgı değilmi sorun havuz yapacaklar korkma 1 tane yumurtayla hamile kalan bir sürü insan var arkadasımdan 16 civarı yumurta toplandı 1 tane saglıklı kaldı benden 8 toplandı 3 kaldı önemli olan saglıklı olması
Bebislerin dedin:)Şimdiden stres yapıp üzülme Allah korusun olumsuz bişi olursa zaten kim be derse desin üzüleceksin şimdi enerji gönder bebişlerine
Allah'ım yine de herşeyin hayırlısını versin bunu yaparken dahi hayırlısı ise olsun dedikŞimdiden stres yapıp üzülme Allah korusun olumsuz bişi olursa zaten kim be derse desin üzüleceksin şimdi enerji gönder bebişlerine
Hic spermi olmayan doktorlarin hic cozum sunamadigi bir cift tanidigim var mesela.. Cocuk sahibi olma konusunda bildigim en kotu durum bu..Tedaviye rağmen bir yumurtası toplanmis bir kadinla tanismistim mesela o ikinci tedavisi icin farkli doktora gitmeyi dusunuyordu.. Sen de surecinde mutsuz olursan devaminda doktorunu degistirmelisinAşılama için iğne yemistim ve kist oluştu diye bırakmışlardı Cerrahpaşa tıp fakültesinde böyle bir şey demedi olumsuz bir şey demediler. Yaşım 25 yumurta rezervi az yaşın genç daha erken filan diyorlar ama bebek olması için tedavi için erken tüp bebek defalarca denemek için erken bunun neresine sevinmeliyim bilmiyorum
Canim 4 şubata kadar uzar mı transferinAminn amin inş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin çok bekletmesin kimseyi bakalım benim transferim 4 şubat gibi sen o zamana kalp atısını duyarsın :)
Bi de bak ben capaya tapor cikarttitrmaya gittim motrfoloji dusuk sekil bozuklugu yok bu durumda tedavi olmaz rapor cikmaz ameliyat olmasi gerekebilir dedi uc kere israrla sorunca ne ameliyati biz iki ay once ilk tedavimizi gorduk embriyo olustu ama tutunamadi dedim snr yok belki vitamin kullanir bilemem androlojiye gidecek dedi gudubet kadin..Evet sağlıklı olması ama çok yavaş buyumuyorlar mı ? Ne diyim kendime bilmiyorum
Ztn kendimizi herseye hazirlayip en iyisini dusunmekten baska bi yolumuz yok..emin ol her birimiz cok korkuyoruz negatifin yinelenmesinden sadece bazilarimiz kafasini dagitmayi iyi biliyor bu da zamanla oturuyor ..tevekkul etmek cok rahatlatiyor icinden allahla konus o bizi yargilamaz sefkatini esirgemez ve hayirlisini verir gonulden istersek..Canım valla belki de her ay yaşadığım hayal kırıklığından bilmiyorum ama dediğim gibi kendimi herşeye hazırladım
Aynen canım o isterse herşey olur ol desin yeter biz sadece elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruzZtn kendimizi herseye hazirlayip en iyisini dusunmekten baska bi yolumuz yok..emin ol her birimiz cok korkuyoruz negatifin yinelenmesinden sadece bazilarimiz kafasini dagitmayi iyi biliyor bu da zamanla oturuyor ..tevekkul etmek cok rahatlatiyor icinden allahla konus o bizi yargilamaz sefkatini esirgemez ve hayirlisini verir gonulden istersek..
Yoksa bu sureci kac kez yasariz hangimiz biliyoruz ki
Yok canım sende başlayacaksın dimi adetin ayın 20 si gibiydi adetin 5. Günü başlıo ilaçlar 16 sında baslıcak ilaçlar 15 gün sonra kontrol hersey iyiyse 6 gün sonra transfer oluyor musCanim 4 şubata kadar uzar mı transferin
Bugün başlamişsin tedaviye
Bence bu ayın 30 u gibi transferin olur
Benim ikinci günü başladı ilaçlar canım bı 5'6 gün kullandım sonra yumurta toplama 3 gün sonrada transferYok canım sende başlayacaksın dimi adetin ayın 20 si gibiydi adetin 5. Günü başlıo ilaçlar 16 sında baslıcak ilaçlar 15 gün sonra kontrol hersey iyiyse 6 gün sonra transfer oluyor mus
Benim ikinci günü başladı ilaçlar canım bı 5'6 gün kullandım sonra yumurta toplama 3 gün sonrada transfer[/QUOTE
Biz dondurulmus transferi olacagız
Anladım canım adetin 2.günü gel dedi doktorum bana ben o gün ilaca başlıcak sandım 5.gün ilaca başlamasını ilk defa duydumYok canım sende başlayacaksın dimi adetin ayın 20 si gibiydi adetin 5. Günü başlıo ilaçlar 16 sında baslıcak ilaçlar 15 gün sonra kontrol hersey iyiyse 6 gün sonra transfer oluyor mus
Hayirlisi artık canım transfer ne zman olursa olsunYok canım sende başlayacaksın dimi adetin ayın 20 si gibiydi adetin 5. Günü başlıo ilaçlar 16 sında baslıcak ilaçlar 15 gün sonra kontrol hersey iyiyse 6 gün sonra transfer oluyor mus
Ben de 2-3-4. gün bi hap kullanıp 5. gün iğnelere başlamıştımAnladım canım adetin 2.günü gel dedi doktorum bana ben o gün ilaca başlıcak sandım 5.gün ilaca başlamasını ilk defa duydum
Dondurulmuş mu oldu sizindeBen de 2-3-4. gün bi hap kullanıp 5. gün iğnelere başlamıştım
Yok bu sefer dondurabildik transfer tazeydi :))Dondurulmuş mu oldu sizinde
Merhaba canım 12 gün kullanmışsın bence( diğer tecrübelerime dayanarak) normal. Hiç korkma zaten kontrollerin de yapılmış artık sonlara doğru Bir ağırlık bitkinlik oluyor bence ondan. İçini ferah tut inşallah bir çok sağlıklı yumurtan olurMerhaba arkadaşlar bende yardimlarinizi bekliyorum tüp bebek surecindeyim ilaç kullanıyorum düne kadar bayağı kotuydum yan etkiler falan karnım kocaman şişti kasik ağrılarım ve akıntı vardı bugün iyiyim neredeyse hiçbir belirti yok ve ben korkmaya başladım acama yumurtalar toplanmaya yetişmeyen çatladın diye hiç böyle bisey yaşayan oldu mu ptesi kontrolum var
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum
Korkuyorum
Bende aynı korkuyu yaşadım canım işlemden hemen önce acayip ağrım ve akıntının vardı çok korkmuştum ama gittiğim gün Dr öyle bişey olamaz dediMerhaba arkadaşlar bende yardimlarinizi bekliyorum tüp bebek surecindeyim ilaç kullanıyorum düne kadar bayağı kotuydum yan etkiler falan karnım kocaman şişti kasik ağrılarım ve akıntı vardı bugün iyiyim neredeyse hiçbir belirti yok ve ben korkmaya başladım acama yumurtalar toplanmaya yetişmeyen çatladın diye hiç böyle bisey yaşayan oldu mu ptesi kontrolum var
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum
Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?