- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.841
Yedigin seylere gore sütün besin degeri degisiyor.Diyetini diyetisten ayarladı demi canim ?Kuzucugun gelisimi olumsuz etkilenmesin .Yaa ne yiyorsunz hergün ben 10 gündür diyetteym sinirden ağlıyorum mutfağa girip çıkıp ne kadar yesemde doymuyorum gözüm hep yasaklardarüyalarımda kek börek görüyorum nezamana kadar böyle olacakk.. ayrıca ben doğru düzgün bişey yemiyorum ki çocuk resmen su emiyor üzülüyorum
Kek yapıp yiyorumki ben. Süt yoğurt peynir yumurta tereyağ yemiyorum sadece, patates zeytin sebzeler bakliyatlar yumurtasız makarna serbest. Tatlıda balkabağı kek bide lokma tatlısı yiyorum işimi görüyo:)Yaa ne yiyorsunz hergün ben 10 gündür diyetteym sinirden ağlıyorum mutfağa girip çıkıp ne kadar yesemde doymuyorum gözüm hep yasaklardarüyalarımda kek börek görüyorum nezamana kadar böyle olacakk.. ayrıca ben doğru düzgün bişey yemiyorum ki çocuk resmen su emiyor üzülüyorum
Kendim ölçünce 9 kg çıktı, giysi falan düş 8700 vardır. bir ay önce 8300dü zaten. Tosbik bizimki. Doktor göbege kat çıkmış diyorhalterci gibi oldum sayesinde.
Hamilelikten beri cips yemedim zor tutuyorum kendimi :)
Cnm 10 gündr yapıyrm yarın doktrla görüşmemiz var ona göre diyetsyene giderm zira bu durumda ikimiznde sağlığı sıkıntıya girecekYedigin seylere gore sütün besin degeri degisiyor.Diyetini diyetisten ayarladı demi canim ?Kuzucugun gelisimi olumsuz etkilenmesin .
Bize muz, şeker, patates, domates ve maya da yasak cnm elimi neye atsam bunlara çarpıyrm zaten..Kek yapıp yiyorumki ben. Süt yoğurt peynir yumurta tereyağ yemiyorum sadece, patates zeytin sebzeler bakliyatlar yumurtasız makarna serbest. Tatlıda balkabağı kek bide lokma tatlısı yiyorum işimi görüyo:)
gece rutinlerin arasında mama içmek var zaten 150 veya 120 lik veriyorum uyutmadan 7-8 gibi. sonra uyuynca saat 11de uyku öğünü veriyorum 150. bi daha sabaha doğru uyanırsa veriyorum. eğer 3 saatin altında ağlarsa mama yok. açlık değildir çünkü bizimki için o.Nerdeyse 1aydır böyle canım. Bazen yarım saat sonra bazen 15dk sonra bile uyanıyor ağlıyor gözleri kapalı halde. Memeye alınca yapışıyor emiyor hemen. Baya da emiyor uyuyor zaten emerken. Sonra koyuyorum yatağa 1saat sonra tekrar bi ağlama !?? Dün bi de rüya öğünü yapayım uyanmadan ben emzireyim dedim yok olmadı. 2dk emdi kapattı ağzını emmiyor. ! Yatırdım mecbur yarım saat sonra kendi uyandı ağlayarak...napsam kaç kere mama versem bilemedim ya. Bu gece de uyanırsa 90lık vereyim bakalım bi. Sen nasıl yapıyorsun canım gece uyarınca?
yanlış ölçmüşlerdir canım. kıyafetleri küçülüyor mu sence? küçülüyorsa problem yokKızlar oğlumun bu ay boyu hiç uzamamış hatta 1cm eksik çıktı normal mi ki acaba :/ kiloyuda 600gr almş.
gündüz yarım saat uyanmaarı aşamıyorum ben de. gece uyanırsa ve eğitim uyguluyorsan aynı şeyleri yapman gerekiyor.Bu yarım saatte uyanmalarda uyku eğitimine dahil mi ya o kadar uğraşıyorum uyuyo tamam ama yarım saat sonra uyanıyor sonra hoop tekrar uyutmaya uğraş
bizimki de o kiloda canım ama premiumcare de 4 numara aldım artık. 3 no ile eziyet çekiyormuşum resmenKaç kg senin tontik :) benimki daha 7.8 teyzesii:)
yavaş yavaş canım. sallama hızını yavaş yavaş düşürdüm alıştırdım. sonra yavaş yavaş tam uyuyacağı zaman durmaya başladım. birçok kere durduğum için uyandı çok krizlere girdik kucağıma aldım sakinleştirdim. tekrar aynı şeyi yaptım derken 1-2 ay içinde sadece rutin şeklinde kaldı sallama yani tam uyurken hiç sallamıyorum. hatta ben sallamaya başlayınca ağlıyor, onu hızlı hızlı uyutup kaçacağımı mı düşünüyor bilmiyorum. 30 dk falan başında elleriyle oynayarak başını okşayarak karnını sıvazlayarak uyutuyorum.NasilYarDiyeyim canım sen sallamayı nasıl kestin? Bir anda mı bıraktın yavaş yavaş mı
portakallı yer elması ve etli pazı sarma orijinal benim için :)
Tarif paylasır mısın?
gece rutinlerin arasında mama içmek var zaten 150 veya 120 lik veriyorum uyutmadan 7-8 gibi. sonra uyuynca saat 11de uyku öğünü veriyorum 150. bi daha sabaha doğru uyanırsa veriyorum. eğer 3 saatin altında ağlarsa mama yok. açlık değildir çünkü bizimki için o.
yanlış ölçmüşlerdir canım. kıyafetleri küçülüyor mu sence? küçülüyorsa problem yok
gündüz yarım saat uyanmaarı aşamıyorum ben de. gece uyanırsa ve eğitim uyguluyorsan aynı şeyleri yapman gerekiyor.
bizimki de o kiloda canım ama premiumcare de 4 numara aldım artık. 3 no ile eziyet çekiyormuşum resmen
yavaş yavaş canım. sallama hızını yavaş yavaş düşürdüm alıştırdım. sonra yavaş yavaş tam uyuyacağı zaman durmaya başladım. birçok kere durduğum için uyandı çok krizlere girdik kucağıma aldım sakinleştirdim. tekrar aynı şeyi yaptım derken 1-2 ay içinde sadece rutin şeklinde kaldı sallama yani tam uyurken hiç sallamıyorum. hatta ben sallamaya başlayınca ağlıyor, onu hızlı hızlı uyutup kaçacağımı mı düşünüyor bilmiyorum. 30 dk falan başında elleriyle oynayarak başını okşayarak karnını sıvazlayarak uyutuyorum.
Ya bu yatır kaldır bende olmadı. Benim kız sallanarak uyuyor. Oturma odasında sallanan beşiği var gündüz hep onda gece de derin uykuya geçti mi alıp park beşiğine yatırıyorum. Bir gece aldım yatak odasına gittim ışığı kapattım gece lambasını açtım biraz oynadım öptüm kokladım yatağına yatırdım ninni falan söyledim başında ama göz teması kurmadım. Biraz durdu sonra mızırdanmaya başladı ve en son şiddetli ağlamaya başladı. Aldım sakinleştirdim tekrar yatırmak için eğildiğim anda ortalığı yıktı o kadar hırslandı ki sakinleştiremedim sallanan beşiğine de yatmak istemedi babası aldı evde dolandırdı falan zor sakinleştirdik ancak yarım saat sonra tekrar sallayarak uyuttum.
NasilYarDiyeyim canım sen sallamayı nasıl kestin? Bir anda mı bıraktın yavaş yavaş mı
gecede şükür sorunumuz yok canım emip uyuyor sadece gündüz yarım saatte kurulmuş gibi gözler açılıyor oda aydınlıktan sanırım geri dalması zor oluyorgece rutinlerin arasında mama içmek var zaten 150 veya 120 lik veriyorum uyutmadan 7-8 gibi. sonra uyuynca saat 11de uyku öğünü veriyorum 150. bi daha sabaha doğru uyanırsa veriyorum. eğer 3 saatin altında ağlarsa mama yok. açlık değildir çünkü bizimki için o.
yanlış ölçmüşlerdir canım. kıyafetleri küçülüyor mu sence? küçülüyorsa problem yok
gündüz yarım saat uyanmaarı aşamıyorum ben de. gece uyanırsa ve eğitim uyguluyorsan aynı şeyleri yapman gerekiyor.
bizimki de o kiloda canım ama premiumcare de 4 numara aldım artık. 3 no ile eziyet çekiyormuşum resmen
yavaş yavaş canım. sallama hızını yavaş yavaş düşürdüm alıştırdım. sonra yavaş yavaş tam uyuyacağı zaman durmaya başladım. birçok kere durduğum için uyandı çok krizlere girdik kucağıma aldım sakinleştirdim. tekrar aynı şeyi yaptım derken 1-2 ay içinde sadece rutin şeklinde kaldı sallama yani tam uyurken hiç sallamıyorum. hatta ben sallamaya başlayınca ağlıyor, onu hızlı hızlı uyutup kaçacağımı mı düşünüyor bilmiyorum. 30 dk falan başında elleriyle oynayarak başını okşayarak karnını sıvazlayarak uyutuyorum.
Çok iyi yaaBelki şurada da 21 de uyuyup sabah 8 de uyanacak güzel mi güzel talı mı tatlı bebekler vardır hı ne dersiniz?
(Bob Ross)
Eki Görüntüle 2219638
Belki şurada da 21 de uyuyup sabah 8 de uyanacak güzel mi güzel talı mı tatlı bebekler vardır hı ne dersiniz?
(Bob Ross)
Eki Görüntüle 2219638
şimdi yine ölçtüm 8800 çıktı .öncekinde çok yemiş heralde tombikoOyyyyy maşallah, süper
kulaga cok iyi geliyor :)Etli pazı annemin buzluğuma hediyesi canım, onu bilmiyorum:)
Portakallı yer elması ile portakallı kereviz aynı ve çoook güzel, hemen paylaşayım canım:)
Soğanları piyaz doğruyosun, zeytinyağında kavuruyorsun, 2 tane sarımsak kesip kavuruyorsun, 1 yemek kaşığı unu katıp kavuruyorsun kokusu çıkana kadar, 2 havuç kesip kavuruyorsun 2-3 dk, en son patatesleri doğrayıp iki çeviriyorsun, bunlar hafif kavrulduktan sonra 1 çay bardağı kadar soğuk su ile unu açıyorsun, ardından sıktığın 2 portakal ve yarım limonu ekliyorsun, arsından, önceden soyup doğrayıp unlu ve limonlu suda beklettiğin yer elması yada kerevizide ekliyorsun, 2 kaşık tuz ve 1 kaşık şekeri de ekledikten sonra kısık ateşte pişiriyorsun. Ben biraz zeytinyağlıların dibini hafif tutturup karamelize ediyorum, daha güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?