2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen iyice ez öyle ver canım çorba için erken. Nolur anneleri dinlemeyelim çok sinirliyim bu konuda zaten. Benimki de içinde süt olan çorbayı vermiş benden habersiz

Evde içtiğimiz hazır suyu kaynatıp soğutup öyle veriyorum

Cam sisede su alıyorum .Mamasini onla yapiyorum. Kalani da kaynamis icme suyu oluyor

Yunurta sarısını nasıl veriyoruz? Yarın artık denicem. dün tarhanayı yediler sonunda böyle bir ümitlendim.
10 dk haşlıyorum. Sarisinin yarısını koyuyorum bir tabağa ufaliyorum. Azıcık soğuyunca da parmagimla tutup ağzına koyuyorum. Kaşıktan alamıyor dökülüyor.
Bazen de labne ile karıştırıp kaşıkla veriyorum.

muhtemelen dügün konusunu öyle yapacagım. Böyle şeyler yaşanmasa 15 gün kadar önce gidip iş güce el atacaktım

Kızın ateşi yine yükseldi rutine döndü resmen doktoruyla konuştum diş yüzünden olabilir genel huzursuzluğu yoksa calpol ile müdahale ederek izle diyor. Genel huzursuzluktan kasıt ne acaba uyumamak sürekli ağlamak falanmı bunlar hep var maskesiz yaklaşmıyorum. Yarım saate bir maske değiştiriyorum ellerimi heo yıkıyorum daha ne yapabilirim. Sabahın köründe iş var çocuk yine mızmız Allahım sabır ya

geçmiş olsun canım

nereye gidiyor bu is bilmiyorum kronikcigim. Bir yandan oglumu dusunuyorum ilk 3 yil babadan guven alamazsa omur boyu telafisi yokmus.

hem gecede 25 civari ruya goruyorlarmis, hem anneden ayrilik kaygisi yasiyorlarmis hem de bizim kucuklugumuzde yasadigimiz travmalar varsa cocuklarimiza geçiyormus.

Yani baya zor bir donemden geçiyorlar canim, mizmizlik memeye duskunluk, hatta bizimki kalabalikta bana iyice yapismaya basladi kimsede durmuyor tabi icten ice parti yapiyorum

dis huzursuzluk da yapmaz mi ki canim sonucta kendimizden pay bicersek feci bir sey

ooo double atak alırım bi dal oy kıyamam sarılayım ozaman napalım yatalım ozaman ev ööyyle dursun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…