2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biotin çinko içerikli multivitamin iyi gelebilir cnm, geçici bir dönem vücudumuz ancak toparlayacak

Aynen canım yaa. Gözler kapalı sürekli inliyor. Sallasam da napsam da dalamıyor derim uykuya. Eşimde çok yoğun ortalama 2 gece 11 gibi gelebiliyor eve inş geçer yaa böyle kalmaz

Bence zaten şu anda da alışkanlıktan uyanıyor benimki, zannetmiyorum acıktığını. Yedikten 1 saat sonra uyuyor, yarım saat sonra uyanıyor. Derin uykuya geçememesi işte

Kızlar instagramda tesadüfen bir hesabın canlı yayınına denk geldim. Dengeli beslenme ve alerji konusunda bu konuda eğitim almış biri ile sohbet etmiş. Ben yarısındayım şu an ama faydalı buldum yaklaşımı. İsterseniz bir bakın, uzm.ozgeselcukbozkurt hesabın adı

Bizimde aynı canım, uyku nedir bilmez olduk. Eğitim falan da veremiyorum ağlıyor diye. Napcaz bilmiyorum

Kızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.

Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?

Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için

Canım benim de aynıydı. Üniversitedeyken denediğim birşey geldi aklıma yaptım. Bepanten evigen ve bemiks ampul şampuanıma karıştırdım ikişer tane. Bemiks biraz kokuyor bir tane de konabilir.Şimdilik azaldı gibi. Hem hızlı uzıyor hem dökülmesi azaldı

Ay bi heyecan sardı sayılı gün çabuk geçer
Çocukta bir problem yoksa, sağlığı ile ilgili veya huzursuzluğa sebebiyet verecek herhangi bir neden. 7. ayda gece uykusu tam olacağı yönünde birçok doktorun tıbbi görüşü mevcut. Benim doktorumun da öyle. Umarım hepimizin bebeleri ve anneleri güzel güzel uyuyacak

Bizimde aynı canım, uyku nedir bilmez olduk. Eğitim falan da veremiyorum ağlıyor diye. Napcaz bilmiyorum
Aynen yaa uykusu geliyor belli ama ağlayarak tepki veriyor kucağımda ayağımda kesinlikle durmuyor yaa çok enteresan. İnş bir an önce atlatırız diğer atağa kadar 2 ay bar sanırım şükürr

Slm kizlar, malum benim kiz gece bagirmalar dolayisi ile yanimda yatiyor. Yatiyor ama ne yatis capraz yatiyor, yan yatiyor ayaklar benim sirtimda, gece kizimin tekmelerine kalkiyorum. En son normal pozisyonunu alamadigi icin agliyor ve uyaniyor. Suan siddetli bas agrisi cekiyorum.

Uyanmış ve kendi kendine uyumaya çalışıyor canım

6 ayda doldu gece hala iki kere kalkıyor 7 aydan umutluyum artık

Aynısı bana oldu. Kendi yaptığımız tarhanayı veriyordum ama ekşi biraz bende belki yerler diye bebek tarhanası aldım. Yediklerinden sonra ikisininde yanakları kıpkırmızı oldu. Ama bir süre sonra gitti kızarıklık. Yani alerji benimde aklıma geldi ama geçince acaba kaşıkla sıyırınca tahriş mi oldu diye düşündüm.

En az 5 6 kez kalkiyor .Bazen 3 e filan düşse raziyim .Gokten uyku yagsa yine bizi es gecer. @demlicaykeyfi kronik_unutkan S Susammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…