2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bende adet olmadım oğlum 6aylik ara ara adet ağrısına benzer agrilarim oluyor ama hiçbir şey yok kaç aya kadar doktora gitmek icin beklemeliyim 1yili beklemelimiyim kızlarımda 5.5 ayda olmustum

Ek gıdaya geçip yoğurt yediren arkadaşlara bir sorum var. Alerji testinde alerjisi yok çıktığı için 2 gündür yoğurt deniyorum ama ilk gün yanında alerjisi olmadığına emin olduğum tatlı patatesten de yedirmiştim o yüzden kakasından emin olmamıştım mukus vs. Bugün sadece yoğurt yedirdim, kakasında az az mukus var gibi geldi ama eşime göre bana öyle geliyormuş, önyargılı olduğum için. Bir de kakası sıvıydı, yani sadece anne sütü aldığında olduğu gibi gürültülü de yaptı, katı da değil gayet sıvı bir kaka. Eşime göre yoğurt katı bir şey olmadığı için tuvaleti öyle. Sadece yoğurt yedirince sizinkilerin kakası nasıldı? Benim için gerçekten önemli bir konu bu, zira alerjisi varsa diyeti bozmamam ve çocuğa vermemem gerekiyor ama eşime kalırsa çocukta kızarıklık çıkana ya da kakada kan görene kadar inanmaz. Ben de mukus var mı diye bakıyorum, yarın da bakacağım ama kafama takıldı.

Antalya ‘da Kamelya World otellerinde kalmıştım 3 otel yanyana biz kamelya fulya da kalmıştık , çok büyük bir alana kurulu 7-8 tane havuzu var aqua park var amfi var , her otelin havuzundan kafesinden , barından faydalanıyorsun sadece yemekleri kendi otelinde yiyorsun, arkasında çok büyük bir bahcesi var ve bahcede bir sürü kafe var , ön tarafında gözün alamadığı kadar büyük kumsalı var , biz çok memnun kalmıştık çocuksuz gittik ama yinede tavsiye ederim çünkü otelin gezilecek oyanlıcak yeri çok ama denizde yüzmeyi seviyorsanız Antalya nın denizi iyi değil suyu kirli ve dalgalıydı.Marmaris’in denizi daha güzel .Fethiye de güzel ama denizi çok derinleşiyor aniden birde otelleri denizu uzak.Otelcilik hizmeti almak istiyorsan Antalyaya gitmelisin.

Hanımlar bende adet olmadım oğlum 6aylik ara ara adet ağrısına benzer agrilarim oluyor ama hiçbir şey yok kaç aya kadar doktora gitmek icin beklemeliyim 1yili beklemelimiyim kızlarımda 5.5 ayda olmustum
Ben de hala olmadım ya. 6.5 aylık oldu bizimki de. Karnımda da çok acı ve ağrı var. Adet olacak gibi bazen oluyorum ama bu acı ve ağrı adetten farklı. Sanırım ben doktora gitmeden içim rahat etmeyecek bu yüzden.

Zorlu bir süreç gerçekten. Hazır gıdaların üstünü hep okumak gerekiyor. Makarna olarak nuhun makarnada yumurta yokmuş, tel şehriyede yumurta varmış. Allah yardımcın olsun.

Ben de uyuyamıyorum biliyor musun geçen akşam gece 11, deli uykum var. Eşim dedi git uyu, uyursan ben 2 3 saat oyalayacağım söz. Gittim yatağa, esniyorum ama uyuyamıyorum bir türlü. Dön dolaş, en son kalktım. Yarım saat uyumak için uğraşmışım ama cık olmadı.

Kızlar bu arada havuç tadımını tanamladık ve ilk yediğimiz ek gıdaydı. İlk gün z.yağı eklemiştim sanırım biraz fazla olmuş tadını pek sevmemişti. Çatalla suyuyla ezip vermiştim. İlk gün önüne de attım ama korkup yedirmedim sadece dokundu. 2. Gün z.yağı hiç koymadım daha çok beğendi sanki. 3. Gün çok iz miktarda z.yağı ekledim yine ekşitti suratını ama yedi ve eline de verdim sonra baktım ki elindekinden de yemiş baya. Bu arada 2 kaşık falan yiyor öğleden sonra 2 gibi. Miktar doğru mu bilemedim ama o kadar ver dedi annem??? Büyük parça geldiğinde direk kendisi çıkardı ama yine de baya yemiş sonradan anladım bakınca. Kabız falan yapmadı normal kaka yaptı ama içinde havuç parçaları vardı :) yarın patatesle devam edeceğim. Ek gıdanın en kötü yanı temizlik kısmı sanırım. Yarım saat temizliyosun 2 kaşık yedirip. Ama eğlenceli de minicik suratını şekilden şekile soktu yedikçe:) inş şu aşamayı da kolaylıkla atlatalım hepimiz. İştahlı demek istemiyorum ama gerektiği kadar yiyen çocuklarımız olsun inş:)

C cigdemmm26 canım bebekle tatil diyorsan havuzlar çok sağlıklı değil sonuçta küvet mantığı bence deniz en güzeli. Deniz diyorsan kesinlikle didim. Ama otel harika olsun havuza gireriz diyorsan antalya. Ben egeli olarak asla antalyanın denizini sevemedim ki havası da aşırı boğucu gelir bana asla tercih etmem. Fethiye kaş marmaris datça didim tercihim.

Zorlu bir süreç gerçekten. Hazır gıdaların üstünü hep okumak gerekiyor. Makarna olarak nuhun makarnada yumurta yokmuş, tel şehriyede yumurta varmış. Allah yardımcın olsun.
sağol canım.. İnşallah fazla sürmez... Sizde de yumurta alerjisi var mı ? Laktoz muydu alerji sebebiniz

Kızım uyuyor eşim uyuyor ben uyuyamıyorum sebep diş ne çektim allahım yaa.. Geçen hafta doktorun verdiği antibiyotikte bitti ağrı tekrar başladı şişlik azaldı biraz. Ama geçmedi. Emzirirken kullanabileceğim neredeyse tüm antibiyotikleri tükettim sanırım çünkü geçen sefer zor yazdı ilacı ve tam etki etmez iğne kullanman gerekiyor aslında demişti. Şİmdi ben doktorun dediği gibi ağrımın geçmesi için emzirmeyi kesip güçlü bi antibiyotik mi kullanmalıyım çünkü başka çare yok gibi demişti normal bi ağrıda değil ki insanın kafasını duvarlara vurası geliyor yok mu bi çözümü başına gelen etrafından duyan yol gösterin bana kızlar

Cok gecmis olsun Ibrahim saracoglu nar suyuyla gargara demisti dis eti iltihabina eger oyleyse. Nari tipki portakal sikar gibi sıkıp suyuyla agiz icini calkalkiycaksin demisti

Galiba yürüteç alicam yetişemiyorum oğluma. Yüzüstü durmadigi için emeklemeyecek eminim. Can kalmadı kollarımda
Dün bende aynısını düşünüyordum. Benimki yüzüstü duruyor hatta emekliyor, sürünüyor ama her fırsatta yine kucak istiyor. Kendi kendine yuvarlanarak kafasını vuracak diye heryeri yastıkla döşedim. Yürüteç kullanımını dr.a soracaktım ama bu ay kontrole gidemedik. Sağlık ocaginda yaptırdım kontrolü soramadım. Soran var mı acaba?

Çok geçmiş olsun canım zor bir durum burada da dikkat eden arkadaşlar vardı. Bu dönem çok mu yumurta yedin yoksa herşeyin içinde olan miktarı mı dokundu?

bizim her kaka mukuslu ek gıdaya başladığımızdan beri gazdan ve bağırsakları alışmaya çalışıyor sanırım diye düşünüyorum

Kızlar yürüteç konuşulmuş ben koyuyorum yürüteç e çünkü bizimki sürekli ayakta durmak istiyor şimdi fıldır fıldır geziyor yürüteçle ama gün içinde toplasan 15 20 dk anca geziyor 5dk yı geçmicek şekilde kullanıyorum doktora falan sormadım uzun süre durmadıkça bişey olacağını sanmıyorum

Ben sadece yoğurt verdiğim dönemde kakası aynı anne sütü aldığı zamanki gibiydi ben sebze puresine geçtikten sonra biraz katı oldu.

Geçmiş olsun canım... Bu da 1 yaşına kadar geçenlerden mı acaba

10 dk bile kurtarıcı oluyor ya tükendim gerçekten. Çekiştirebilecegi her şeyi kaldırıp almayi düşünüyorum. Az az koyarım çok yorulduğumda. Bu atak bittiğinden beri aşırı kuduruk bişey oldu. Elinden bişey alınca geri verene kadar ağlıyor kandiramiyorum böyle bebek olur mu Allah askina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…