- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.521
Kızlardan biri oldu sonra diğeri sonra eşim ve ben. Şimdi kızlar gene başladılar öksürmeye çıkamadı evden şu hastalık. Ben 2 kutu antibiyotik içtim hala öksürüyorumkızlar sadece öksürük şurubu ve ateşleri çıktığında carpol verdim. 39 dereceyi geçti birinde o zmn da doktorun yönlendirmesiyle fitil. Sf sürekli yapıyorum zaten. Başka yapabilcek bir şey yok. Sütüm 2 kutu antibiyotikten sonra bir anda kesildi. 2 haftadır onu da alamıyorlar artık. Mikropla tanışıyorlar kaçarı yok. Ciğerlerine inmediği sürece aslında vücut dirençleri için iyi ama her öksürükte içim gidiyor.
Yoğurt, lor,muz,balkabagi,havuc gaz ve kabiz yapti. Aynen ben ne yedircem
Bir tek elma az etkiledi.
canim gecmis olsun bizde oksuruk ates hapsirik vardi, bize de basta calpol verdi atesi yine de dusmezse cocuk acile gidin dedi. Prospani da kullandik oglan 4 aylikti dokundu inanilmaz kotu kustu onu icince mecburen iciremedim. Yani faydasi olur muydu bilmiyorum. İnsallah ilerlemez sizinki.Aynen ben gece 3 te şefe sms le mektup döşedim resmen. Habersiz işmi olur. Bebekleri grip geçiren anneler süreç hakkında bilgi istiyorum. Randevusu dolu diye almak istemediler kızı doktorunu tekrar aradım prospan şurup kullan sf ile temizlik yap sık sık geçmezse getir dedi. Sizin nasıl işledi ne kadar sürede geçti? Ben hastanedeyim şu an buhar tedavisi alıyorum. Antibiyotik parol ve burun spreyi veriyorum dedi
Geçmiş olsun cnm, iyi ki yastık koymuşsun şu zamanları artık çok tehlikeli gerçekten anlık okuyor, ilk aylar bıraktığımız yerde kalıyorlardı:)Kızım az önce oyun halısındam kaydı 6.ayımızı böyle kutlayalım dedik deli annesi gülünce oda güldü baya :) köşe takımının kısa kısmına koymuştum oyun halısını, oyun barına paralel dönüyor benimki. Allahtan yere 2 tane büyük yastık koymuştum. Yine paralel dönmüş köpeği tutmaya çalışıyordu. Tam köpeği tuttu yere doğru kaydı ama köpeği bırakmıyor eliyle çekiyor
Bi ayağı diz çöker gibi bi ayağı uzanmış vaziyette kaldı yastıkların üstünde köpeğide tutmuş ondan güç alıyor. İgu igu demeye başladı bana sesleniyorTabi bu saniyeler içinde oldu öyle görünce beni bi gülme aldı kızımda şaşkın şaşkın bana baktı kucağıma alınca ağlar gibi oldu baktı ben kahkaha atıyorum oda başladı kıkırdamaya
Deli annenin deli kızı
Şaka bi yana allahtan yastıklar varmış yoksa yere kadar kayardı bişey olmasa bile korkardı.
gunaydin canim. Bence de. Artik gece saat basi kalkmaya alistim zaten esimle de aram kotu ya, isine geliyor, gece uyuyamadim diye sikayet edememis oluyorum...Günaydın kızlar. Bence biz toplanıp huzurlu bir otel bulalım birkaç da yardımcı bebişleri uyuyanlar uyumayanlarınkine baksın dinlenelim 1 hafta:)
yabancilarda da meshur bir kavram ya "father issues". Gerci onlarda bazi bagimliliklar daha yaygin oldugu icin ihmal cok daha fazla.Ben canlı örneğiyim bunun galiba
senin etrafinda gece birkac saat ilgilenebilecek ayaginda falan sallayacak kimse yok mu canim, hadi benim esim bencil de. Ben de uyumuyorum saat basi uyaniyor5 gündür 2 saat olsun aralıksız uyuyamadım. Yorgunluktan ölüyorum. Şu gaz niye bitmiyor artık yaben cidden 2 yaşından sonra mı uyuyacağım acaba
Canim hepsi ilk gunden aşırı rahatsiz etti .3 gun tattirmadim .Rahatsiz edeni bıraktim .Kabiz olduysa 1 2 gun ara verip yeni tadima gectim .Sadece yoğurdu cok sevdi 7 gun verdim.Baktim cok kötü oluyor kestim .Canım senin sarı kuzu 6 aydan küçük değil mi daha? Ne ara bu kadar şey tattırdın :) ben daha anca havuç ve bal kabağını bitirdim
Ayakta sallama ile uyumuyor artıksenin etrafinda gece birkac saat ilgilenebilecek ayaginda falan sallayacak kimse yok mu canim, hadi benim esim bencil de. Ben de uyumuyorum saat basi uyaniyor
Mama sandesinin altına tek kullanımlık örtüler oluyormuş ben da onlardan bakıcam yoksa hep yer halı silmek zor olur. Kızım hala püre yemiyor alıltıramadımKızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun inş bir an önce iyileşir kuzucuklar
Ben de bu gün havuç vereyim dedim. Haşladım buharda çatalla ezip biraz zeytinyağı koydum. Mama sandalyesine önlüğünü takıp oturttum o anda tabağa kolum çarptı yere düşüp kırıldı havuçlar da halıyı boyladıtekrar havuç koydum haşlansın diye şimdide emerken uyudu kucağımda. Bakalım uyanınca yedirebilecek miyim
Allah kolaylık versin inşallahSelam kızlar bugün ilk iş günüm ve minnaklarımdan ilk kez bu kadar uzun ayrıldım. Neredeyse gün geçti ama son saatler bitmiyor. 5 te çıkacağım inşallah, normalde 6.30 da çıkıyordum. Bakalım ben eve girince ne yapacaklar.
Son 15 sayfa birikmişti okuyamadım birseyler atladıysan kusura bakmayın.
Bizde de durum benzer uyanıp yüzüstü dönüyor ve beşikte emeklemeye başlıyor, yukarı tırmanmaya çalışıyor falan, acaba sadece diş mi yoksa bu alışkanlık olur mu diye korkuyorum bende. Sabaha kadar emmekten bende de süt kalmıyor bide kalkıp gece vakti mama yapıyorum.Bı sıkıntı da ben yazayım bari eksik kalmayalım
Kaç gündür bıraz olsun düzelen uyku yıne gitti eli ağzında ağlayarak uyanıyor altta ikisi üst üste çıktı zaten şimdi ne oldu anlamadım yıne mı diş ağrısı bu sefer hangisi çıkacak beynim yandı artık kalkıyor emiyor yarım saat sonra Bı daha kısır döngü resmen e damızlık inekmıyım ben süt kalmıyor tabı ben de bütün sinirimi eşimden çıkarıyorum bu sefer huzurumuz kaçıyor ıkı çocukla rezil oldum ıyı mi
Emzik yerine kullanmak deyimi bu canım. Anne sütü almalari için mecburen katlaniyorsunuz.
B Bugunneselibirgun 24 saat ayrılmasa neden hala emiyorum demez dudak tiryakisi gibi birşey oldu. İyi olsunda herşeyine razıyım çok hasta güzel kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?