2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada hamilelik şüphesi olan bir arkadaş vardı kimdi acaba test yaptı mı çok okuyamıyorum hastalıktan merak ettim hatta ruyamda kendimi hamile gördüm
B Berenelam63 bende merak ettim ...

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

Bende koruyucu iğne vurulmama rağmen ertesi gün hapı kullandım geçen. Temelli bozuldu dengem her hafta adet oluyorum iğneyi ayın 3ünde vurdurdum. adetim ayın 5inde bitmişti şuan 3.regl dönemimdeyim lekelenmeler oluyomuş ilk iğnede ama her hafta ağrısı gerginliği beni deli etti. 2.kezde yaptırırm yine aynı olursa spiral mecbur.

Benimde anne tarafım karadenizli. Balık, pide dışında çok sevmem karadeniz mutfağını. Ben asıl hamurcuyum ama evlenince kendi mutfağımda zeytinyağlıları çok severim

Burun konusunda bizimki de öyle oldu. Biraz ara verdik unuttu gibi şimdi kızmıyor.

Selam kızlar yine 30 sayfa birikmiş. Mesajları okuyamadan konuya ortadan girdim.
Yemek konuşulmuş diye gördüm çok ilgimi çekti aslında
Ben bu günlerde hem yardımcı ablaya, hemde işe gitme psikolojisine alışmaya çalışıyorum.
Gündüz dışarı işlerini hallediyorum. Akşam günlük beslenme programı örnekleri bakıyorum. Kadına rahat olsun diye mama tarifleri yazıyorum vs. Çok yoğun geçiyor bu arada sebze çorbalarına kıyma eklemeye başladım arada tarhanalarını kıymalı yapıyorum, (3 kere çekilmiş yağsız kuzu kıyma)
sabah kahvaltıları için bebe bisküvisi yapıyorum. Meyve sebze alışverişlerini ayrı bir yerden yapıyorum, hepsi inanılmaz vakit alıyor. Tabi nakitte derken işe gitmeden bile zor yetisiyorum.

Muz ile başladım ben ama muzla birlikte yeşil ve mukuslu kaka devam etti ilk iki gün. Tatlı patates verebilirsin, tatlı patates veriyorum 3 gündür, mukussuz haka yapıyor. Havuç falan verince mukus görüyorum kakada ama tatlı patateste görmedim.

Vallahi de bravo ben yoruldum okurken :)

Avakadoyu nasl verdn canm sademi nasl

Bebegin bronşit mi olmuştu? Ne kadar sürede iyileşti?
15 kasimda burun akintisiyla oksuruk ve atesle basladi. Calpol, oksuruk surubu verdi dr. 7 gun gecti iyilesmedi, balgamli oksurup hirilti baslayinca 10 gun antibiyotik ve nebulizatorle hava verdik.
17 gun surdu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…