2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa biliyomusum bir iki denemede banad aynısı oldu, boynumu emmeye başladı yada kendini aşağı memeye doğru itmeye ve dediğin gibi inanılmaz ağlıyor benimde cesaretim yok bakma yapacağım dediğime bende ağlatamam

Dediğin gibi rutin önemli ama o da gece sürekli uyanmasını engellemez, e napıcaz o zaman ( benim dişten umudum var diş gelse diyeceğim ki dişten

:)))) ay canımm ya canın mı çekmiş. Tadı çok güzel oluyor hemen al da yap :))

Hem bebişlere de veriliyor. Ben haftaya alıp vericem oğlumada:)
Evet canım bizde yaparız egede çok yaparlar çok da severim ama epeydir yapmamıştım:)) kereviz kırmızı pancar bal kabağı çorbası da çok güzel olur. Yaparım yapmasına da annem yapınca hazır hazır yiyince nasıl da tatlı oluyor:))

Yoğurt olabilir cnm doğru ,dişler fena yaa, çok ateşli mi calpol ver rahat edersiniz
Surekli ölçüyorum .Sanirim vercem 37.6 yı gördüm kulaktan.
Nasil inliyor .Kafasini kaldıramıyor. Istedigi oyuncağı tutamiyor .
Ve ustelik aksam yemegine kv gelecek.Dun cagirmistim kafasina gore bugun gelcekmis (h.sonumuzu onlarla gecirmek istemedigim icin cagirmistim .Haftasonu gelsek deyip duruyo)

Gündüzden mi gelecek k.valide oyleyse geldiğinde bakar mı, çok huysuzsa anlattığına göre öyje verilebilir cnm, se de işini yaparsın

Ya benimki dün sabaha karşı 4te uyudu ancak. Meme istiyor sonra ağlayıp kendini atıyor. Bıktım ya, dişse çıksın gazsa bitsin. Rüyamda dişi çıkacak gibi patlamıştı.

TV programında görmüştüm bu tarifi çok merak etmiştim öyle özledim ki bu tür şeyler yapmaya ama bunlar tam konsantre gerektiriyor ya, en azından benim için :) bebek sürekli mızır mızır olunca hep kolay şeyler yapıyorum ya da dışarıdan

Baba yaparsa uyku eğitimi ancak olur çünkü bizi görünce direkt memdmeme akıllarına geliyor. Vermeyince de niye vermiyor diye stres olup ağlıyorlar.

gecmis olsun. Karbonat veya sirkeli suyla gargara yapin enfeksiyon ilerlemesin demisti bizim aile hekimi. Bir de ihlamur, bal, zencefil falan işte, o klasik seyler kullaniliyor mecburen

Ateşe Parol, aynı zamanda kırgınlığı da alır boğaz ağrısı için bol sıcak şeyler çok geçmiş olsun cnm
Sağol un kızlar. Parol içiyorum, name limon kaynatıyırum. Sirkeyle hem gargara yapıyorum hem de içiyorum. Anneler hasta olmasın ya, yalnızım çocuğumla ilgilenecek kimsem yok. Doğru dürüst ilgilenemeyince yawrumun da modu düşük bugün

Allah sifa versin canim, emzirirken veya yakin temasta cift maske tak demisti bir de dr. Bebise gecmesin diye

Bizimki mesela emerek uyumak istiyorsa ve ben oradaysam asla kucağımda sakinleşmiyor kafasını boynuma gönüyor ya da memeyi açmaya çalışıyor
aynen bizimki de oyle. Ama babasi ayaginda sallarsa uyudugu oldu. Onda meme olmadigini anlamis

Bizde de var tartışmalar, irili ufaklı ... Bebekten sonra bu tartışmaları daha hafif atlatır oldum sabır gücü sanırım. Sen de kendine bebeğine bak cnm , erkek milleti...
ya zaten ben de beyefendi kusunce eskiden kafaya cok takardim, simdi aldim oglumu gittim icerde oynadim. Yorganini da attim kapinin onune. Zaten ayri yatiyoruz =) bu duyarsizligim beni korkutuyor =))

bizim kv.lerin zihniyet ayni. Dun cagirilmadan gelmis. Ben de cocuk uyuyacakken gittim iceri daha da geri getirmedim, uyanmasina ragmen. Zaten o yuzden küstü beyefendi.

Cok gecmis olsun canim. İnsallah bir an once gelir dişi, rahatlar

Kızlar sizin bebişler yoğurdu sade yiyor mu bizimki yüzünü buruştryo yerken ekşi gelyo galiba neyle veryosnz yoğrdu biz daha yeni başladk ek gdaya neyle vereblrm

Kızlar yardım. Buharda havuç patates haşlayım derken nasıl olmuşsa tencerenin dibi tutmuş zift gibi Çelik kendisi. Nasıl geçer sizce bu ? Tavsiyeniz varsa alırım bi dal

Ahh tabi anne yemeği olunca farklı :)

Kırmızı pancarı bende merak ediyorum hiç yemedim, geçen bi programda yılda bi kere yiyin, karaciğeriniz temizlensin diyordu ama pazarda bulamadım, bulursam yiyeceğim bende :)

Kızlar yardım. Buharda havuç patates haşlayım derken nasıl olmuşsa tencerenin dibi tutmuş zift gibi Çelik kendisi. Nasıl geçer sizce bu ? Tavsiyeniz varsa alırım bi dal

Canım düdüklüde havuç dilimlenmiş halde 10dakikada haşlanıyor buharda, kaynar su koyuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…