- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.481
Hayır hepsini bitirmedim zamanı geldikçe tattıririm yeni vereceklerimi. Ama yumurta yoğurt ve ana havuç gibi şeyler bitti.
3 yaşına kadar babayla olmaz da bağ kuramazsa, sonra da bağ kuramıyor. Baba var ama sadece ihtiyaç olursa ve nakit için. Maalesef benim eşim bunu oğlunda yaşıyor.noluyomuş babayla bağ kuramazsa
Kızlar ek gıda konusunda benimde aklıma takılan şeyler var. Erken başlayanlar öğün şeklinde vermeye başladınız mı? Hangi öğünlerde ne kadar neler veriyorsunuz :) mesela ben sabahları yarım yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı kadar lor veriyorum yanında bişeyler daha vermeli miyim? Öğleden sonra çorba yada püre veriyorum yatmadan önce muhallebi veriyorum ama hep aynı şeyleri yediriyorum diye üzülmeye başladım.
Bide bebek bisküvisi yapan var mı nasıl veriyorsunuz?
Oyy uyandırmış mı annesini şirine :)Ya kızlar bu uyurken bağırma nedir allah aşkına ya? 1 haftadır böyle sürekli memede, tmm yanımda yatıyorsun anladık Ama izin ver bende uyuyayım. Yemin ediyorum daraldım emzirmekten soğudum resmen.
Uyumadim ki uyandirsin hanfendi tam dalicam aaaaaaa diye bi ses, başım agriyor artık uykusuzluktan koltukta çapraz yatiyorum. Beşiğe koyuncada yine bağırıyor mecburen alıyorum yanıma. Yani artık diş midir atak midir bilmiyorum ama neyse çabuk geçip gitsin. Yorgun yatıp yorgun kalkiyorum yaOyy uyandırmış mı annesini şirine :)
Valla bizde henüz öyle bağırma yok...bu atakta öncesinde söylenip gülüyordu bolca.. Bu da ataktan herhalde veyahut diş olabilir canım.. çığlık atarmışlar dış çıkarırken , benimki atmadı ama belli de olmaz sonra da atabilir daha yeni çıkıyor :)
Kıyamam bizmkide uyandığında kafasını kapıya çeviriyo gozunu dikip gelmemi bekliyo ordan geleceğimi biliyo resmen :)Evet canım artık senin ondan farklı bir beden olduğunu odadan çıktığında yok olmadığını onu bırakıp biyere gittiğini anlıyor ve kaybetme korkusu başlıyor:) şapşallar yaa yerim ben bunları:) neyse ki kısa bir atak ve diğer atakla arası baya var dünleniriz umarım azcık.
Bizşm doktor verebilirsin dedi zaten tadımlık oluyor henüz ben denedim kendi ysotıpımzdan daha az tuzlu ve bahatlı olarak verdim yan etki olsrsk biraz gaz yapabilirPeki mercimek gibi çorbalara erken mı bilgin var mı canim
Ne güzel yaa, kızım sekizde birini bile yemiyor suyla karıştırdım olmadı, peynirle birlikte denedim öyle dea olmadı :)Ben ilk gün 10 dk kaynatıp 8de birini verdim canım. Sonra çeyrek verdim. 3.gün yarım yumurta sarısı verdim.
Hiç uyumayanıda varGünaydın kızlar
En büyük keyfimiz sabah 5:30 da uyanıp annenin kucakta 2 saat gezip daha güne başlamadan kollarını koparmak.
Salonda camdan bakıp işe gidenleri izliyoruz.
Ben canlı örneğiyim bunun galibababayla veya onun yoklugunda yerine geçebilecek birisiyle bag kuramazsa ileriki hayatinda insanlarla guven sorunu yasiyormus canim. Dr hatta seyi ornek gosterdi, eskiden cocugunu sevmek ayip sayilirdi ya.
Terbiyesiz ahlaksızBakıcı ilk günden ise gelmedi ve telefonumu da açmıyor
Labne de yoğurt gibi sütü isitiyrsun bir kapta tuzsuz yumuşak peyniri sütle iyice açıyorsun sonra isittigin sütün içine koyuyorsun yoğurt gibi mayalanması için 6-7 saat bekliyorsun. Yoğurdu seven bebek labneyi de sever hem de yemediği seyleri içine gizleyip verebilirsin tadı baskinLabneyi nasıl yapıyorsun canım?
Ya birde ben büyüyo maya aldım hem sıvı olanı hem toz olanı. Sen bir kaç aşamalı anlatmıştın o toz olanı değil mi, sıvı olanı normal yoğurt mayalar gibi yapacaüız dimii, yardımmm :)
Ogun şeklinde sayılır mı bilmiyorum ama yediği kadar veriyorum işte. Mesela sabah uyanıyor 4 olc k mama içiyor. Bir saat sonra yediği kadar labne yumurta. Sonra yine mama vakti geldiğinde yine süt... O yüzden düzen kuramiyorum yediği tam olarak doygunluk saglamiyor öğün yerine gecemiyorKızlar ek gıda konusunda benimde aklıma takılan şeyler var. Erken başlayanlar öğün şeklinde vermeye başladınız mı? Hangi öğünlerde ne kadar neler veriyorsunuz :) mesela ben sabahları yarım yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı kadar lor veriyorum yanında bişeyler daha vermeli miyim? Öğleden sonra çorba yada püre veriyorum yatmadan önce muhallebi veriyorum ama hep aynı şeyleri yediriyorum diye üzülmeye başladım.
Bide bebek bisküvisi yapan var mı nasıl veriyorsunuz?
Mercimek 8+ yazıyordu. Ama annem benden habersiz vermiş. Bir şey olmadi gaz disindaPeki mercimek gibi çorbalara erken mı bilgin var mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?