Rabbim yardimcin olsun cnm insallah bu sefer hersey guzel olsun
Cnm onemli olan kalitesi tek yumurtayla hamile kalan cok kisi var yenimi basladin tedaviyeBenim malesef 2 yumurtam oluştu bekliyoruz bende kayserideyim 300 lük oluyorum
Benim malesef 2 yumurtam oluştu bekliyoruz bende kayserideyim 300 lük oluyorum
Doç Dr Gökalp öner. Siz kime gidiyor sunuzKime gidiyorsunuz bende kayserideyim
Doç Dr Gökalp öner. Siz kime gidiyor sunuz
EvetCiddi misiniz bende Gökalp hocama gidiyorum
Evet yeni başladımCnm onemli olan kalitesi tek yumurtayla hamile kalan cok kisi var yenimi basladin tedaviye
Evet yeni başladım
İnşallah bizimde pazar olacak yumurta toplamaBenim yarın kontrolüm var büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi için tarih verecek.Gökalp bey gerçekten iyi birisi inşallah sevindirir bizide
İnşallah bizimde pazar olacak yumurta toplama
Magnet valla benim hikayem çok uzun gitmediğimiz doktor kalmadı en son başka bir doktorun tavsiyesi ile gittikAcıbadem de degil mi. Doktoru nasıl buldunuz peki . Kim tavsiye etti Gökalp beyi
Magnet valla benim hikayem çok uzun gitmediğimiz doktor kalmadı en son başka bir doktorun tavsiyesi ile gittik
Aynen öyle bizde baya uzun zamandır uğraşıyoruz çok yorgunum bendeAynı durumdayız gitmediğim yer kalmadı denemediğim doktor. O kadar yoruldumki 2 buçuk yıldır uğraşıyorum
Aynen öyle bizde baya uzun zamandır uğraşıyoruz çok yorgunum bende
Benim bebeğim vardı düştü daha sonra kist çıktı kist alınırken yumurtaların bir kısmı ve tüpüm alınmış sizin probleminiz neBakalım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırız. Özel degilse probleminiz nedir
Benim bebeğim vardı düştü daha sonra kist çıktı kist alınırken yumurtaların bir kısmı ve tüpüm alınmış sizin probleminiz ne
Siz ilk tüp bebek denemesini kime yaptırdınız Gökalp bey olumlu konuşuyor hayırlısı diyor teslim olmak lazım bizde teslim olduk çok iyi birisiBende polikistik over var doğuştan hiç düzenli adet olmadım bu yaşıma kadar. Eşimde de ufak tefek problemler vardı ilaç kullandı. Bu ikinci tüp bebek denemem benimde. Gökalp hocam ne diyor size peki çok olumlu hastalarına karşı
Siz ilk tüp bebek denemesini kime yaptırdınız Gökalp bey olumlu konuşuyor hayırlısı diyor teslim olmak lazım bizde teslim olduk çok iyi birisi
hakkımız da hayırlısı olsunBen ilk denememi arzu yurci yaptı mehmet tayyar A gidiyordum o yönlendirdi ama körü körüne yapılmış dedi Gökalp hocam bir sürü hap verdi bana görmezden geldikleri çok şey çıktı. Bizede öyle olumlu inşallah bakalım. Yarın kontrolüm var toplama için gün verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?