2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şu sira 8 kere uyanabilir dedi canim. Bizde daha dis yok, bir de olsa 18 kere kalkacak demek ki kilosunu aliyorsa aclikla ilgisi yokmus canim. Mama vermiyorum ama ek gidaya baslayacagiz yogurtla =)) ilerledikce muhallebi verebilecekmisim.
Yani muayenesi normalse geçermis bu da bir donemmis.
Rüya kısmını neden anlamıslar acaba ? Birde bizim korkularımız derken rüyadaki korkularımız mı ? Mesela ben gördüğüm rüyaları çoğu zaman hatırlamam :)
ruyayi ben de tahmin ediyorum aslinda canim. Neden dersen cogu zaman kucagimda uyudugu icin gozlemleyebiliyorum. Gozlerini açiyor mesela ben neredeyim der gibi bakiyor. Bazen uzulerek uyaniyor dudak bukuyor, bazen de gulumsuyor
korku da mesela suan 6 aylik olan bebekler yilandan korkar dedi.
Anne babasinin kendi bebekliginde yasadigi travmalar genetik olarak geçiyormus bir de. Hucreler proteinler bir seyler anlatti da unuttum
cok sag ol canim. Agzi kapali kavanoza mayalarsan 3 gunde 1 yapabilirsin dedi doktor. Begenmezse tabi hergun de yaparim. Suan 3 gun tadim olacagi icin en kucuk boy kavanozlardan vardi onlara yaptim tam bebis yogurdu oldu yaa

Tecrübeli annelere bir sorum var, benim bebislerin 7 ayı dolacak 4 ocakta ve hala desteksiz oturamıyorlar. Yana veya öne yıkılıyorlar. Bu normal mi? Mama sandalyesinde yanlarına destek koyuyorum dik oturabilsin diye.
Acaba şu bebeyatmaz denen şeyden mi alsam.

Kızlar bebişlerinizin dişleri ne alemde? Bu aralat girip okuyamıyorum hiç geride kalanları vaktim olmuyor kusura bakmayın takip edemiyorum sizi ( benim kızın sağ üst köpek dişin olduğu yer kabarık 4-5 gündür ama orası ne alaka ya.. Önce alt kesiciler çıkması gerekmez mi, bi anormallik mi var anlamadım

Canım tecrübeli bir anne değişim ama en geç 8. Aya kadar desteksiz oturması gerekir diye biliyorum benim oğlum 6 ay 1 haftalık şükür desteksiz oturuyor daha çok kaşlarını omurgasını güçlendirecek hareketler yaptır yüzüstü yatır daha sonra sırt üstü yatır parmaklarının ucundan tutup kalkmasını sağla ben 5aylıktan beri bu egzersizleri yaptırmıştım

Afilim92 cnm sadece diş ıkı gun den fazla ateş yapmaz başka sıkıntısı olmasın boğazına falan Bı baktır istersen bu ara hasta birileri ile aynı ortamda oldunuz mu

Ateşi mi oluyor canım dişi ne zaman patladı ? Bizm uçlar dün çıktı diğeride bugun patladı bakalım nasıl gidecek. Çok hırçın iki elini sokacak ağzına imkanı olsa

Kızlar bişey soracağım NasilYarDiyeyim C cisse0932 ve bebekleri donen diyer arkadaşlar benim tosbik donme çalışmalarinda artık ufak ta olsa başarı kaydetti iki gündür çok çalışıp çabaladı çocuğum sorun şu ki bu çalışmaları gece uykuda da yapınca malûm uyaniyo hatta şu anda 2345689 kez yerine yatırıyorum hoooop dirsekten kuvvetle kafayi kaldırıp kalkmaya çalışıp uyaniyo napicam ben sizde de böyle olmuş muydu çözüm neee

Yiyor canım, zorlamadım asla. Fazla mı diyorsun?
Bilmem ki canım, bir yerde okumuştum alışınca 6 silme çorba kaşığı yazıyordu sonraki her ay in bir yemek kaşığı artırılbilirmiş 1 yaşa kadar... O kadar yiyip de rahatsızlığı yoksa demekki yiyebilir ancak süt içmesini kısıtlıyorsa azaltmalısın. Esas gıda süt, bunlar ek gıda ya işte bu sebepten.

Bizim oğlanın alttan bir dişi bugün elime geldi, patlamış sanırım. Uykusu bozuldu zırt pırt uyanıyor, gündüz de yarım saat anca uyuyabildi yavrum zorla uyudu bakalım gece inşallah çok zorlamaz dişi. Terledi bugün bir de demek tam ateş yapmadı.

Ben de dun yazacaktim sana .Bizim topikte de paylaş .Kizlar cok sevinir diye. ZK_ASK yazmis bile :)
Tekrar tebrik ederim .Bu topikte bir suru abisi ablasi var senin minnosun .

2018 temmuz annelerinden beni takip edip görüp kutlayan çok oldu. Allah hepsinden razı olsun. Sizlerin çocuklarınızın ömrü uzun olsun. Zor günümde gebiş gebiş çok dua ettiniz. Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürürse yine temmuza denk geliyor tecrübelerinizden seve seve yararlanırım tabi. Sağlıkla büyütün bebişleri

Benimki hala dönmüyor ve desteksiz oturamiyor nevesta81

Bizim de uyku son 2 haftadır felaket geceleri ama arada bikaç iyi uyuduğu gece oldu Normalde 3 kere falan kalkan çocuk şimdi 7-8 kere kalkıyor. Sadece emmeye değil pış pıilansın istiyor bazrn, bazrn de tamamen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorum. Gündüzleri 45dk-1,5 saat arası uyuyoruz o iyi oluyor

uyanmalari azalir insallah ya. Sende 2 bebek var, ikisinin huyu bile farklidir, ne degisik bir durum degil mi =))
anne baba erken çikartmamişsa, normalde 8 ay civari cikiyormus disler canim. Yani sizin disler gelir artik bence, zamani gelmis

Kızlar Ya oğlumun p***** pişik Dermo Trosyd kullandım fayda etmedi , oxizinc ve Bepanthol de kullandım fayda etmedi sudo krem mi alayım yoksa başka bir şey önerir misiniz?
Canım bizim bi kere acayip pişik olmuştu bikaç kez daha yapsa kanayacaktı o derece kötüydü. Ben ara ara açıp 5-10 dk havalandırmıştım üzerine ince örtü örtüp, bir de kalım tabaka halinde sudokrem süre süre geçirdim. O iyi gelmişti

Canım yeni birşey öğrendiklerinde uyku da bile kalkıp sürekli tekrarlamak hoşlarına gidiyor. Bizimkide şimdi sürünme pozisyonuna kalkmayı öğrendi bu hafta dizlerinin üzerine kalkıp kalkıp ileri geri popo salladı bikaç gece:) çözümü tam yok bence ama gündüz öğrendiği şeyi çok sık yapabilmesine fırsat verirsen gece daha iyi uyur. Mesela halı ser yere bırak bolca dönsün

bizimkilerde beyazlamış ama gelen giden yok elletmiyor acıyor belli ki. Bide ısıracak gibi elimize falan saldırıyor. günde bir iki defa karanfil yağı sürüyorum rahatlatıyor.

Zaten öyle yapıyorum canim bakalım 1 2 gün sonra düzelir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…