- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #79.261
Yazarım :)Fark olursa yazar mısın canım ben ilk defa kendim için aldım lifalif daha iyisi varsa onu alayımkendimi yerken tuhaf hissediyorum
Ben şubatta almayı düşünüyorum ama şimdiden de fiyatlara bakıyorum. Her site indirim olduğunu iddia ediyor şimdi de. Ne gerçek ne yalan anlamaya çalışıyorum .Oto koltuğu araştıran arkadaşlar ne zaman almayı planlıyorsunuz e bebek şubat indiriminde mi?
İndirim kataloğunu ne zaman açıklarlar acaba?
Şuan da indirimde olanlar var. Şimdi mi almak mantıklı beklemek mi sizce?
aynen ya bitirdi beni bu diş vallahi bitirdi. Gece 3e kadar oturdu sabah 7de geri agliyor emse de uyumadi.
benim doktorum muhallebi verebilirsiniz dedi, su veya anne sutu ile. Dondurucuda da anne sutu var, kullanmazsam ziyan olacak o yuzden muhallebi yapip veresim var. Yulaf kotu bir sey degil ki. Ayrica asm deki yemek yedir diyor da yaptigimiz yemekler yagli baharatli tuzlu salçalibenimki daha tadim yaparken kakada oldugu gibi cikiyor ne yerse, o bagirsaklar yemek sindirecek bir durumda degil ki suan
Bence de bizimkilerin bağırsakları bence yemek kadar karışık şeylere hazır değil
Teşekkür ederim canım baya güzel görünüyor özellikleri de çok güzel
benimki de hep boyleydi kuzum sadece bir 3,5 aylikken gaz bitti dedim, bronşit oldu yine çektik. Bu dişin huysuzlugu cok uzun surdu ve 2-3 gundur sadece ucu gorunuyor canim kac gunde cikar tamamen? Sen baya tecrubelisin diş konusunda.Bana doğru evriliyorsunuzben 6 aydır böyleyim ilk 20 gün sakindi çocuğum hakkını yemeyeyim
gel canim beklerim, keki her sekilde hallederiz artik 5 dk.da 5 cesit yemek yapacagiz neredeyseBen bir gün kek yapıp o tarafa geleyim. Sana vereyim, o da utansın
ay amin ya kac gundur sadece ucu gorunuyorAllah kolaylık versin canım.
İnşallah sonrakiler kolay çıkar
evet canim ne versem bezinden oldugu gibi cikiyor yaBence de bizimkilerin bağırsakları bence yemek kadar karışık şeylere hazır değil
Aynı benim kv mantığı ona bıraksa herşeyi yedirirmiş sanki biz beceremediğimizden yedirmiyoruz
Hiç de içime sinmeden kullanıyordum. Normalde her şeyi çok ince araştırırım bunu direk verdim nedense . Uyarmanız iyi olduCanım vegaferon verme. Hem içinde şeker ve katkı var hem +3 değerlikli. +2 değerlikli kan ilaçları daha etkin. Katkısızını kullan hem de. Mühendisinoğlu instada demir ilaçlarını araştırmıştı. Bakanilirsin canım.
Diş çıkarma zamanları artık diye. İshal kaşıntı belirtilerdenmiş ama benim bebeğimde çoktandır var yeni değil dedim çıktım.Bu aydan sonra kaşınabilir derken neyi kastetti acaba bi garip geldi bana
oy oy oy oy oy oy oydemlicaykeyfi alt dişleri 2 haftada üst dişler 3 hafta gibi görünür oldular canım
Canim senin oglan iyilesti mi? 1,5 yil sonra uyuruz insallah ben umidi kestim. 40 gun, 3 ay, 6 ay hepsi yalanmisBu ara en özendiğim insanlar, ne zaman uyuyacağı belli olan ve uyuyup uyumaması, uyanması kendi isteğine göre olan insanlar. Benim uykuyu bırak su içmem bile beyefendinin keyfine göre. Oyuncağına bırakıp yanından ayrılırken başlıyor ağlamaya. Hayır o kadar cee eee de oynuyoruz, bir işe yarasa ya.
Doç Dr. Nail Erberk var internette yorumlar çok güzel.. Henüz gitmedim ama 8.ay kontrolüne kendisine gideceğim. Toprak Hastanesi, size uzak gelebilir belki. Gitmediğim bir doktoru önermek de istemiyorum ama ben de yorumlara dayanarak gideceğim.Diş çıkarma zamanları artık diye. İshal kaşıntı belirtilerdenmiş ama benim bebeğimde çoktandır var yeni değil dedim çıktım.
İstanbul Anadolu da Pendik te oturan birinin gidebileceği bir mesafede çocuk doktoru önerisi alabilirim bilen varsa
Balgamı ve hırıltılı nefesi geçti çok şükür ama ben de grip olduğum için ben iyileşmeden iyileşmezmiş, doktor öyle dedi. Kötü durumu geçti, anne iyileşince tamamen iyileşir dedi. Ben de uyku uyumadan, dinlenmeden nasıl iyileşicem bilmiyorum. 2 yaşına gelince uyur muyuz ki? Bana o bile imkansız geliyorCanim senin oglan iyilesti mi? 1,5 yil sonra uyuruz insallah ben umidi kestim. 40 gun, 3 ay, 6 ay hepsi yalanmis
Merhaba canım nasılsın ne zamandır giremiyorum arada bakıp çıkıyorum yazını gördüm şimdi çok geçmiş olsun acaba nasıl geçti balgamı hiriltisi biz de ailecek gripiz kızımla babası ilk başladı oğlumla ben dün başladık ablası öpüyor diye ondan geçti oğluma galiba biraz önce acilden geldik doktor hiç bir ilaç yazmadı sadece ateşi çıkarsa 38 üstüne o zaman verirsin bolca emzir dedi ama kendi kendine geçer mi ki ? Uyku konusunda ben kizimdan çok çektim ama 1.5 yaşına geldiğinde hatırlarım yerde oyuncaklarla oynuyordu ben de kanepede uzanıyordum TV izliyordum orda dalmışım bi uyandım yarım saat olmuş ödüm koptu kızıma bir şey mi oldu da bunca zaman beni uyandirmadi ama baktım oynuyordu hala halının üstünde öyle öyle zamanla uyumaya başladı o da ben de :)Balgamı ve hırıltılı nefesi geçti çok şükür ama ben de grip olduğum için ben iyileşmeden iyileşmezmiş, doktor öyle dedi. Kötü durumu geçti, anne iyileşince tamamen iyileşir dedi. Ben de uyku uyumadan, dinlenmeden nasıl iyileşicem bilmiyorum. 2 yaşına gelince uyur muyuz ki? Bana o bile imkansız geliyornasıl memeden keseceğiz, nasıl uyuyacak? Korkulu rüyam şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?