- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.161
şu sira 8 kere uyanabilir dedi canim. Bizde daha dis yok, bir de olsa 18 kere kalkacak demek kiCanım senin doktor da normal dedi demek. Bu normalse gece 1-2kere Kalkanlar normal değil mi anlamadım? Diş olabilir demedi mi peki? Sizin dişler çıkmadı daha demi canım? Bizim çıkmadı ama çok kaşınıyor beyazlık var. Yeşil soğan filan mı versem diyorum artık.
Açlıkla ilgili mi uyanamadı diyordum ben de geçen mama verdim 90lık içti gece uyanınca. Beni de emdi. 2saat sonra yine uyandı. Bıraksam saatlerce memede duracak. Senin bebiş mama alıyor mu canım?
ruyayi ben de tahmin ediyorum aslinda canim. Neden dersen cogu zaman kucagimda uyudugu icin gozlemleyebiliyorum. Gozlerini açiyor mesela ben neredeyim der gibi bakiyor. Bazen uzulerek uyaniyor dudak bukuyor, bazen de gulumsuyorRüya kısmını neden anlamıslar acaba ? Birde bizim korkularımız derken rüyadaki korkularımız mı ? Mesela ben gördüğüm rüyaları çoğu zaman hatırlamam :)
cok sag ol canim. Agzi kapali kavanoza mayalarsan 3 gunde 1 yapabilirsin dedi doktor. Begenmezse tabi hergun de yaparim. Suan 3 gun tadim olacagi icin en kucuk boy kavanozlardan vardi onlara yaptimCanım selam, ben AOÇ den süt mayalayıp yoğurt yapıyorum 2 aydır her gün. Biz erken başladık ek gıdaya. küçük cam bir kabı var oğlumun ona her sabah AOÇ sütünden ve AOÇ mayasından yoğurt yapıyorum. Ekşi olmuyor gayet tatlı ve sevdiği bir yoğurt oluyor çok severek yiyor. Çok tavsiye ederim. Başka sütten de denedim ama ekşimsi oldu onu yemedi.
Bir de az az günlük mayala bence dolaba girmeden öğlen yedir. Beklememiş yoğurdu daha iyi yiyor, biraz uğraştırıyor her gün her gün ama yeter ki yesin diyorsun.
Gaz sıkıntımız yokAllaha şükür canım. Rahatlıkla çıkartabiliyor. Bence de ya biraz biraz tatmaktan zarar gelmezBen tatlı mandalina verdim. Biraz gaz yapıyor canım bilgin olsun ama tatırmak lazım bence.
Canım tecrübeli bir anne değişim ama en geç 8. Aya kadar desteksiz oturması gerekir diye biliyorum benim oğlum 6 ay 1 haftalık şükür desteksiz oturuyor daha çok kaşlarını omurgasını güçlendirecek hareketler yaptır yüzüstü yatır daha sonra sırt üstü yatır parmaklarının ucundan tutup kalkmasını sağla ben 5aylıktan beri bu egzersizleri yaptırmıştımTecrübeli annelere bir sorum var, benim bebislerin 7 ayı dolacak 4 ocakta ve hala desteksiz oturamıyorlar. Yana veya öne yıkılıyorlar. Bu normal mi? Mama sandalyesinde yanlarına destek koyuyorum dik oturabilsin diye.
Acaba şu bebeyatmaz denen şeyden mi alsam.
Rahatsız değilse sorun yoktur bence, bir süre sonra yapar kalanını da. Rahatsız olmadıkları sürece sorun olmaz herhalde.Bilmiyorum ki canım, havucun kabız yaptığını bilmiyordum hiç. Aslında rahatsızlığı da yok hiç, sadece katı ve az yaptı
Ateşi mi oluyor canım dişi ne zaman patladı ? Bizm uçlar dün çıktı diğeride bugun patladı bakalım nasıl gidecek. Çok hırçın iki elini sokacak ağzına imkanı olsaBu dis yuzunden ates kac gun sürüyor ortalama ?
Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim
Bilmem ki canım, bir yerde okumuştum alışınca 6 silme çorba kaşığı yazıyordu sonraki her ay in bir yemek kaşığı artırılbilirmiş 1 yaşa kadar... O kadar yiyip de rahatsızlığı yoksa demekki yiyebilir ancak süt içmesini kısıtlıyorsa azaltmalısın. Esas gıda süt, bunlar ek gıda ya işte bu sebepten.Yiyor canım, zorlamadım asla. Fazla mı diyorsun?
Bu dis yuzunden ates kac gun sürüyor ortalama ?
Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim
Kızlar bebişlerinizin dişleri ne alemde? Bu aralat girip okuyamıyorum hiç geride kalanları vaktim olmuyor kusura bakmayın takip edemiyorum sizi( benim kızın sağ üst köpek dişin olduğu yer kabarık 4-5 gündür ama orası ne alaka ya.. Önce alt kesiciler çıkması gerekmez mi, bi anormallik mi var anlamadım
Ben de dun yazacaktim sana .Bizim topikte de paylaş .Kizlar cok sevinir diye.ZK_ASK yazmis bile :)
Tekrar tebrik ederim .Bu topikte bir suru abisi ablasi var senin minnosun .
Benimki hala dönmüyor ve desteksiz oturamiyorKızlar bişey soracağımNasilYarDiyeyim C cisse0932 ve bebekleri donen diyer arkadaşlar benim tosbik donme çalışmalarinda artık ufak ta olsa başarı kaydetti iki gündür çok çalışıp çabaladı çocuğum sorun şu ki bu çalışmaları gece uykuda da yapınca malûm uyaniyo hatta şu anda 2345689 kez yerine yatırıyorum hoooop dirsekten kuvvetle kafayi kaldırıp kalkmaya çalışıp uyaniyo napicam ben sizde de böyle olmuş muydu çözüm neee
Canım tam olarak 2 kez basardi zaten bizmki de totoyu kaldıramıyo ve de buna sinirlenip ağlıyor gecede yapıyor iki gündürBenimki hala dönmüyor ve desteksiz oturamiyornevesta81
Bizim de uyku son 2 haftadır felaket geceleri ama arada bikaç iyi uyuduğu gece oldu Normalde 3 kere falan kalkan çocuk şimdi 7-8 kere kalkıyor. Sadece emmeye değil pış pıilansın istiyor bazrn, bazrn de tamamen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorum. Gündüzleri 45dk-1,5 saat arası uyuyoruz o iyi oluyorBilmem ki canım, bir yerde okumuştum alışınca 6 silme çorba kaşığı yazıyordu sonraki her ay in bir yemek kaşığı artırılbilirmiş 1 yaşa kadar... O kadar yiyip de rahatsızlığı yoksa demekki yiyebilir ancak süt içmesini kısıtlıyorsa azaltmalısın. Esas gıda süt, bunlar ek gıda ya işte bu sebepten.
Bizim oğlanın alttan bir dişi bugün elime geldi, patlamış sanırım. Uykusu bozuldu zırt pırt uyanıyor, gündüz de yarım saat anca uyuyabildiyavrum zorla uyudu bakalım gece inşallah çok zorlamaz dişi. Terledi bugün bir de demek tam ateş yapmadı.
uyanmalari azalir insallah ya. Sende 2 bebek var, ikisinin huyu bile farklidir, ne degisik bir durum degil mi =))demlicaykeyfi canım benim bebelerimde birininde halen dişi çıkmadı ve gece en az 5 kere uyanıp emmek ister. Emmezse uyumaz yani 7 ay doldu halen böyle gidiyor. Dişe bağlıyorum ama bu diş hiç çıkmayacak gibi artık bende korkuyorum.
Canım bizim bi kere acayip pişik olmuştu bikaç kez daha yapsa kanayacaktı o derece kötüydü. Ben ara ara açıp 5-10 dk havalandırmıştım üzerine ince örtü örtüp, bir de kalım tabaka halinde sudokrem süre süre geçirdim. O iyi gelmiştiKızlar Ya oğlumun p***** pişik Dermo Trosyd kullandım fayda etmedi , oxizinc ve Bepanthol de kullandım fayda etmedi sudo krem mi alayım yoksa başka bir şey önerir misiniz?
Canım yeni birşey öğrendiklerinde uyku da bile kalkıp sürekli tekrarlamak hoşlarına gidiyor. Bizimkide şimdi sürünme pozisyonuna kalkmayı öğrendi bu hafta dizlerinin üzerine kalkıp kalkıp ileri geri popo salladı bikaç gece:) çözümü tam yok bence ama gündüz öğrendiği şeyi çok sık yapabilmesine fırsat verirsen gece daha iyi uyur. Mesela halı ser yere bırak bolca dönsünKızlar bişey soracağımNasilYarDiyeyim C cisse0932 ve bebekleri donen diyer arkadaşlar benim tosbik donme çalışmalarinda artık ufak ta olsa başarı kaydetti iki gündür çok çalışıp çabaladı çocuğum sorun şu ki bu çalışmaları gece uykuda da yapınca malûm uyaniyo hatta şu anda 2345689 kez yerine yatırıyorum hoooop dirsekten kuvvetle kafayi kaldırıp kalkmaya çalışıp uyaniyo napicam ben sizde de böyle olmuş muydu çözüm neee
bizimkilerde beyazlamış ama gelen giden yok elletmiyor acıyor belli ki. Bide ısıracak gibi elimize falan saldırıyor. günde bir iki defa karanfil yağı sürüyorum rahatlatıyor.Kızlar bebişlerinizin dişleri ne alemde? Bu aralat girip okuyamıyorum hiç geride kalanları vaktim olmuyor kusura bakmayın takip edemiyorum sizi( benim kızın sağ üst köpek dişin olduğu yer kabarık 4-5 gündür ama orası ne alaka ya.. Önce alt kesiciler çıkması gerekmez mi, bi anormallik mi var anlamadım
Zaten öyle yapıyorum canim bakalım 1 2 gün sonra düzelir herhaldeCanım yeni birşey öğrendiklerinde uyku da bile kalkıp sürekli tekrarlamak hoşlarına gidiyor. Bizimkide şimdi sürünme pozisyonuna kalkmayı öğrendi bu hafta dizlerinin üzerine kalkıp kalkıp ileri geri popo salladı bikaç gece:) çözümü tam yok bence ama gündüz öğrendiği şeyi çok sık yapabilmesine fırsat verirsen gece daha iyi uyur. Mesela halı ser yere bırak bolca dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?