2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, kızımın günlerdir burnu tıkalıydı hasta olcak gibi diyordum ama ben ondan önce hasta oldum yada o hafif atlattı bana geçirdi bilmiyorum ama çok halsizim grip oldum sanırım.
kızlar geçmiş olsun. Şu kışı bir atlatsaydık, bahar gelseydi daha rahat hava alırdık böyle dışarı çıkmaya çekinir oldum.

kızlar geçmiş olsun. Şu kışı bir atlatsaydık, bahar gelseydi daha rahat hava alırdık böyle dışarı çıkmaya çekinir oldum.
Sağol canım, bide ben dışarıda çıkmadım. En son haftasonu markete gitmştim onun dışında 2 haftadır hep evdeyim nerden geldi bu hastalık bilmiyorum.

Günaydın kızlar, kızımın günlerdir burnu tıkalıydı hasta olcak gibi diyordum ama ben ondan önce hasta oldum yada o hafif atlattı bana geçirdi bilmiyorum ama çok halsizim grip oldum sanırım.
geçmiş olsun canım bende aynı dışarı çıkmadan hasta olmuştum şükür geçti gibi inşallah seninde çabuk geçer.

Kızlar en de geçenlerde grip olmuştum. Gece yatarken ayaklarımın altına viks sürüp pamuklu çorap giyip yattım ve burdan Bi arkadaşın tavsiyesi ile sirke ile gargara yapıp azda içtim ve 2güne toparladım çok şükür deneyin derim

Gunaydin kizlar benim cocuk 5.5 aylik oldu hala kan damlasi kullanmiyoruz dr umuz izne ayrilmis birde sizce onereceginiz bir markayi baslayayimmi ben sorun olurmu beklesem

ben devlet hastanesine gidiyorum çokta memnunum. 182 yi arıyorum yada mhrs den bilgisayardan kendim bakıyorum üyelik yaptım.doktorun boş günlerini görüyorum.6 aylık kontrolü önemli bence ek gıda listesi verecek doktor. boyuna kilosuna bakıcak. önceki aylarla kıyaslayacak.çenesinde kızarıklıklar vardı onu gösterdim.burunda genizde akıntı varmı ona bakıverdi söyledimde. kafamdaki soruları hızlıca soruyorum çokda zaman harcamadan.cvpda alıyorum. randevulu olunca hastaneye git içeriye gir çık yarım saat 45 dk içinde evimize dönmüş oluyoruz. çocuk içinse eğer gereksizde olsa o para harcanacak. lafa gelince biz zaten parayı çocuk için kazanıyoruz onun geleceği için uğraşıyoruz denir öyle değil mi

Gunaydin kizlar benim cocuk 5.5 aylik oldu hala kan damlasi kullanmiyoruz dr umuz izne ayrilmis birde sizce onereceginiz bir markayi baslayayimmi ben sorun olurmu beklesem
Cnm biz 6buçuk aylığı daha geçen hafta başladık. Dr sidefer verdi ve birçoğumuz sidefer kullanıyoruz. Dr rutin 5ay kontrolünde gerekse başlatır Dı sanırum

ben saçlarım çok dökülüyor diye kestirdim. azıcıkda olsa fayda etti.bir dahakine sağlık ocağına gittiğimde değerlerime baktırayım bende

Benimki de dün gece iyiydi, bu gece 3 saat ağladı, 2 saatten sonra dayanamayıp ben de ağladım. Yediği dokunmuş. Sabah kakasından anladım.
Dokundugu nasil anlasiliyor, mukuslu mu yok baska birsey mi? Köpük gibi gorunmesi de dokundugunu gosterir mi?
Bu ara gece uykulari cok kotu, yogurt falan etkiler mi diye dusunuyorum.

Gecmis olsun canim .Ani yasa gelecegin garantisi yok .Meme kesmek vs simdiden dusunursen stres topu olmaktan oteye gecemezsin .Tuvalet egitimi var ,belli yas sendromlari var.Var da var yani .Hayat da oyle degil mi zaten bir telasin icinde akip gitmiyor mu zaman ?
Ya gecmis olsun insallah hemen gecer.
Kızlar dondurucuya balkabağı attınız mı?

Eşim almış da birazını atsam mı oğluşa yaparım arada diye??
Ben atmistim ama onu kullanmayi düşünmüyorum. Dondurucudan yiyecek yedirmek pek icime sinmedi .

Kızlar bebek kıyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsun? Ek gıdaya başladığımızdan beri leke olmayan bişey kalmadı

Kiz biz bugun havuc tattik ama cay suzgeci yeni almistim ondan gecirdim korkudan severek yedi sukur cocugum benden yurekli

Kızlar dondurucuya balkabağı attınız mı?

Eşim almış da birazını atsam mı oğluşa yaparım arada diye??
Ben attım canım kabuklarını soyup doğrayıp poşetlere koydum bir birine de yapismiyor hiç poşeti açıp iki küp alıp pişiriyorum

Kızlar bebek kıyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsun? Ek gıdaya başladığımızdan beri leke olmayan bişey kalmadı
Önlük mutlaka giydir canım tamamen onlemese bile bebekler cekistiriyor çünkü en azından lekeyi aza indirir hatta hem boyundan hem de kollardan giyilen önlükler var onlardan giydir , eğer ki uzerine dökülürse anında yıka beyaz sabunla , beklettin mi çıkmıyor sonra komple yıkamana gerek yok lekeli kısmı yıka at kirli sepetine

Kiz biz bugun havuc tattik ama cay suzgeci yeni almistim ondan gecirdim korkudan severek yedi sukur cocugum benden yurekli
Ben de ne yedirecek olsam çorba blender'la pürüzsüz yapıyorum dışı çıkana kadar böyle pütürlü bir yiyeceği dışı olmadığı için direk yutmaya calisacak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…