2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy kiyamam çok geçmiş olsun canım keşke bebekler hiç hasta olmasa ( biz de pazartesi tekrar gitcez hala iyileşme yok sadece ateşi çıkmadı bir daha o kadar

Oy kiyamam çok geçmiş olsun canım keşke bebekler hiç hasta olmasa ( biz de pazartesi tekrar gitcez hala iyileşme yok sadece ateşi çıkmadı bir daha o kadar
Canım aslında ateşi çoo yükselmiyor ama eklemler falan ağrıyor ya gripte inliyor o yüzden veriyorum ilaç uyuyup dilensin rahatça diye haksiz kuzum kucak istiyor hep

O bizdede var gece 6-7 kez kalkıyorumdur ,kucağıma alıyorum pıs pıs o zaman susuyor ve uyuyor hop tekrar geri aynı şey :) çok yorucu

Canım aslında ateşi çoo yükselmiyor ama eklemler falan ağrıyor ya gripte inliyor o yüzden veriyorum ilaç uyuyup dilensin rahatça diye haksiz kuzum kucak istiyor hep

Geçmiş olsun daha iyidir inşallah ..

hepinize geçmiş olsun. diş bizimkinde hiç ateş yapmadı. bir baktım ağzında bişey parlıyor dişi çıkmış. ne uykusu bölündü ne huzuru kaçtı maşallah.
sabahları öksürüyor ama yalandan yapıyor sanırım emin olamıyorum. gün içinde bişey yok çünkü

Benimki o ağlamayı uyumak istediği halde canı yanınca yapıyor. Uyandım ana uyumak istiyorum gözümü açamıyorum uyut beni tekrar diye.

Duzelir insallah yaa .Emerken de can yakmaya basladi .Damaklariyla fena acıtıyor. Dis cikinca düşünemiyorum .Kendi yatagimizda 20 kez uyandıysa annemlerde hic uyumaz diye korkuyorum .Cok yabanciliyor zaten

Allah bütün hastalara özellikle de bebişlere acil şifalar versin inşallah

Kızlar doktorum aradı ve bana domuz gribi ve boğaz kültürünün temiz olduğunu i. Zero diye soğuk algınlığı ilacını vermemi yatın ateş devam ederse antibiyotik başlamamı söyledi. Bende aile dostumuz olan hem çocuk hem alerji doktoru tanıdığımızı aradım ve bana o i. Zero olan ilaçta zararlı birsürü katkı olduğunu sakın kullanmamamı söyledi. Doktorun yaklaşımını çok yanlış buldu zaten hep değiştir diyor bulamıyorum doktor. Dedi ki domuz vs değilse 72 saat ateş takibi yapmanı yükselirse calpol vermeni önermeli 72 saat sonra kontrole çağırıp kulağına bakmalı ve eğer kulakta enfeksiyon geliştiyse antibiyotik düşünmeli ki bu kararı o vermeli sen ateşini ölçüp başlayamazsın dedi. Sizce hangisi haklı doktorum bana boşuna lökosit var diye bağırsak antibiyotiği de kullandırmıştı ona da kıZzmıştı tanıdığımız dr. İyice sinir oldum kadına.

Ya ne kadar yanlış bir tavır ezbere antibiyotik mı başlanır
Ben ne zaman ikileme düşsem kadır tuğcu nun sayfasını okuyorum fırsat olursa tavsiye ederim gercekten çok faydalı buluyorum çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Kızlar gece yatmadan mama vereyim diyorum doyuyor mu soymuyor mu bilemediğimden. Ne tavziye edersiniz? Hipp, aptamil, heri baby..

Bende kızlardan birine antibiyotik kullandım ama uzun süre geçmeyince ve hafiften ciğerlerine inmeyr başladığı için. Doktorum sürekli kontrol etti sonunda daha fazla riske atmayalım dedi. Yani ciğerleri temizee hemen ilaç vermiyor doktorlar. Seninki biraz ilaççı gibi bencede bir alternatif doktor bakınmalısın.

evet canım ilaçcı olmadığını iddaa edip hemen ilaç yazdı bikere kakada lökosit yüksek diye antibiyotik kullandırdı birde kullanmak istemiyorum dedim beni korkuttu ilerlerse bebek başedemez diye öyle korludan kullandım ki gerek yokmuş. Başka doktor arıyorum ama aylık kontrolünü kaçırmayayım ddm yine en ezımdan takip edior ddm ama bu yetti artık daha da adım atmam. Zaten kadın hiç evlenmemiş ve çocuğu yok empati de yapamıyor bence pek.

Başka doktor bulamaz mısın? Böyle bir durumda kalsam sanırım 3. bir doktora daha danışmayadanışmaya çalışırdım.

Senin bu doktor çok gıcık, ne ilaç meraklısıymış. Bence 3. Bi doktorun da görüşünü al canım için rahat etsin.

Senin bu doktor çok gıcık, ne ilaç meraklısıymış. Bence 3. Bi doktorun da görüşünü al canım için rahat etsin.
Gribin konak süresi 72 saat. Pazartesiye kadar ateş takiple devam edicem. Pzartesi eğer hala devam ederse başka bir dr a götüreceğim canım artık bu kadına götürmem bitti.

canim bizim oglan hastayken biz doktora 5 gun yazarak bilgi verdik. o sira aile hekimine muayene ettirdim. 5.gun oksuruk artti da gittim, surup verdi, gecmedi, cigerine inince antibiyotik verdi mecbur... Yani sizinki baya ilaçci. Ayrica antibiyotigi recetesiz satamazlar ki

Yok reçete yazmış bana şifresini söyledi tahlil sonuçlarına göre ama bana diyor ki iburomin midir nedir içinde baya katkı maddesi olani başla hemen yarın da ateşini ölç yine yüksekse antibiyotiğe de başla ilerlemesin diyor. Bende almadım reçeteyi. 1 günde ciğere mi incek acaba nasıl bir kafa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…