2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun Ibrahim saracoglu nar suyuyla gargara demisti dis eti iltihabina eger oyleyse. Nari tipki portakal sikar gibi sıkıp suyuyla agiz icini calkalkiycaksin demisti
Sağol canım. Denedim narıda ama pek faydası olmadı sanırım yani ağrım hiç azalmadı en azından.

Kızlar merhaba makarna lütfen den sipariş verdim oğlum için sözde organik diye ve yeri kırklareliymiş dün yılmaz özdilin yazısını okudum kanser araştırmalarıyla ilgili kırklarelide kanser vakalarının yüksek olduğu bir ilmiş

Şimdi ben bu ürünleri bile bile oğluma yediremem iade mi edeyim pirinç irmik orada mı yetişiyor bilgisi olan var mı?
Başka organik irmik pirinç vs nereden alabilirim
Neye güvencez nasıl yetiştircez biz bu çocukları çok çaresiz hissediyorum bazen ne sağlıklı gıda ne güvenilir bir hayat var

Eklentiler

• E0506E37-5C6B-4564-A035-4010DFD2677C.png
    275,9 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir. Benim öksüren kızımda antibiyotiğe başladık bir yandan da dişi çıktı zavallının aynı zamana denk geldi.

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Şu oyun alanı çitlerinden almayı düşünen var mı? Salonda yere battaniye serdim üzerinde oyuncakları takılıyorlardı ama emekleme olayı biraz işleri zorlaştırdı. Biri uzaklaşınca alıp geri koyuyorum ama bu arada diğeri uzaklaşmış onu alınca diğeri gidiyor ... şimdi yavaşlar hala sorun yok ama bir ay sonra ciddi sıkıntı olacak sanki ama çok pahalı geldi bana şu çitler kararsız kaldım.

Günaydın kızlar.. yoğurt için sütü nereden alıyorsunuz milyon dolarlık soru biliyorum ama gene de merak ettim. Bizim doktor “evde inek yetiştirmen lazım” eheheheh diye süper ötesi komik ve mantıklı bi cevap verdi. Neymiş kapı sütü şarbonlu olabilirmiş pastörize çiftlik sütleri antibiyotikliymiş kutu sütünü at gitsinmiş zaten. Tanıdığınızdan doğal güvenilir süt bul diyor oldu canım şehir hayatında nereden bulacağız kendimize yemek hazırlayacak vakit Yokken üstelik. Sizlerin çözüm önerisi ne ?

Gecmis olsun canim .Benim de sarisina alerjim var .Ogluma tadim yaptırmaya elim gitmiyor .Yuksek ihtimal ona da alerji yapar.
Pekmez alerji yapti .Muhallebisini tatlandirmak icin 1 cay kasigi koymustum .2 saat icinde yuzu vucudu kabardi .

Ben marketten almayı düşünüyordum .Esimin is yerinden biri getirmeye başladı. Köyden gunluk taze getiriyorlar .Henuz ogluma yedirmiyorum ama 2 kere yoğurt mayaladim super oldu.

Ben tire organik süt alıyorum. Annemin senelerdir aldığı bir sütçü var urlada. Baya randevuyla alabiliyorsun ünlü inek ondan yapalim diyor ama ben cesaret edemiyorum. Ama yoğurt mayası olarak o sütten yapılmış yoğurttan kullanıyorum. Tadını daha çok sevdiler.

Tire ürünleri sadece İzmir’de mi var? Ankarada hiç görmemiştim

Gecmis olsun canim .Benim de sarisina alerjim var .Ogluma tadim yaptırmaya elim gitmiyor .Yuksek ihtimal ona da alerji yapar.
Pekmez alerji yapti .Muhallebisini tatlandirmak icin 1 cay kasigi koymustum .2 saat icinde yuzu vucudu kabardi .
Benim oğluma da pekmez alerji yaptı gerçi elma avokado yoğurt da yaptı alerji için doktora gitcem perşembe

Çok geçmiş olsun canım zor bir durum burada da dikkat eden arkadaşlar vardı. Bu dönem çok mu yumurta yedin yoksa herşeyin içinde olan miktarı mı dokundu?

Geçmiş olsun canım... Bu da 1 yaşına kadar geçenlerden mı acaba

Sağolun kızlar, her gün yumurta yerim. .oğlana tadım yaparken bakla gibi kabardı ensesinde bir kaç yer hemen kızardı. Zaten atopik dermatiti var.. Bayadır kaşlarını, göbeğini kaşıyordu benim yumurta yememden sebep olabilir diye ben de yumurtayı anında kestim. Bir çok şeyde yumurta var, kakada sorun görmedim ağır bir etki göstermedi ama maalesef bu yumurta alerjisinde tekrar denemek daha tehlike arz ediyormuş vücut daha kuvvetli savunmaya geçiyormuş o proteine alerji yüzünden bu sebepten en az 6 ay kısıtlayacağım doktora da 9 aylıkken danışırım tekrar. Afilim92 sana da geçmiş olsun canım
@Kizilcik123 zor ya sürekli kucakta... benim de bileklerim gitti ..çıt diye kırılcak gibi hissediyorum bazen ses çıkıyor.

aoç gunluk sut aldim ben. Kendimize sutcuden aliyorum ama oglana onu kullanmiyorum, dr ineklerde tuberkuloz falan varsa sahibi fark etmeyebilir, cok 4 4luk baktigina gozunuzle gorup emin olmalisiniz dedi.

Bulunduğun ilde satışı varmı bilmiyorum ama ben gökçeada, elta ada organik süt alıyorum ecocert organik tarım sertifikası var. Istanbul'da macro center da birde kadıköy moda'da satışı var.

Aynı ya, geçen bizde babasıyla çok sinir olduk, dedik şımarttık herhalde. Kumandayı ağzından aldık diye 20 dk ağladı. Daha da kucağıma almasam ağlayacak gibiydi..

Yuruteci sormadim ama bende gunde 15 dk yi gecmeyecek sekilde yurutece koyuyorum geri geri gidiyor simdilik.

Canım direkt alakalı değil ama beraber banyo yapmak nasıl oluyor ? Bebek kucağımdan kayar diye cesaret edemiyorum
ya ben kucagımda duruluyordum sadece, ten ıslak olunca da kaygan oluyor, bir kere kaydırdım çok fena, düşmeye ramak kala toparladım, çok korkunç bir andı. O yüzden cesaret edemiyorum şimdi

Aynı ya, geçen bizde babasıyla çok sinir olduk, dedik şımarttık herhalde. Kumandayı ağzından aldık diye 20 dk ağladı. Daha da kucağıma almasam ağlayacak gibiydi..
Bizimki daha ufak ya burada yazdıklarınızı bir süre sonra biz de yasıyoruz. Bizim de 2-3 gündür ufak ufak huysuzlanmaya basladı. Eskiden elinden birşey alıp saklayınca anında unutuyordu, şimdi bağırarak geri çağırıyor.

biz de yazabilir miyiz :)
Mesela eşine sorsan, bize Belek tarafında otel önerebilir mi? Temiz ve yiyeceği, denizi güzel ama ucuz (biliyorum öyle bir yer yok da ) Side tarafları daha uygun sanırım, oralardan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…