• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yılandan bende korkarım da onlar daha hiç yılan görmedi ki hani bu rüyalar bilinç altımızın yansımasıydı :işsiz:
ruya haricinde gercek hayatta da gorse korkarlarmis canim. Ya hoca baya bir sey anlatti da ben cok guzel aktaramiyor olabilirim cunku hem ek gida konustuk hem uyku vs. En iyisi konusmalari kaydetmekti, onu da izin alip yapmayi unuttum o telasla

Yoğurt tadımı yapanlar sizdede gaz oldu mu dün gece ıkınmaktan uyuyamadı normalde havuca geçecektik bugün bağırsakları dinlensin bugün diye yarın geçeceğim.
7 gun verdim hem gaz hem kabiz yapti .1 haftadir vermiyorum rahatiz .Yogurt icin biraz daha bekleyeceğim.

Bugün cok mutluyum. Ilk doğduğu gün anne diye ağlamıştı oglum .Hatta hemşire babası yandi filan demisti.Ara ara ağlarken anne filan diyor .
Beni mutlu eden sey ise bugun iki kere bastira bastira annn ne dedi .Ama esim evi süpürüyordu duyamadi :KK76:
Gecen gun kv kisisi ilk baba mi diyecekmis yoksa dede mi diyip duruyordu. Ilk konusmamizda soyleyim de catlasin :KK47:

Bende ondan korkuyorum canim arkadasim her seyi blenderdan gecirdigi icin 2 yasinda yeni yeni puturlu yiyor oylede olsun istemiyorum artik bir sekilde halletmeye calisicam suyudami kasikla veriyorsunuz
Ben her şeyi çatalla ezip öyle veriyorum. Elma falan rendeleyip veriyorum. Biraz pütürlü yesin de ilerleyen zamanlarda dişi çıkınca kendisi parçalayarak yiyebilsin istiyorum. Yeğenim falan kocaman patatesi kendisi tutup yiyor yavaş yavaş.

Ben her şeyi çatalla ezip öyle veriyorum. Elma falan rendeleyip veriyorum. Biraz pütürlü yesin de ilerleyen zamanlarda dişi çıkınca kendisi parçalayarak yiyebilsin istiyorum. Yeğenim falan kocaman patatesi kendisi tutup yiyor yavaş yavaş.
Valla hepiniz haklisinizda bende sorun var cocugumun sansi pinpirikli anneye dusmus :)

şu sira 8 kere uyanabilir dedi canim. Bizde daha dis yok, bir de olsa 18 kere kalkacak demek ki :-) kilosunu aliyorsa aclikla ilgisi yokmus canim. Mama vermiyorum ama ek gidaya baslayacagiz yogurtla =)) ilerledikce muhallebi verebilecekmisim.
Yani muayenesi normalse geçermis bu da bir donemmis.

ruyayi ben de tahmin ediyorum aslinda canim. Neden dersen cogu zaman kucagimda uyudugu icin gozlemleyebiliyorum. Gozlerini açiyor mesela ben neredeyim der gibi bakiyor. Bazen uzulerek uyaniyor dudak bukuyor, bazen de gulumsuyor :-)
korku da mesela suan 6 aylik olan bebekler yilandan korkar dedi.
Anne babasinin kendi bebekliginde yasadigi travmalar genetik olarak geçiyormus bir de. Hucreler proteinler bir seyler anlatti da unuttum :-)

cok sag ol canim. Agzi kapali kavanoza mayalarsan 3 gunde 1 yapabilirsin dedi doktor. Begenmezse tabi hergun de yaparim. Suan 3 gun tadim olacagi icin en kucuk boy kavanozlardan vardi onlara yaptim :-) tam bebis yogurdu oldu yaa
Bizim korkularımız çocuğa mı geçiyormuş ben mi yanlış anladım? Ah yavrum yazık ya, anne baba travmasını da onlar çekiyor :)

Arkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştüm:işsiz: biraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin:KK64:

Arkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştüm:işsiz: biraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin:KK64:
geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur

Ahh canım Allah korumuş çok geçmiş olsun ıyı kı bebek sende değilmiş

Selam kızlar nasılsınız :) ara ara girip bakabildiğim kadar bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Çoğunuz ek gıdaya geçmiş. Biz beklemedeyiz hala :) diş çıkaranlar da olmuş. Bizimki de iki gündür fena huysuz sürekli kucakta durmak istiyor emerken inliyor gece uykusu diye birşey kalmadı. Ataktan mı yoksa diş mi gelecek bilemedim. Sizinkiler de böyle mi ya?
laiyka laiyka canım hayırlı olsun sağlıkla vaktiyle kucağına alırsın inşallah çok sevindim :)

Çok geçmiş olsun canım

Back