- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.181
2018 temmuz annelerinden beni takip edip görüp kutlayan çok oldu. Allah hepsinden razı olsun. Sizlerin çocuklarınızın ömrü uzun olsun. Zor günümde gebiş gebiş çok dua ettiniz. Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürürse yine temmuza denk geliyor tecrübelerinizden seve seve yararlanırım tabi. Sağlıkla büyütün bebişleri
şu sira 8 kere uyanabilir dedi canim. Bizde daha dis yok, bir de olsa 18 kere kalkacak demek kikilosunu aliyorsa aclikla ilgisi yokmus canim. Mama vermiyorum ama ek gidaya baslayacagiz yogurtla =)) ilerledikce muhallebi verebilecekmisim.
Yani muayenesi normalse geçermis bu da bir donemmis.
ruyayi ben de tahmin ediyorum aslinda canim. Neden dersen cogu zaman kucagimda uyudugu icin gozlemleyebiliyorum. Gozlerini açiyor mesela ben neredeyim der gibi bakiyor. Bazen uzulerek uyaniyor dudak bukuyor, bazen de gulumsuyor
korku da mesela suan 6 aylik olan bebekler yilandan korkar dedi.
Anne babasinin kendi bebekliginde yasadigi travmalar genetik olarak geçiyormus bir de. Hucreler proteinler bir seyler anlatti da unuttum
cok sag ol canim. Agzi kapali kavanoza mayalarsan 3 gunde 1 yapabilirsin dedi doktor. Begenmezse tabi hergun de yaparim. Suan 3 gun tadim olacagi icin en kucuk boy kavanozlardan vardi onlara yaptimtam bebis yogurdu oldu yaa
Sakin sakin emse bu yorgunlukla biraz sekerleme yaparım. Ama kafasını ceviriyor .Sonra tekrar memeyi bulamiyor .Emerken ciglik atıp soyleniyor .Sacma sapan işler .
Kızlar bişey soracağım @Kizilcik123 @cisse0932 ve bebekleri donen diyer arkadaşlar benim tosbik donme çalışmalarinda artık ufak ta olsa başarı kaydetti iki gündür çok çalışıp çabaladı çocuğum sorun şu ki bu çalışmaları gece uykuda da yapınca malûm uyaniyo hatta şu anda 2345689 kez yerine yatırıyorum hoooop dirsekten kuvvetle kafayi kaldırıp kalkmaya çalışıp uyaniyo napicam ben sizde de böyle olmuş muydu çözüm neee
Ateşi mi oluyor canım dişi ne zaman patladı ? Bizm uçlar dün çıktı diğeride bugun patladı bakalım nasıl gidecek. Çok hırçın iki elini sokacak ağzına imkanı olsa
Diş kaşıyıcı aldım arkadas dolaba koyuyorum ben diyodu öyle soğuk soğuk iyi mi oluyomuş ilk kez duydum eczacıya sordm yapanlar var dedi. Beyaz soğanı duymuştum yeşili duymadım yarın veririm eline kemirsin sağol canım♡Kereviz sapı , pırasa , yeşil soğan , soğuk diş kaşıyıcı bunlar rahatlatırmış canım dene istersen
Allah yardımcın olsun, çok zor. Benimkinin de kazara ağzından kaçarsa meme bir daha ağzına almıyor, kendini geri atıp ağlıyor.Bu dis yuzunden ates kac gun sürüyor ortalama ?
Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim
Diş kaşıyıcı aldım arkadas dolaba koyuyorum ben diyodu öyle soğuk soğuk iyi mi oluyomuş ilk kez duydum eczacıya sordm yapanlar var dedi. Beyaz soğanı duymuştum yeşili duymadım yarın veririm eline kemirsin sağol canım♡
Bizimkiler biraz tembel o zaman. Benimkiler dönüyor hemde ne dönmekBenimki hala dönmüyor ve desteksiz oturamiyornevesta81
Mutlaka verecem çok sağol :))İçinde su olan diş kalıyıcılar özellikle dolaba konsun diye :) hararetini alıyor galiba , ben birkeresinde de pırasa verdim burunları aktı gitti ısırırken acısından ama çok rahatladı :)
Biz bütünleşik .Normalde cok deli yatardim .Simdi yattığım gibi kaliyorum eger kimildarsam uyaniyor .O yuzden de boynum,belim ve omzum tutuluyor .Ben korkuyorum beraber yatmaktan ama çok tükenince çarem kalmıyor
Bugun atesi yok cok sukur .Tekrar olursa yarin sabah götürcem .2 gün sürdü kızımda. Bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürerse başka birseyden oluyor. Dişten kaynaklanan ateş en fazla 2 gün sürer. Doktora götür istersen için rahat etsin .
2 gun hic düşmedi. Sonra ara ara ateslendi .Bugun yok mesela. Hasta kimseyle görüşmedik. Ama tekrarlarsa sabah kendi dr una götürcem. Tabii gündüz çalışıyorsa.Afilim92 cnm sadece diş ıkı gun den fazla ateş yapmaz başka sıkıntısı olmasın boğazına falan Bı baktır istersen bu ara hasta birileri ile aynı ortamda oldunuz mu
Daha patlamadi canim. Sadece belirginlesti .Çıktıysa rahatlamıştır seninki.Ateşi mi oluyor canım dişi ne zaman patladı ? Bizm uçlar dün çıktı diğeride bugun patladı bakalım nasıl gidecek. Çok hırçın iki elini sokacak ağzına imkanı olsa
Kiyamam ya .Bebisler cok uyusun .Degilse cok hircinlasiyorlar hic mutlu olmuyorlar .Bilmem ki canım, bir yerde okumuştum alışınca 6 silme çorba kaşığı yazıyordu sonraki her ay in bir yemek kaşığı artırılbilirmiş 1 yaşa kadar... O kadar yiyip de rahatsızlığı yoksa demekki yiyebilir ancak süt içmesini kısıtlıyorsa azaltmalısın. Esas gıda süt, bunlar ek gıda ya işte bu sebepten.
Bizim oğlanın alttan bir dişi bugün elime geldi, patlamış sanırım. Uykusu bozuldu zırt pırt uyanıyor, gündüz de yarım saat anca uyuyabildiyavrum zorla uyudu bakalım gece inşallah çok zorlamaz dişi. Terledi bugün bir de demek tam ateş yapmadı.
Amin canim insallah.Allah kolaylık versin canım..
Amin insallah .Ya meme düşkünü ama bazen de direniyor anlamiyorum .Surekli birakip aglamayi seciyor .Sonra devam etmek istiyor filan.Allah yardımcın olsun, çok zor. Benimkinin de kazara ağzından kaçarsa meme bir daha ağzına almıyor, kendini geri atıp ağlıyor.
Her gun farkli aksiyon .Zira günü gününü tutmuyor .Hic yazamadim, forumu da okuyamadim. Yine yeni bir soru sormak istiyorumbebekle her gününüz farkli mi kızlar ya. Bizimki standart oluyor. Cocuga farkli bir sey yaşatamıyorum diye canim sıkılıyor. Ne bileyim elimden geldiğince oynuyorum. Evde de tek beni görüyor. Baba sabah git aksam gel. Çok gec geldiği için hep ben hep ben. Bir seyler tanitiyorum. Ama farkli ne yapılır ki oneriniz var mi? Bir de kış simdi
Bizde 3-5 gündür hep çığlık modundayız canım bizim memeye gelince susuyor 3-4 dk sonra yeniden çığlık atıyor sütüm iyice azaldı sanırım süt akışı yavaşlayınca hiç emmek istemiyor artık. Daha küçükken bi şekilde yine veriyordum ağzına ama şimdi mümkün değil.22-26 hafta atağında olanlar, uyumak istediği halde memeye gelmeyip üstüne bir de bir ton ağlıyor ya. Sizde de böyle durumlar var mı? Susturamıyorum da kolay kolay. Yapmadığım şebeklik kalmıyor sussun diye ama yine de susmuyor.
Bende pırasa aldım nasıl koparmaya çalıştı emdi baya sevdi hatta parçalandı elinde çıldırdı emerken :)İçinde su olan diş kalıyıcılar özellikle dolaba konsun diye :) hararetini alıyor galiba , ben birkeresinde de pırasa verdim burunları aktı gitti ısırırken acısından ama çok rahatladı :)
Dışarı çıkabilirsin canım biz 2 günde bir yağmur kar yoksa yarım saatte olsa çıkıyoruz çok mutlu oluyor onun dışında maalesef her gün aynı. Biraz büyüseler hergün farklı etkinlik yaparız ama şimdi yapılanlar hep standart şeyler ne yazık ki.Hic yazamadim, forumu da okuyamadim. Yine yeni bir soru sormak istiyorumbebekle her gününüz farkli mi kızlar ya. Bizimki standart oluyor. Cocuga farkli bir sey yaşatamıyorum diye canim sıkılıyor. Ne bileyim elimden geldiğince oynuyorum. Evde de tek beni görüyor. Baba sabah git aksam gel. Çok gec geldiği için hep ben hep ben. Bir seyler tanitiyorum. Ama farkli ne yapılır ki oneriniz var mi? Bir de kış simdi
Günaydın canım. Ben pütürlü gıdaya alışması için çatalla ezip veriyorum yiyebiliyor. Bi dene sende bebeğin yiyemezse iyice ezersin.Guzel anneler ginunuz aydin olsun bu havucu falan hasladiginizda catalla ezip mi veriyorsunuz yoksa suzgecten geciriyormusunuz bana destek olurmusunuz ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?