- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #79.341
Hamileyken sağlık ocağının verdiği decaviti kullanıyorum canım fazladan 2 kutu kalmıştı , zaten ebe demişti o decaviti doğumdan sonra en az 6 ay daha kullan diye de ben umursamamiştimCanım bilimsel olarak emin
canım hangi vitamini alıyorsun çinko da faydalı saç dökülmesi
Valla hiç saatimiz yok canım zırt pırt emziriyorum gerçi en fazla 10 dk emer gündüzleri ama gece uyumadan biberonda mama veriyorum öyle uyutuyorum sabaha kadar da ne zaman kalksa emziriyorum gece emmesi gündüzden daha uzun sürüyor zorla çıkarıyorum ağzından yoksa sabaha kadar ağzında meme uyumaya niyetliSelam acayip sorularım ve ben geldik :) bilindiği üzere ağırlık mama olarak devam ediyoruz. Sorum şu ki emziren anneler kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuz ? Bu diş olayı bizi baya bozdu emmekten ziyade dişlemek istiyor. Birde gece beslenmesi hakkında düşünceleriniz ne ?
Dişler artmaya başladığından beri 3 dk emip ısırır oldu yaValla hiç saatimiz yok canım zırt pırt emziriyorum gerçi en fazla 10 dk emer gündüzleri ama gece uyumadan biberonda mama veriyorum öyle uyutuyorum sabaha kadar da ne zaman kalksa emziriyorum gece emmesi gündüzden daha uzun sürüyor zorla çıkarıyorum ağzından yoksa sabaha kadar ağzında meme uyumaya niyetli
Başlarda biraz öyle yapacak 1 aya kalmaz artık ısırmayacak canım , ısırdığı zaman hafif burnunu sıkar gibi yap hemen ağzını açar çekerek çıkarmaya çalışma sakin çatlaklar olurDişler artmaya başladığından beri 3 dk emip ısırır oldu ya
Başlarda sadece isiracak sonradan olmayacak ısırma en fazla 1 ay sürer canım , ısırdığı zaman burnunu hafif sıkar gibi yap hemen ağzını açar çekerek çıkarmaya çalışma yoksa çatlaklar olur Allah korusunDişler artmaya başladığından beri 3 dk emip ısırır oldu ya
Bizimde öyleydi canım ama patlak yok hep 2 poşetliydiKızlar Asudan'dan birkaç ürün aldım fakat hepsinin paketi patlak geldi.
Bir orijinal paket var, bir de üzerine şeffat poşet geçirip bağlamışlar. İçteki orijinal paketler patlamış ve tarhana, irmik falan o dıştaki poşetlerin içine dökülmüş. Hala ayrı poşetlerdeler ama birbirlerine karışma durumu yok yani. Size de böyle mi geldi? O kadar para veriyoruz , böyle özensiz gelmesi canımı sıktı. Ben mi büyütüyorum?
gündüz 2 saati geçmiyor emmesi gecede 3defa falan kalkıyor tabi son zamanlarda diş yüzünden arttı uyanmalarıSelam acayip sorularım ve ben geldik :) bilindiği üzere ağırlık mama olarak devam ediyoruz. Sorum şu ki emziren anneler kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuz ? Bu diş olayı bizi baya bozdu emmekten ziyade dişlemek istiyor. Birde gece beslenmesi hakkında düşünceleriniz ne ?
Büyüdükce algıları geliştikce daha bizi çoook parmağında oynatacak bu bebekler :)Gündüz ne kadar uyutamasam da ağlayınca odadan çıkmadan sakinlestiriyorum .Sonra yeniden deneyip duruyorum .Ama paşam bir sey keşfetti .Akşamları babasinin diger odada olduğunun farkına vardi ve daha cok direniyor .Ve ben 3 gundur ayni hatayi yapiyorum. Siddetli agladi diye alip babasina götürüyorum
Bizim daha diş yok ama yine de bastırıyor eziyor diş çıksa vay halimeDişler artmaya başladığından beri 3 dk emip ısırır oldu ya
Selam acayip sorularım ve ben geldik :) bilindiği üzere ağırlık mama olarak devam ediyoruz. Sorum şu ki emziren anneler kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuz ? Bu diş olayı bizi baya bozdu emmekten ziyade dişlemek istiyor. Birde gece beslenmesi hakkında düşünceleriniz ne ?
Kargoda mı oldu acaba... Öyle ise kullanmakta sakınca yok da vadesi geçmiş ürünü alel acele pakeyledikleri için falan ise kötü. Gerçi öyle birşeye cesaret etmezler diye düşünüyorum. Sizinkilerin tavsiye edilen tüketim tarihi nasıl.? Benimkinde mayıs 2019 diyorBizimde öyleydi canım ama patlak yok hep 2 poşetliydi
gündüz 2 saati geçmiyor emmesi gecede 3defa falan kalkıyor tabi son zamanlarda diş yüzünden arttı uyanmaları
kargoda çoğu şey fırlatılıyor ama üzerinde gıda içerdiği yazıyordu kolinin o yüzden daha dikkatli olunmuştur diye düşünüyorum tett irmik un falan mayıs 2019 çorbalar Eylül 2019 yazıyor içine sinmediyse bence iade et canımKargoda mı oldu acaba... Öyle ise kullanmakta sakınca yok da vadesi geçmiş ürünü alel acele pakeyledikleri için falan ise kötü. Gerçi öyle birşeye cesaret etmezler diye düşünüyorum. Sizinkilerin tavsiye edilen tüketim tarihi nasıl.? Benimkinde mayıs 2019 diyorAfilim92
Canım doğal ürün demek kendi halinde hiç ilaçlama vs yapılmadan tamamen müdahalesiz ürün demektir. Organikte gübre zirai ilaç kullanılıuor ama bitkisel ya da zararsız olanları kullandıklarını söylüyorlar ki ne kadar doğru bilemem. Birde birkileri suladıkları su çok önemli.Bu arada sayfada doğal ve organik yazıyor ikisi farklı şeyler mi diye sordum (farklı olmalı). Bizim urunlerimiz saglikli dogal urunler diye geçer, organik urunlerimizde vardır şeklinde cevap aldım. Hangileri organik dedim cvp gelmedi
İade et canım depoları ne durumda bilemezsin sonuçta fareler tahıl depolarında cirit atıyor. Pakette patlaksa bilemezsin. Hem 1. Sınıf poşet diye bir açıklama yapan organikçi hiç duymaduuum. Tatmin olman için gıdayla temasa uygun plastik ambalaj demeliydi. 1. Sınıf ne sonuçta gıdayla temasa uygun değilse isterse sınıfının en iyisi olsun napalım yani. Kızlar bu organik işlerini boşverin bilindik ve çok tüketilen stoklama yapmayan marlaların paketli ürünlerini alın.Aynen öyle yaptım ve çok üzgünüm, kargo ile konuşacağım, ama dıştaki ler de birinci sınıf poşet diye cevap verdi. İade etmeyi mi talep etsem bilemedim.
Eğer imkan varsa iade et ne niyetle verirsen o faydayı görüyor gercekten içine sinmedi ise faydalı da olmazKargoda mı oldu acaba... Öyle ise kullanmakta sakınca yok da vadesi geçmiş ürünü alel acele pakeyledikleri için falan ise kötü. Gerçi öyle birşeye cesaret etmezler diye düşünüyorum. Sizinkilerin tavsiye edilen tüketim tarihi nasıl.? Benimkinde mayıs 2019 diyorAfilim92
Benimki de hiç sevmedi tiksiniyor gibiydi yüz ifadesi
bizimkide aynı çok komik oluyorlar :)) odadan çıkıp peşime geliyor mutfağa. Şimdi hoşumuza gidiyorda ilerde tam öğrenip ellemeler başlayınca noluruz bilmem :))))Oğlum bugün yürüteci kullanmayı öğrendi. Zararlı vs diyorlar ama hayat kurtarıcı kesinlikle. Yaramazlıklar başladı ilk andan ama olsun, kendi başına bir şeyler yapması o kadar iyi oluyor ki. Sürekli kucakta, gezinmemizi istiyordu, şimdi kendisi evin içinde dönüyor. :) Perdeleri falan çekip ağzına sokuyorprizlere gitmeye başladı, o sıkıntı işte, ona koruma almamız lazım. Masa örtüsünü tutup çekiyor, üstünde ne var ne yok umrunda değil sandalyelerin yanına gidip onlara vuruyor. Duvarlara dokunuyor, sonra eline bakıyor falan :) çok tatlı oldu böyle ya. Normalde şuan uyumak için ağlardı ama kendisi keşif peşinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?