- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.281
Cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir karbonatli su ilede calkala istersen agzini temizliyor biraz benim hamilelikte cok oluyordu oyle yapiyordumAlıntılayamadım mesajları kızlar. Bugün diş doktoruna gittim. Doktor iltihabın çok ileri boyutta olduğunu emzirdiğim için şu an kullanabileceğim antibiyotiklerin etki etmeyebileceğini söyledi. Yine de verdi bi tane. İltihap çeneme etki ediyormuş uyuşukluk ve bu denli şişlik o yüzden varmış. Çene cerrahına gitmemi istedi. Şu an kullandığım antibiyotik fayda etmezse iğne kullanmak zorunda kalabilirsin o durumda da emziremezsin antibiyotiği kullan şişlik inmez uyuşukluk geçmezse çene cerrahına mutlaka git doktorla birlikte karar verirsiniz dedi. Emzirmeyi bırakmak istemediğimi falan söyledim. Şu anda bebeğin vücudundan iltihap emiyor bi yerde öyle düşün dedi anlamadım doktor saçmaladı gibi hissediyorum. Yine de antibiyotiği kullanmaya başladım emzirmeye uyumlu diye. İyileşmezse çene cerrahına gidip yeniden bilgi alıcam ama baya moralim bozuldu
Cnm geçmiş olsun. Ben de faranjit ten kbbye gittim bu hafta ve özellikle süt verdiğimi belirttim antibiyotik olarak augmentin yazmış, kullanabilirsin bebek hastalanınca da bundan veriyoruz zaten dedi. Güvenmedim bebeğimin doktoruna gittim sordum, eğer zarar verecekse çocuğa donmuş sütlerimden vereyim diye. Hiç gerek yok kullanıp emzirebilirsin, çok olsa bebek ishal olabilir o kadar dedi. Sen de ihmal etme Bi dişçiye git mutlaka apse varsa tehlikeli çünküGünaydın kızlar, dün dişim şişti bugün bi uyandım davul gibi olmuş dudağımı bile zor kımıldatıyorum. Ağrıdan öte uyuşukluk hissediyorum tabi ağrıda var. Hastaneye gitsem acile gitmem lazım antibiyotik yazacaklat sanırım..ama emzirdiğim için verdikleri antibiyotik çok geç etki ediyor kızım ilk doğduğunda yine diş için bi antibiyotik kullanmıştım günler sonra ilaç bitmek üzereyken etki etti. Bunun başka yolu var mı? Yada sizin emzirirken kullanıp memnun kaldığınız bi ilaç var mı doktora onu sorsam?
Günaydın, ins birgün yazarsın sende cnm bu gece benim kızımda hep uyurken bağırdı agladi sabaha kadar böyle sürdü ve şuan şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Bu bağırmalar ne kadar sürecek bilmiyorum.Günaydın kizlar .
Ben de bir gun topige cok sukur oğlum deliksiz uyudu yazabilecek miyim acaba ...
10 da uyuttum 12 ye kadar tam 7 kere kalkti .1saatini uyudu sadece .Gece 3 te uyuttum 5 te kalkti .3 saatlik uyku kime yetecek anlamıyorum .Hala uyanik
Deniyim onuda canım benim gün geçtikce şişlik artıyor gerildikce gerildi yanağımCok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir karbonatli su ilede calkala istersen agzini temizliyor biraz benim hamilelikte cok oluyordu oyle yapiyordum
Ben augmentin yine dişten dolayı kullanmıştım canım hatta 1-2 antibiyotik daha almıştım çok şiddetli diş ağrım vardı o zamanda. Doğumdan sonra geçti sadecr 1-2 gün ağrı oldu bende emziriyorum diye ihmal ettim şimdi böyle bi durumla karşılaştımCnm geçmiş olsun. Ben de faranjit ten kbbye gittim bu hafta ve özellikle süt verdiğimi belirttim antibiyotik olarak augmentin yazmış, kullanabilirsin bebek hastalanınca da bundan veriyoruz zaten dedi. Güvenmedim bebeğimin doktoruna gittim sordum, eğer zarar verecekse çocuğa donmuş sütlerimden vereyim diye. Hiç gerek yok kullanıp emzirebilirsin, çok olsa bebek ishal olabilir o kadar dedi. Sen de ihmal etme Bi dişçiye git mutlaka apse varsa tehlikeli çünkü
Geçmiş olsun cnm, dişten dolayı mı ateş, umarım ateşi düşmüştürKızın ateşi 37.9 ılık duş aldırdım ates düşürücü fitil yarım yaptım. Uyumuyor emmiyor çığlık atıp duruyor. Calpol vermeye gerek varmı beklesemmi
İltihap varsa cene cerrahına da git cnm, çok geçmiş olsun, evet emziriyorsun ama her zaman öncelik anne sağlığı deniliyor bilirsin, umarım hemen iyileşirsinAlıntılayamadım mesajları kızlar. Bugün diş doktoruna gittim. Doktor iltihabın çok ileri boyutta olduğunu emzirdiğim için şu an kullanabileceğim antibiyotiklerin etki etmeyebileceğini söyledi. Yine de verdi bi tane. İltihap çeneme etki ediyormuş uyuşukluk ve bu denli şişlik o yüzden varmış. Çene cerrahına gitmemi istedi. Şu an kullandığım antibiyotik fayda etmezse iğne kullanmak zorunda kalabilirsin o durumda da emziremezsin antibiyotiği kullan şişlik inmez uyuşukluk geçmezse çene cerrahına mutlaka git doktorla birlikte karar verirsiniz dedi. Emzirmeyi bırakmak istemediğimi falan söyledim. Şu anda bebeğin vücudundan iltihap emiyor bi yerde öyle düşün dedi anlamadım doktor saçmaladı gibi hissediyorum. Yine de antibiyotiği kullanmaya başladım emzirmeye uyumlu diye. İyileşmezse çene cerrahına gidip yeniden bilgi alıcam ama baya moralim bozuldu
Diş dönemleri forumdaki tüm anneleri mahvetti, sizin de mi çığlıklar dişten, geçmiş olsun cnmGünaydın, ins birgün yazarsın sende cnm bu gece benim kızımda hep uyurken bağırdı agladi sabaha kadar böyle sürdü ve şuan şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Bu bağırmalar ne kadar sürecek bilmiyorum.
Birde dis macunu paradontax kullan canim oda cok rahatlatiyorDeniyim onuda canım benim gün geçtikce şişlik artıyor gerildikce gerildi yanağım
Ben augmentin yine dişten dolayı kullanmıştım canım hatta 1-2 antibiyotik daha almıştım çok şiddetli diş ağrım vardı o zamanda. Doğumdan sonra geçti sadecr 1-2 gün ağrı oldu bende emziriyorum diye ihmal ettim şimdi böyle bi durumla karşılaştım
Görünürde bişey yok cnm ama belli olmaz.Diş dönemleri forumdaki tüm anneleri mahvetti, sizin de mi çığlıklar dişten, geçmiş olsun cnm
canım bez için gitti gidiyor, joker hburada...bez almaya 15 gün varken 2-3 gece sürekli bakarak çok güzel indirimler yakaladım ben. Şimdiye kadar da aldığım primalar adet bazda 0.65 kr geçmedi fiyat olaraktan süper rakam. Akakçeden de takip et istersen bazen bildirim de geliyor ucuzlayınca.Liste yapacağım diye oturup migros sanal market alışverişi yapıyorum. Vakitsizlikten bebelerin bezini bile oradan aldım artık bu kadar göz göre göre kazık yenmez ama ne yapayım.
Bu arada listeyi en geç yarın yapacağım. Tavsiyeler için teşekkür ederim canım aslında haklısın bende kıymalı yemeği daha iyi yedirmeliyim.
Diş konusunda da haklısın birinin hiç dişi çıkmadı henüz ve elleri ağzında bağırıyor bütün gün. Diğerinde iki diş cıktı ama dahada çıkacak gibi. Yeme düzenleri bu yüzden sapıttı sanırım.
geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçerAlıntılayamadım mesajları kızlar. Bugün diş doktoruna gittim. Doktor iltihabın çok ileri boyutta olduğunu emzirdiğim için şu an kullanabileceğim antibiyotiklerin etki etmeyebileceğini söyledi. Yine de verdi bi tane. İltihap çeneme etki ediyormuş uyuşukluk ve bu denli şişlik o yüzden varmış. Çene cerrahına gitmemi istedi. Şu an kullandığım antibiyotik fayda etmezse iğne kullanmak zorunda kalabilirsin o durumda da emziremezsin antibiyotiği kullan şişlik inmez uyuşukluk geçmezse çene cerrahına mutlaka git doktorla birlikte karar verirsiniz dedi. Emzirmeyi bırakmak istemediğimi falan söyledim. Şu anda bebeğin vücudundan iltihap emiyor bi yerde öyle düşün dedi anlamadım doktor saçmaladı gibi hissediyorum. Yine de antibiyotiği kullanmaya başladım emzirmeye uyumlu diye. İyileşmezse çene cerrahına gidip yeniden bilgi alıcam ama baya moralim bozuldu
Mutlu yıllar cnm, gaz sorunları yerini diş sorunlarına bıraktı sanırım, sağlıkla çıkarsınlar dişleri :)herkese mutlu yıllar diliyorum bizim oğlan da diş çıkarma sebebiyle Ara ara ateşleniyor ve bıdır bıdır söyleniyor eli sürekli ağzında.. iştahı kaçtı ve nispeten uykuları da bozuldu..gece sürekli emiyor..
Sağ ol canım benim aynen.. Şimdi de bunu deneyimliyoruz bakalım. Benim oğlum kucaktan hiç inmiyor ya Sizinkiler de öyle mi bilmiyorum ama yemeği falan zor hazırlıyorum ben mama sandalyesinde 10 dakika oturuyor yerde 5 dakika oturuyor sürekli kucakta Sizinkiler de öyle mi ya?Mutlu yıllar cnm, gaz sorunları yerini diş sorunlarına bıraktı sanırım, sağlıkla çıkarsınlar dişleri :)
Günaydn kızlar ben kafayı yemek üzereyim gece sayısız defa uyandk 10 vardr sanrm. Bazılarında sadece salladm geri uyudu çğunda emzirdm yattı. Ya doymuyomu yoksa meme müptelasımı oldu kızımbu durumu doktora soran oldumu (
cok gecmis olsun canim tüh ya, insallah iyi gelir kullandigin ilaçAlıntılayamadım mesajları kızlar. Bugün diş doktoruna gittim. Doktor iltihabın çok ileri boyutta olduğunu emzirdiğim için şu an kullanabileceğim antibiyotiklerin etki etmeyebileceğini söyledi. Yine de verdi bi tane. İltihap çeneme etki ediyormuş uyuşukluk ve bu denli şişlik o yüzden varmış. Çene cerrahına gitmemi istedi. Şu an kullandığım antibiyotik fayda etmezse iğne kullanmak zorunda kalabilirsin o durumda da emziremezsin antibiyotiği kullan şişlik inmez uyuşukluk geçmezse çene cerrahına mutlaka git doktorla birlikte karar verirsiniz dedi. Emzirmeyi bırakmak istemediğimi falan söyledim. Şu anda bebeğin vücudundan iltihap emiyor bi yerde öyle düşün dedi anlamadım doktor saçmaladı gibi hissediyorum. Yine de antibiyotiği kullanmaya başladım emzirmeye uyumlu diye. İyileşmezse çene cerrahına gidip yeniden bilgi alıcam ama baya moralim bozuldu
evet canim sordum. Ayrilik kaygisi + gordugu ruyalardan dolayi gecede 8 kere uyanip geri uyumasina normal diyorlarmis. Kilo aliyorsa acliktan degil yani. Hatta sabaha kadar emmek istedigi icin guzelce kilo almistir =)Günaydn kızlar ben kafayı yemek üzereyim gece sayısız defa uyandk 10 vardr sanrm. Bazılarında sadece salladm geri uyudu çğunda emzirdm yattı. Ya doymuyomu yoksa meme müptelasımı oldu kızımbu durumu doktora soran oldumu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?