- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.821
Kızlar mama sandalyesine oturtuyorum. Biraz oyalanıyor karşısına geçip sürekli onunla konuşuyorum. Mırın kırın ederse eline tahta kaşık poşet falan veriyorum öyle öyle idare ettik. Çok fazla dolap yok. Çizilmiş bardakları falan da çöpe attım tekrar sıralamadım:)Hakikatten ya, ben üstten sildiriyorum daha içine giremedim : D senin oğlan belli ki sana izin veriyor ben WC ye gidemiyorum : D kaldı ki dolap silecem uykusunda da anca bulaşık çamaşır evi toparlama yemek yiyebilirsem şükür ediyorum
Evet eğitim hariç her şeyi uyguladim canım. Gündüz uyku saatlerine de çok dikkat ediyorum.ne cektin be gulistan
bizde o modelden akraba var, tipkisinin aynisi
valla masallah yaa, hem de uyku egitimi vermedin dimi, rutin uyguladin ama
Ben de mutfakta birşeyler yaparken kızımı mama sandalyesine oturtup eline zararsız hafif şeyler veriyorum ya da oyun halısı oyuncaklarını veriyorum bu aralar onları yere atmaya başladı :)Kızlar mama sandalyesine oturtuyorum. Biraz oyalanıyor karşısına geçip sürekli onunla konuşuyorum. Mırın kırın ederse eline tahta kaşık poşet falan veriyorum öyle öyle idare ettik. Çok fazla dolap yok. Çizilmiş bardakları falan da çöpe attım tekrar sıralamadım:)
Cnm ben de uyku konusunda zorlamıyorum uyku periyotlarını kendisi bir şekilde belirledi uyumaya çalışırken bir müslini vr onu eme eme uyuyor :) tabi bazen istisnalar oluyorEvet eğitim hariç her şeyi uyguladim canım. Gündüz uyku saatlerine de çok dikkat ediyorum.
Canım ne yapmamız gerekiyor sence ? Baldan annenin yöntemleri ya da kim west bana uygulanabilir gelmiyor
bizim oglanın totikosu hızlı büyüdügünden sayıca az bezi olan numaralara adım atmış bulunuyorz. elveda 204 diyorum.
Konularla çok alakasız ama hergün bugün ne yemek yapıcam diye düşünmekten bıktım. Yemek bulmak yapmaktan daha zor geliyor :) siz neler yapıyorsunuz kızlar yaa mesela bu akşam menünüz nedir fikir olur belki bana :)
Rutin oluşturmak sanırım ilk başta, bizde pijama ve odaya gitmek, ısık kapamak var ama buna birde masaj eklemeyi düşünüyorum. Memede sersemleşince yatağa yatırmak, çok krize girmediyse kucağa almamak, yatakta sakinleştirmek. Ben tracy hogg yatır kaldır deneyeceğim sanırım ilk etapta. Ama anladığım kadarıyla ağlatmadan yapmanın yolu yok. İlk günler ağlatacağız sanırım canım ama sonra rahat edeceğiz inşalahbende daha hazır değilim .
Sana hangi kısımlarl uygulanabilirr gelmiyor
Konya yoresi canim .Yarma denilen bugday ve yogurttan yapılıyor.Kazanda pisirilip sekil verilip kurutuluyor.Gorselini ekliyorum.Bilmiyorum e evet hangi yörenin, nasıl birşey cnm
Tabii ki hazir yufkadan. O sekilde bile 2 saatte tamamladim.Bu tarhananin nohutlu corbasi yapiliyor en cok .Yaa olsun en azından bişeyler çıkmış benim daha ortada yemeğin y si yok
Ohhh ne şanslısın yaa :) komşularda arada bi bana kek börek getiriyorda nasipleniyorum :)
Böreği sen açmadın dimi çünkü bana öyle şeyler bebekle çok zor geliyor :) nasıl bi tarhana canm merak ettim
Bizde yiyemiyoruz zaten en azından sen kilo veriyorsun biz habire alıyoruz :)
Yok %100 Konya :)göçmenlik var mı sende? :)
Ay ne sevinmistir .Bana da komsum corba yollamis .Valla cok iyi oldu dedigim yemeği yapamamistim .Alttaki 8 aylik hamile komsuma bir tepsi yemek ve tatlı götürdümama hiçbirini ben yapmadım
Konya yoresi canim .Yarma denilen bugday ve yogurttan yapılıyor.Kazanda pisirilip sekil verilip kurutuluyor.Gorselini ekliyorum.
Tabii ki hazir yufkadan. O sekilde bile 2 saatte tamamladim.Bu tarhananin nohutlu corbasi yapiliyor en cok .
Yok %100 Konya :)
Eki Görüntüle 2219603
Yaa ne yiyorsunz hergün ben 10 gündür diyetteym sinirden ağlıyorum mutfağa girip çıkıp ne kadar yesemde doymuyorum gözüm hep yasaklardaBuyrun benim
Tarhana cipsi de deniliyordu sanırım, afiyet olsun cnmKonya yoresi canim .Yarma denilen bugday ve yogurttan yapılıyor.Kazanda pisirilip sekil verilip kurutuluyor.Gorselini ekliyorum.
Tabii ki hazir yufkadan. O sekilde bile 2 saatte tamamladim.Bu tarhananin nohutlu corbasi yapiliyor en cok .
Eki Görüntüle 2219603
Hamilelikten beri cips yemedim zor tutuyorum kendimi :)Bende görmedim de duymadım da. Değişikmiş ama cips gibi görünüyor canım cips çekti
cok guzel bir anı olmuş canim, iyi yapmissin prensesine
Cips gibi yenir bide bu dimi canımKonya yoresi canim .Yarma denilen bugday ve yogurttan yapılıyor.Kazanda pisirilip sekil verilip kurutuluyor.Gorselini ekliyorum.
Eki Görüntüle 2219603
Pırasalı börek deyince :)Konya yoresi canim .Yarma denilen bugday ve yogurttan yapılıyor.Kazanda pisirilip sekil verilip kurutuluyor.Gorselini ekliyorum.
Eki Görüntüle 2219603
Kendim ölçünce 9 kg çıktı, giysi falan düş 8700 vardır. bir ay önce 8300dü zaten. Tosbik bizimki. Doktor göbege kat çıkmış diyorKaç kg senin tontik :) benimki daha 7.8 teyzesii:)
portakallı yer elması ve etli pazı sarma orijinal benim için :)Portakallı kereviz, tavuk ızgara :)
Mercimek çorba, ıspanak yemeği,
Brokoli çorba, ızgara köfe, patates
Çökertme kebabı,
Hamsi tava, yeşil salata
Domates çorba, kıymalı karnıbahar yemeği
Yayla çorbası, etli pazı sarma
Hazır lavaştan kayseri yağlaması :)
Patates kızartma yoğurtlama :))
Bonfile ızgara,köz patlıcan/kapya biber yoğurtlama
Portakallı yer elması, fırında tavuk
Ben bu aralar genelde böyle yaptım canım, kış sebzeleriyle
Yoksa Konya genleri mi tasiyorsun .Oyle de yeniliyor biraz daha farklisi .Bende görmedim de duymadım da. Değişikmiş ama cips gibi görünüyor canım cips çekti
Sagol canim.Evet oyle bir versiyonu da var .Tarhana cipsi de deniliyordu sanırım, afiyet olsun cnm
Evet .Saglikli cipsCips gibi yenir bide bu dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?