- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.441
O her yerde dokuz lira mı birkaç sefer ben de aldım ama indirime girmiyor sanırımCam şişe suları kaynatıp soğutup içirebilirsin dedi doktoru ama ben hipp doğal kaynak suyu aldım bir süre böyle yaparım
Evet canım öyle bende denk gelmedim indirimineO her yerde dokuz lira mı birkaç sefer ben de aldım ama indirime girmiyor sanırım
Sen iyice ez öyle ver canım çorba için erken. Nolur anneleri dinlemeyelim çok sinirliyim bu konuda zaten. Benimki de içinde süt olan çorbayı vermiş benden habersizKızlar yarın ilk havuç vericem inş.
Yoğurt verdim 1 haftadır yiyor her gün.
Sebzeleri haşlayıp ezip mi verdiniz?
Ben öyle yapayım diyorum annem çocuk yutamaz geçen haberlerde posalı yerken tıkanmış çocuk gösterdiler çorba yapıp ver diyo???
Ya yiyeceği bir kaşık zaten öyle değil mi çorba nedir daha tatmadan etmeden???
Evde içtiğimiz hazır suyu kaynatıp soğutup öyle veriyorumKızlar ben ek gıdaya başlamadım haftaya 180 gün dolunca başlayacağım sebzeyle ama su da veriyorsunuz ya suyu evde içtiğiniz hazır suyu mu veriyorsunuz yoksa e bebekte falan bebek suları var onlardan mı veriyorsunuz?
Neden kendi içtiğiniz suyu vermiyorsun? Mamayı neyle hazirliyosunCam şişe suları kaynatıp soğutup içirebilirsin dedi doktoru ama ben hipp doğal kaynak suyu aldım bir süre böyle yaparım
Mamasını da cam şişe su alıp kaynatıp soğutuyorum öyle yapıyorum. Sadece banyo suyu normal çeşme suyuNeden kendi içtiğiniz suyu vermiyorsun? Mamayı neyle hazirliyosun
Çok tatlı:) hiç başıma gelmedi bilemedim bende çığlık versiyonu var :)Zifiri karanlıkta gulup konuşan bebeği susturma yontemi var mı? Zamaninda cok dua ettim ağlamasın diye galiba
HahahahaZifiri karanlıkta gulup konuşan bebeği susturma yontemi var mı? Zamaninda cok dua ettim ağlamasın diye galiba
Cam sisede su alıyorum .Mamasini onla yapiyorum. Kalani da kaynamis icme suyu oluyorKızlar ben ek gıdaya başlamadım haftaya 180 gün dolunca başlayacağım sebzeyle ama su da veriyorsunuz ya suyu evde içtiğiniz hazır suyu mu veriyorsunuz yoksa e bebekte falan bebek suları var onlardan mı veriyorsunuz?
10 dk haşlıyorum. Sarisinin yarısını koyuyorum bir tabağa ufaliyorum. Azıcık soğuyunca da parmagimla tutup ağzına koyuyorum. Kaşıktan alamıyor dökülüyor.Yunurta sarısını nasıl veriyoruz? Yarın artık denicem. dün tarhanayı yediler sonunda böyle bir ümitlendim.
muhtemelen dügün konusunu öyle yapacagım. Böyle şeyler yaşanmasa 15 gün kadar önce gidip iş güce el atacaktımGerçekten yapılanlar çok ayıp, ben olsam bende çok bozulurdum. Kız kardeşin ayrı bi dünya, baban da böyle bi kararı iletmek için yanlış zamanı seçmiş, senin ve oğlunun olduğu zamanı mı bulmuşlar..
Kardeşin içinde bulunduğu durumun, nişanlısının vs ne kkadar rezil bi durumda olduğunun farkında ama kurtulamıyor da belliki ve seni de aşağı çekmek için otu b.ku sana bağlamış. İşsiz bi adamla, babamın desteği ve kendi çalışmasıyla evlenecek kadar yoklukta hissediyor kendini yazık.. Ben senin yerinde olsam düğününe 1-2 gün önce gider, takımı takar dönerdim. Adam olana çok bile. Annem babam gel derse de içimdekileri dökerdim.
geçmiş olsun canımKızın ateşi yine yükseldi rutine döndü resmen doktoruyla konuştum diş yüzünden olabilir genel huzursuzluğu yoksa calpol ile müdahale ederek izle diyor. Genel huzursuzluktan kasıt ne acaba uyumamak sürekli ağlamak falanmı bunlar hep varmaskesiz yaklaşmıyorum. Yarım saate bir maske değiştiriyorum ellerimi heo yıkıyorum daha ne yapabilirim. Sabahın köründe iş var çocuk yine mızmız Allahım sabır ya
nereye gidiyor bu is bilmiyorum kronikcigim. Bir yandan oglumu dusunuyorum ilk 3 yil babadan guven alamazsa omur boyu telafisi yokmus.Ben aradım anlattım geçen hafta 3 yıldır adamla konuşmuyordum. Küs gibi değilde bayramdan bayrama denk gelirsek işte, özellikle aradım herşeye borç yaptığını anlattım. Ah kızım ben sana ne diyeyim suç senin kartlarını elinden alaydın ya dedizincirde takayımmı, seninki eve giren hırsız için ev sahibine kapıyı kilitlemişsin ama bekçi neden koymadın demeye benziyor dedim. Bende haklıymışım hadi canım bilmiyoduk sanki
hem gecede 25 civari ruya goruyorlarmis, hem anneden ayrilik kaygisi yasiyorlarmis hem de bizim kucuklugumuzde yasadigimiz travmalar varsa cocuklarimiza geçiyormus.Ya bu 23.atak haftası anneye bağlılıkla ilgiliydi değil mi?
Beşiğinde sürekli uyanıyor yanıma aldığımda da illa sarılıcam dibinde olucam yoksa eliyle habire vuruyor dürtüyor sarılınca duruyor çok tatlı ama uyurkende ayrılamıyorum :)
dis huzursuzluk da yapmaz mi ki canim sonucta kendimizden pay bicersek feci bir seyKızın ateşi yine yükseldi rutine döndü resmen doktoruyla konuştum diş yüzünden olabilir genel huzursuzluğu yoksa calpol ile müdahale ederek izle diyor. Genel huzursuzluktan kasıt ne acaba uyumamak sürekli ağlamak falanmı bunlar hep varmaskesiz yaklaşmıyorum. Yarım saate bir maske değiştiriyorum ellerimi heo yıkıyorum daha ne yapabilirim. Sabahın köründe iş var çocuk yine mızmız Allahım sabır ya
ooo double atak alırım bi dalhem gecede 25 civari ruya goruyorlarmis, hem anneden ayrilik kaygisi yasiyorlarmis hem de bizim kucuklugumuzde yasadigimiz travmalar varsa cocuklarimiza geçiyormus.
Yani baya zor bir donemden geçiyorlar canim, mizmizlik memeye duskunluk, hatta bizimki kalabalikta bana iyice yapismaya basladi kimsede durmuyor tabi icten ice parti yapiyorum
noluyomuş babayla bağ kuramazsanereye gidiyor bu is bilmiyorum kronikcigim. Bir yandan oglumu dusunuyorum ilk 3 yil babadan guven alamazsa omur boyu telafisi yokmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?