- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.401
benimki de rahatsiz oluyor ya ama mecburen temizleyecegiz bir de deriyi arkaya itin, yapismasin dedi hoca. Ayrica arasina bezden pamuk da doluyor. Mecbur yapacagiz yani kuzumKızlar bu arada dün oğlumun altını değiştirirken, pipisini temizliyordum, açık yazacağım kusura bakmayın, deriyi itip altını da temizleyim derken oğlum ilk defa tepki verdi. Huylandı gibi oldu, elini pipisine götürdü, gülümsedi. Hemen temizlemeyi bıraktım tabi. E peki derinin altını nasıl temizleyeceğiz şimdi?
Ben pekmez vermiyorum canım çok elzem olduğunu düşünmüyorum şuan ileriki süreçte işte kuzu ciğeri vs yedirince zteb demir ihtiyacı karşılanır. Siz pekmezi ne için veriyorsunuz? Yoğurda falan tadı için koyulabilir. Ama bitkisel ürünlerdeki demirin emilimi ve vücutta faydalanılması hayvansallardan çok farklı ve az.Canım ıspanakta da aynı şey geçerli sanırım dimi? Zaten ıspanağın kendi içindeki kalsiyum demir emilimini azaltıyor diye biliyorum o yüzden yoğurtla yedirebilir miyiz.
Birde hamgi pekmez, sende mi dut pekmezi veriyorsun?
Sağol canım, gece reflör aldım sabahta kullandım ama halsizlik ve bulantıda düzelme yok, ishal daha iyi. Sadece haşlanmış 2 tane patates yedim ve salgın varmış bebelere geçmesinden korkuma 5 te işten çıkıp acile gideceğim.Canım hafif sulu pirinç lapası ve reflör ilacı bu tarz spazmlı ishale iyi geliyor ben de çok sık olurum aklında olsun
Bana tekrar uyari geldi uzerine tiklayinca sayfa acildi herkese uyari gitmis. Kazen sayfada yazmis 2019 subat annelerindee bir kisiye whatsapp grubuna alirlarsa soralim senide alsinlar gibi gibi seyler yazmislar o yuzden uyari gelmis herkeseBuluşma muhabbeti olunca bende o bildirimi şahsi algıladım :)) ya genel bir uyarı yada buluşma falan diyince bizim grup yedi o uyarıyı :)
Aynen cnm o bildirim Bans da geldi ben de sahsi mi diye düşündüm sonra o konuyu okudum buluşmak yasak mı diyr sorulmuş, geneldir umarımBuluşma muhabbeti olunca bende o bildirimi şahsi algıladım :)) ya genel bir uyarı yada buluşma falan diyince bizim grup yedi o uyarıyı :)
benimki de rahatsiz oluyor ya ama mecburen temizleyecegiz bir de deriyi arkaya itin, yapismasin dedi hoca. Ayrica arasina bezden pamuk da doluyor. Mecbur yapacagiz yani kuzum
Öksürüklerin ciddi olmadığına sevindim cnm ben kahvaltıya alıştıramadım nasıl olacak bilmiyorum, iştahsız olan ikşzşnd baka baka alışır cnm :)7. Ay kontrolünden geldik. Bebekler iyi öksürükleri masummuş. Antibiyotiği bırakıyoruz. Kızlardan biri 250 diğeri sadece 30 gr almış koca aydaaz kilo alan anne sütünü daha çok seviyordu ama sütüm tamamen bitti. Ek besin ağzını açmıyor, mamayı diğerine göre daha az içiyor.
Neyse doktor yediklerini çeşitlendir, lezzetlendir dedi. Artık günde 3 öğün ek besin, kahvaltıda yumurta, peynir, ekşi maya ekmek. Öğlen et suyunda pişmiş sebze, akşam yoğurt ve meyve. Sadece pekmezi bekle verme şekerli şeyleri sonra alıştırıcaz önce tuzlu dedi. Yemeklerine tuz atmıcam tabi ki ama tuzlu tereyağı bir tutam.
Ben pekmez vermiyorum canım çok elzem olduğunu düşünmüyorum şuan ileriki süreçte işte kuzu ciğeri vs yedirince zteb demir ihtiyacı karşılanır. Siz pekmezi ne için veriyorsunuz? Yoğurda falan tadı için koyulabilir. Ama bitkisel ürünlerdeki demirin emilimi ve vücutta faydalanılması hayvansallardan çok farklı ve az.
Oh ne güzel afiyet olsun :) avskadoyu Kendimize sarımsak zeytinyağı ceviz ile tarator gibi yapıyorum ceşnilendiğindd güzel oluyorKuzlar bugün evde bişey yoktu avokado vardı ama baya olgunlaşmış. Onu vereyim dedim. Patatesi havucu tüküren oğlum nerdeyse kaşığı falan yutacaktı :) korktum fazla yerse bişey olur diye yedirmedim. Sonra su içti üstüne de ohh :) ben hiç sevmiyorum ama avokadoyu yaa tadı çok kötü benceee
yok artık daha neler yahu...
oh afiyet olsun =)) benim bazen hosuma gidiyor bazen gitmiyor ya ama bebise tattiracagimKuzlar bugün evde bişey yoktu avokado vardı ama baya olgunlaşmış. Onu vereyim dedim. Patatesi havucu tüküren oğlum nerdeyse kaşığı falan yutacaktı :) korktum fazla yerse bişey olur diye yedirmedim. Sonra su içti üstüne de ohh :) ben hiç sevmiyorum ama avokadoyu yaa tadı çok kötü benceee
yok canim ne yapalim gunde 1 kere falan yapmaktan bir sey olmaz doktor dedi cunkuYaa evet pamukları temizlemek için yapıyordum zaten, kendimi kötü hissettim. Mecbur yapcaz dimi başka çare yok
Çok geçmiş olsun canım bir şekilde yemeye alışacaklar inşallah seni çok uğraştırmadan geçer bu süreç.7. Ay kontrolünden geldik. Bebekler iyi öksürükleri masummuş. Antibiyotiği bırakıyoruz. Kızlardan biri 250 diğeri sadece 30 gr almış koca aydaaz kilo alan anne sütünü daha çok seviyordu ama sütüm tamamen bitti. Ek besin ağzını açmıyor, mamayı diğerine göre daha az içiyor.
Neyse doktor yediklerini çeşitlendir, lezzetlendir dedi. Artık günde 3 öğün ek besin, kahvaltıda yumurta, peynir, ekşi maya ekmek. Öğlen et suyunda pişmiş sebze, akşam yoğurt ve meyve. Sadece pekmezi bekle verme şekerli şeyleri sonra alıştırıcaz önce tuzlu dedi. Yemeklerine tuz atmıcam tabi ki ama tuzlu tereyağı bir tutam.
Benimkide öyle anlamadım neden aşıdan mı dişten mi ataktan mıKızlar aşı sonrası bizim oğlanın huyu değişti geceleri çığlık çığlığa uyanıyor akşamları histerik bir şekilde hareketleniyor yerinde durmuyor ama sürekli bi huysuzluk hali falan sizlerde de bu aşı sonrası ne zaman eskiye dönme oldu ya da bu bebekler her gün yeni bir icatla mı karşımıza gelecek
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Şeklinde.
Bunların hangisini yapmışım acaba.
Ben varım:) Ama sadece kışın 15 gün yazın 15 gün geliyorum. Mesela bu cuma geliyorum.15 gün kalıcam. Ama havalar buz gibi sanırım. Ben Yenimahalle'ye yakın oturuyorum.Evet canım eymir oran’da yakın bize, ahlatlıbel de onun ilerisinde incek’te, çok yakın sayılmaz ama uzak da sayılmaz. Haftasonları çoluk çocuk cıvıl cıvıl güzel bi park. Bize yakın amademlicaykeyfi ne uzak :) onun için de bi gün göksu yaparız :) o zamana kadar bebişler de ya yürür ya emekler, atarız bebişleri ortaya, içeriz çay kahve :)
Ankarada başka hanngi arkadaşlar var ki, pek azız diye biliyorum. Sanırım birde L lady8 vardı dimi?
bu arada kazen ne?
bu arada kazen ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?