- 12 Nisan 2009
- 7.778
- 26.123
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.961
Kızlar kızlarrr fikirlerinize Çokkk ihtiyacım var
Yaz için tatile gitmek istiyorum. 13-14aylık olacak artık sizce nasıl olur?
1-Antalya ve Didim’i düşünüyorum. Antalya aşırı sıcak mı olur diyorum ama?didimin denizi kumsalı daha mı iyi olur?ya da gidip memnun kaldığını bi yer var mı bebekle??
2-Çocuk büfesi olan otellere bakıyorum ama oradaki yiyecekler nasıl oluyor ki?1yaşında ne yiyor çocuklar acaba tecrübeli anneler yardım lütfen
3-Otel mi yoksa apart tarzı mı iyi olur oğlumun yemeğini kendim mi yaparım??
4-Deniz mi kültür turu mu?? Kapadokya vs gibi
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar bi el atın benim durumuma
Ben de hala olmadım ya. 6.5 aylık oldu bizimki de. Karnımda da çok acı ve ağrı var. Adet olacak gibi bazen oluyorum ama bu acı ve ağrı adetten farklı. Sanırım ben doktora gitmeden içim rahat etmeyecek bu yüzden.Hanımlar bende adet olmadım oğlum 6aylik ara ara adet ağrısına benzer agrilarim oluyor ama hiçbir şey yok kaç aya kadar doktora gitmek icin beklemeliyim 1yili beklemelimiyim kızlarımda 5.5 ayda olmustum
Zorlu bir süreç gerçekten. Hazır gıdaların üstünü hep okumak gerekiyor. Makarna olarak nuhun makarnada yumurta yokmuş, tel şehriyede yumurta varmış. Allah yardımcın olsun.Kızlar iyi geceler , oğlumda yumurta alerjisi çıktı. Bugün ensesinde bir dünya kızarıklık ve kabarcık oluştu. Ben de yumurtalı ürünleri hayatımdan çıkarıcam, kasını gözünü göbeğini sürekli kaşıyordu yavrum , nemlendirici sürdüğümden egzaması azmıyordu ama yüzüne çok bişi süremiyorum kızarıyordu kaşları meğer benim yumurta yememden sebepmiş.. Şimdiden kara kara düşünüyorum bir çok şeyde yumurta var. Tecrübeli anneler bana akıl verebilir mi?
Ben de uyuyamıyorum biliyor musunsag ol canim ya aynenbugun ben hep baska odada yattim, sadece cift maske ile emerken temas etmis olduk. Gece de uyutup babasina verecegim. Pts yine basbasa olacagiz gerçi. 2 gunde tam iyilesemem ki
Yaa bir damla da uykuya dalamadim oglen 2den beri yataktayim halbukivücudum uyumayi unuttu bana uyku egitimi verin
sağol canım.. İnşallah fazla sürmez... Sizde de yumurta alerjisi var mı ? Laktoz muydu alerji sebebinizZorlu bir süreç gerçekten. Hazır gıdaların üstünü hep okumak gerekiyor. Makarna olarak nuhun makarnada yumurta yokmuş, tel şehriyede yumurta varmış. Allah yardımcın olsun.
Cok gecmis olsun Ibrahim saracoglu nar suyuyla gargara demisti dis eti iltihabina eger oyleyse. Nari tipki portakal sikar gibi sıkıp suyuyla agiz icini calkalkiycaksin demistiKızım uyuyor eşim uyuyor ben uyuyamıyorum sebep dişne çektim allahım yaa.. Geçen hafta doktorun verdiği antibiyotikte bitti ağrı tekrar başladı şişlik azaldı biraz. Ama geçmedi. Emzirirken kullanabileceğim neredeyse tüm antibiyotikleri tükettim sanırım çünkü geçen sefer zor yazdı ilacı ve tam etki etmez iğne kullanman gerekiyor aslında demişti. Şİmdi ben doktorun dediği gibi ağrımın geçmesi için emzirmeyi kesip güçlü bi antibiyotik mi kullanmalıyım çünkü başka çare yok gibi demişti normal bi ağrıda değil ki insanın kafasını duvarlara vurası geliyor yok mu bi çözümü başına gelen etrafından duyan yol gösterin bana kızlar
Dün bende aynısını düşünüyordum. Benimki yüzüstü duruyor hatta emekliyor, sürünüyor ama her fırsatta yine kucak istiyor. Kendi kendine yuvarlanarak kafasını vuracak diye heryeri yastıkla döşedim. Yürüteç kullanımını dr.a soracaktım ama bu ay kontrole gidemedik. Sağlık ocaginda yaptırdım kontrolü soramadım. Soran var mı acaba?Galiba yürüteç alicam yetişemiyorum oğluma. Yüzüstü durmadigi için emeklemeyecek eminim. Can kalmadı kollarımda
Çok geçmiş olsun canım zor bir durum burada da dikkat eden arkadaşlar vardı. Bu dönem çok mu yumurta yedin yoksa herşeyin içinde olan miktarı mı dokundu?Kızlar iyi geceler , oğlumda yumurta alerjisi çıktı. Bugün ensesinde bir dünya kızarıklık ve kabarcık oluştu. Ben de yumurtalı ürünleri hayatımdan çıkarıcam, kasını gözünü göbeğini sürekli kaşıyordu yavrum , nemlendirici sürdüğümden egzaması azmıyordu ama yüzüne çok bişi süremiyorum kızarıyordu kaşları meğer benim yumurta yememden sebepmiş.. Şimdiden kara kara düşünüyorum bir çok şeyde yumurta var. Tecrübeli anneler bana akıl verebilir mi?
bizim her kaka mukuslu ek gıdaya başladığımızdan beri gazdan ve bağırsakları alışmaya çalışıyor sanırım diye düşünüyorumEk gıdaya geçip yoğurt yediren arkadaşlara bir sorum var. Alerji testinde alerjisi yok çıktığı için 2 gündür yoğurt deniyorum ama ilk gün yanında alerjisi olmadığına emin olduğum tatlı patatesten de yedirmiştim o yüzden kakasından emin olmamıştım mukus vs. Bugün sadece yoğurt yedirdim, kakasında az az mukus var gibi geldi ama eşime göre bana öyle geliyormuş, önyargılı olduğum için. Bir de kakası sıvıydı, yani sadece anne sütü aldığında olduğu gibi gürültülü de yaptı, katı da değil gayet sıvı bir kaka. Eşime göre yoğurt katı bir şey olmadığı için tuvaleti öyle. Sadece yoğurt yedirince sizinkilerin kakası nasıldı? Benim için gerçekten önemli bir konu bu, zira alerjisi varsa diyeti bozmamam ve çocuğa vermemem gerekiyor ama eşime kalırsa çocukta kızarıklık çıkana ya da kakada kan görene kadar inanmaz. Ben de mukus var mı diye bakıyorum, yarın da bakacağım ama kafama takıldı.
Ben sadece yoğurt verdiğim dönemde kakası aynı anne sütü aldığı zamanki gibiydi ben sebze puresine geçtikten sonra biraz katı oldu.Ek gıdaya geçip yoğurt yediren arkadaşlara bir sorum var. Alerji testinde alerjisi yok çıktığı için 2 gündür yoğurt deniyorum ama ilk gün yanında alerjisi olmadığına emin olduğum tatlı patatesten de yedirmiştim o yüzden kakasından emin olmamıştım mukus vs. Bugün sadece yoğurt yedirdim, kakasında az az mukus var gibi geldi ama eşime göre bana öyle geliyormuş, önyargılı olduğum için. Bir de kakası sıvıydı, yani sadece anne sütü aldığında olduğu gibi gürültülü de yaptı, katı da değil gayet sıvı bir kaka. Eşime göre yoğurt katı bir şey olmadığı için tuvaleti öyle. Sadece yoğurt yedirince sizinkilerin kakası nasıldı? Benim için gerçekten önemli bir konu bu, zira alerjisi varsa diyeti bozmamam ve çocuğa vermemem gerekiyor ama eşime kalırsa çocukta kızarıklık çıkana ya da kakada kan görene kadar inanmaz. Ben de mukus var mı diye bakıyorum, yarın da bakacağım ama kafama takıldı.
Geçmiş olsun canım... Bu da 1 yaşına kadar geçenlerden mı acabaKızlar iyi geceler , oğlumda yumurta alerjisi çıktı. Bugün ensesinde bir dünya kızarıklık ve kabarcık oluştu. Ben de yumurtalı ürünleri hayatımdan çıkarıcam, kasını gözünü göbeğini sürekli kaşıyordu yavrum , nemlendirici sürdüğümden egzaması azmıyordu ama yüzüne çok bişi süremiyorum kızarıyordu kaşları meğer benim yumurta yememden sebepmiş.. Şimdiden kara kara düşünüyorum bir çok şeyde yumurta var. Tecrübeli anneler bana akıl verebilir mi?
10 dk bile kurtarıcı oluyor ya tükendim gerçekten. Çekiştirebilecegi her şeyi kaldırıp almayi düşünüyorum. Az az koyarım çok yorulduğumda. Bu atak bittiğinden beri aşırı kuduruk bişey oldu. Elinden bişey alınca geri verene kadar ağlıyor kandiramiyorum böyle bebek olur mu Allah askinaDün bende aynısını düşünüyordum. Benimki yüzüstü duruyor hatta emekliyor, sürünüyor ama her fırsatta yine kucak istiyor. Kendi kendine yuvarlanarak kafasını vuracak diye heryeri yastıkla döşedim. Yürüteç kullanımını dr.a soracaktım ama bu ay kontrole gidemedik. Sağlık ocaginda yaptırdım kontrolü soramadım. Soran var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?