- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.001
B Berenelam63 bende merak ettim ...Bu arada hamilelik şüphesi olan bir arkadaş vardı kimdi acaba test yaptı mı çok okuyamıyorum hastalıktan merak ettim hatta ruyamda kendimi hamile gördüm
babam cok severdi. Gerci bizim evde bamya, enginar, kereviz, pirasa, pancar hepsi piserdi. Esimin tarafi cogunu yemezmis, yemek tercihleri cok degisiyor.
Yoook nerdee :)) yeşillikte egeyi tek geçerim aslen babaannemler falan afyonlu babamlar ıspartalı ege de büyüdük şimdi marmaradayım. Burası da karadeniz gibi herkes karadenizli:) her çeşit yemeği yerim ama zeytinyağlı çok severim
Bezelyenin kavurması çok güzel oluyor. Hani bu fasulye gibi uzun olanı varya ondan, hamileyken çok yemiştim. :)Ayy bak onu bilmiyorum hiç, angaraya gelmiyor demekki :)
Bezelyenin kavurması çok güzel oluyor. Hani bu fasulye gibi uzun olanı varya ondan, hamileyken çok yemiştim. :)
sonsuzzz tandır lavasla yağlama fikrine bayıldım. Kız 4 aylıkken hamur açıp yapmıştım o yemekten sonsuza dek soğutmuştum
Iyice yıkayıp direkt kabukları ile fırına attım. İyice yumuşayınca çıkardım, kabuklarını soyup içine de biraz zeytinyağı damlatıp çatalla ezdimkabagı nasıl hazırladın canım?
Burun konusunda bizimki de öyle oldu. Biraz ara verdik unuttu gibi şimdi kızmıyor.Esnese yine iyi bağırıyor uykusuzluktan
Anlam veremiyorum valla
Uyku eğitimi de deniyorum kucağına gelmeden sakinlemiyor..
Travma yaratmaktan korkuyorum
Çünkü burnuna damla damlata damlata
Bana tepki vermeyi debelenmeyi engellemeyi öğrendi.
Burnunu bile silecek olsam hemen tepki gösteriyor
O yüzden genellemesini istemiyorum su uyku konusunu
Amin, tüm bebekler iştahlı olsun :)Maşallah ♡♡♡ darısı başımıza
Muz ile başladım ben ama muzla birlikte yeşil ve mukuslu kaka devam etti ilk iki gün. Tatlı patates verebilirsin, tatlı patates veriyorum 3 gündür, mukussuz haka yapıyor. Havuç falan verince mukus görüyorum kakada ama tatlı patateste görmedim.
Vallahi de bravo ben yoruldum okurken :)Selam kızlar yine 30 sayfa birikmiş. Mesajları okuyamadan konuya ortadan girdim.
Yemek konuşulmuş diye gördüm çok ilgimi çekti aslında
Ben bu günlerde hem yardımcı ablaya, hemde işe gitme psikolojisine alışmaya çalışıyorum.
Gündüz dışarı işlerini hallediyorum. Akşam günlük beslenme programı örnekleri bakıyorum. Kadına rahat olsun diye mama tarifleri yazıyorum vs. Çok yoğun geçiyor bu arada sebze çorbalarına kıyma eklemeye başladım arada tarhanalarını kıymalı yapıyorum, (3 kere çekilmiş yağsız kuzu kıyma)
sabah kahvaltıları için bebe bisküvisi yapıyorum. Meyve sebze alışverişlerini ayrı bir yerden yapıyorum, hepsi inanılmaz vakit alıyor. Tabi nakittederken işe gitmeden bile zor yetisiyorum.
O fasulye gibi olanın içi çıkartılmadan da mı yeniyor bezelye? Yoksa olmamış taze olanı mı ?[/QUOTE içini çıkarmıyorsun cnm o sekilde kavuruyorsun çok lezzetli oluyor.
Tabii oluyorum canim. 40 im çıkmadan bile oldum. 40 im çıkınca da oldum 10 gün sonra hiç sekmedi yani. Sütüm de yoktu zaten hormonal galibaAdet oluyorsun yani düzenli. Ben daha hiç olmadım 40 tan sonra yaa. Olsa vücut rahatlıyor biraz
Bebegin bronşit mi olmuştu? Ne kadar sürede iyileşti?bizim oglan da 10 gun antibiyotik kullandi canim. Kullanmadan once surup vs denedi dr ama cigerlerine indi, hava falan da veriyorduk. Ne yapalim, kullanmak istemeyiz ama mecbur olunca da doktor yazinca kullaniliyor işte. Hem de 4 aylikti daha...
Avakadoyu nasl verdn canm sademi naslOğlana avakado verdim bayıldı maşallah.. avakadonun bir özelliği de çocuklar yemek yemedikleri zaman müthiş bir besleyici kaynak olarak verilebilir hem harika yağ içeriği var hem de çok besleyici vitaminler var kızlar.
15 kasimda burun akintisiyla oksuruk ve atesle basladi. Calpol, oksuruk surubu verdi dr. 7 gun gecti iyilesmedi, balgamli oksurup hirilti baslayinca 10 gun antibiyotik ve nebulizatorle hava verdik.Bebegin bronşit mi olmuştu? Ne kadar sürede iyileşti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?