- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.521
4 muz, 1 paket kakao, 2 bardak un, 2 bardak şeker(ben böyle yapınca bana çok şekerli oluyor az şeker koy diyorlar ama ben şekerli seviyorum), 1 bardak yağ, 2 paket vanilya, 2 paket kabartma tozu, 1.5/2 şişe soda. 2 muzu robotta iyice çekip püre haline getiriyorum. Tüm malzemeleri karıştırıp sodayı yavaş yavaş ekleyip kek kıvamına gelince küp küp doğradım 2 muzu da içine atıp karıştırıyorum. Sonra fırına :)Ayy hemen tarif istyrmm
Ben arkadaşıma eve gidecektim ama az önce arayıp iptal ettim, arabayla bile olsa dışarı çıkarmaktansa evde bunalsın diyorum artık. Avm ye özellikle gitmeyin dedi dr.Geçmiş olsun herkese ya biz de haftasonu avmye gidecektik... Çocuk evde cinnet geçirecek yoksa. Napsam bilemedim
Tam 20 gundur oglumla hic dışarı çıkmamışız. Kiz günü ya avm ya kv .Cikmam daha iyi diyorum Dun cilan -15 dereceydi zaten .Geçmiş olsun herkese ya biz de haftasonu avmye gidecektik... Çocuk evde cinnet geçirecek yoksa. Napsam bilemedim
Burası da öyle canim. Biz de ya kp ya AVM. Kp evinden de sıkıldı çocuk.Tam 20 gundur oglumla hic dışarı çıkmamışız. Kiz günü ya avm ya kv .Cikmam daha iyi diyorum Dun cilan -15 dereceydi zaten .
Bence çıkarma ya dışarı elimden gelse kendimide kızıda fanusa koyacağım. Hastalıkları çok zor ben çocuğu hasta ettim diye ağlamaktan heder oldumBurası da öyle canim. Biz de ya kp ya AVM. Kp evinden de sıkıldı çocuk.
Yanına uçağa kalın mont falan al bence. Benim olduğum ülke de sıcak ama Türkiye gidecek olsam herhalde uçağa kışlıklar çantada binerdim.Herkese geçmiş olsun.. Yazdıklarınız çok korkuttu beni. Yarın Türkiye'ye geliyorum. Cezayir'de hava 15-20 derece arasında oynuyor. Ben hala kısa kollu işe gidiyorum :) -15 lerden bahsedilmiş. Çocukları kesin hasta edicem. Daha uçaktan iner inmez yiyecekler soğuğu. Allah dışarda olanların yardımcısı olsun valla.
Külotlu çorap alıp uçaktan inmeden onu bile giydirmeyi düşünmüyor değilim. Benim 2 oğlan da kalın giyinmeyi sevmiyrlar. Bağıra çağıra giyecekler artık. Uçaktan atmazlarsa bizi iyiYanına uçağa kalın mont falan al bence. Benim olduğum ülke de sıcak ama Türkiye gidecek olsam herhalde uçağa kışlıklar çantada binerdim.
Biz nasil olduysa 1 aydır gitmiyoruz.Bu haftasonu kesin ordayız :))Burası da öyle canim. Biz de ya kp ya AVM. Kp evinden de sıkıldı çocuk.
Çok geçmiş olsun. Yoruluyoruz vücut direncimizde düşüyor. Ben bu kdr sık hastalandığımı hayatımda hatırlamıyorum.sanırım o virüs bizi buldu, eşimde kötüymüş şimdi kusma başlamış. Ben işe başladığım anda hastalandım, imkanın varsa dışarı çıkma bencede.
Allah sifa versin canim. Antibiyotik verdi bize 10 gun. Havayi da 4 kere veriyorduk, cok rahatlatiyor.Oğlumu doktora götürdük. Hava verdiler, bir sürü de ilaç. 4 gün sonra kontrol var.demlicaykeyfi senin oğlun gibi oldu sanırım benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?