2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel soru ...

Ya ben 6.ay için sadece 2 öğün verin diye okudum, o yüzden kahvaltıda tadım yaptırıyorum henüz, öğlende sebze püre. Veya beslenme sonrası ilk uykudan sonra öğleye yakın elma püresi öğleden sonra sebze püresi..veya öğlen sebze püresi akşam yemeğimizde masadayken yoğurt veriyorum.

7.ayda biraz daha oturtucam.. Tadımlar azalıcak nasılsa.

Bir de neyi seviyorsa onu verip arada başka şeyleri tattırıp denemek en güzeli sanırım şimdilik.

Ya kızlar bu uyurken bağırma nedir allah aşkına ya? 1 haftadır böyle sürekli memede, tmm yanımda yatıyorsun anladık Ama izin ver bende uyuyayım. Yemin ediyorum daraldım emzirmekten soğudum resmen.

Ya kızlar bu uyurken bağırma nedir allah aşkına ya? 1 haftadır böyle sürekli memede, tmm yanımda yatıyorsun anladık Ama izin ver bende uyuyayım. Yemin ediyorum daraldım emzirmekten soğudum resmen.
Oyy uyandırmış mı annesini şirine :)
Valla bizde henüz öyle bağırma yok...bu atakta öncesinde söylenip gülüyordu bolca.. Bu da ataktan herhalde veyahut diş olabilir canım.. çığlık atarmışlar dış çıkarırken , benimki atmadı ama belli de olmaz sonra da atabilir daha yeni çıkıyor :)

Uyumadim ki uyandirsin hanfendi tam dalicam aaaaaaa diye bi ses, başım agriyor artık uykusuzluktan koltukta çapraz yatiyorum. Beşiğe koyuncada yine bağırıyor mecburen alıyorum yanıma. Yani artık diş midir atak midir bilmiyorum ama neyse çabuk geçip gitsin. Yorgun yatıp yorgun kalkiyorum ya

Kıyamam bizmkide uyandığında kafasını kapıya çeviriyo gozunu dikip gelmemi bekliyo ordan geleceğimi biliyo resmen :) kucağıma aldığmda sarılıyo yüzümü seviyo maşallah bebişlerimize

Ben ilk gün 10 dk kaynatıp 8de birini verdim canım. Sonra çeyrek verdim. 3.gün yarım yumurta sarısı verdim.
Ne güzel yaa, kızım sekizde birini bile yemiyor suyla karıştırdım olmadı, peynirle birlikte denedim öyle dea olmadı :)

Labne de yoğurt gibi sütü isitiyrsun bir kapta tuzsuz yumuşak peyniri sütle iyice açıyorsun sonra isittigin sütün içine koyuyorsun yoğurt gibi mayalanması için 6-7 saat bekliyorsun. Yoğurdu seven bebek labneyi de sever hem de yemediği seyleri içine gizleyip verebilirsin tadı baskin

Ogun şeklinde sayılır mı bilmiyorum ama yediği kadar veriyorum işte. Mesela sabah uyanıyor 4 olc k mama içiyor. Bir saat sonra yediği kadar labne yumurta. Sonra yine mama vakti geldiğinde yine süt... O yüzden düzen kuramiyorum yediği tam olarak doygunluk saglamiyor öğün yerine gecemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…