2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mama sandalyesine oturtuyorum. Biraz oyalanıyor karşısına geçip sürekli onunla konuşuyorum. Mırın kırın ederse eline tahta kaşık poşet falan veriyorum öyle öyle idare ettik. Çok fazla dolap yok. Çizilmiş bardakları falan da çöpe attım tekrar sıralamadım:)

ne cektin be gulistan
bizde o modelden akraba var, tipkisinin aynisi

valla masallah yaa, hem de uyku egitimi vermedin dimi, rutin uyguladin ama
Evet eğitim hariç her şeyi uyguladim canım. Gündüz uyku saatlerine de çok dikkat ediyorum.

Ben de mutfakta birşeyler yaparken kızımı mama sandalyesine oturtup eline zararsız hafif şeyler veriyorum ya da oyun halısı oyuncaklarını veriyorum bu aralar onları yere atmaya başladı :)

Evet eğitim hariç her şeyi uyguladim canım. Gündüz uyku saatlerine de çok dikkat ediyorum.
Cnm ben de uyku konusunda zorlamıyorum uyku periyotlarını kendisi bir şekilde belirledi uyumaya çalışırken bir müslini vr onu eme eme uyuyor :) tabi bazen istisnalar oluyor

Canım ne yapmamız gerekiyor sence ? Baldan annenin yöntemleri ya da kim west bana uygulanabilir gelmiyor

Rutin oluşturmak sanırım ilk başta, bizde pijama ve odaya gitmek, ısık kapamak var ama buna birde masaj eklemeyi düşünüyorum. Memede sersemleşince yatağa yatırmak, çok krize girmediyse kucağa almamak, yatakta sakinleştirmek. Ben tracy hogg yatır kaldır deneyeceğim sanırım ilk etapta. Ama anladığım kadarıyla ağlatmadan yapmanın yolu yok. İlk günler ağlatacağız sanırım canım ama sonra rahat edeceğiz inşalah bende daha hazır değilim.

Sana hangi kısımlarl uygulanabilirr gelmiyor

Portakallı kereviz, tavuk ızgara :)

Mercimek çorba, ıspanak yemeği,
Brokoli çorba, ızgara köfe, patates
Çökertme kebabı,
Hamsi tava, yeşil salata
Domates çorba, kıymalı karnıbahar yemeği
Yayla çorbası, etli pazı sarma
Hazır lavaştan kayseri yağlaması :)
Patates kızartma yoğurtlama :))
Bonfile ızgara,köz patlıcan/kapya biber yoğurtlama
Portakallı yer elması, fırında tavuk

Ben bu aralar genelde böyle yaptım canım, kış sebzeleriyle

Ya bu yatır kaldır bende olmadı. Benim kız sallanarak uyuyor. Oturma odasında sallanan beşiği var gündüz hep onda gece de derin uykuya geçti mi alıp park beşiğine yatırıyorum. Bir gece aldım yatak odasına gittim ışığı kapattım gece lambasını açtım biraz oynadım öptüm kokladım yatağına yatırdım ninni falan söyledim başında ama göz teması kurmadım. Biraz durdu sonra mızırdanmaya başladı ve en son şiddetli ağlamaya başladı. Aldım sakinleştirdim tekrar yatırmak için eğildiğim anda ortalığı yıktı o kadar hırslandı ki sakinleştiremedim sallanan beşiğine de yatmak istemedi babası aldı evde dolandırdı falan zor sakinleştirdik ancak yarım saat sonra tekrar sallayarak uyuttum.

NasilYarDiyeyim canım sen sallamayı nasıl kestin? Bir anda mı bıraktın yavaş yavaş mı

Bilmiyorum e evet hangi yörenin, nasıl birşey cnm
Konya yoresi canim .Yarma denilen bugday ve yogurttan yapılıyor.Kazanda pisirilip sekil verilip kurutuluyor.Gorselini ekliyorum.
Tabii ki hazir yufkadan. O sekilde bile 2 saatte tamamladim.Bu tarhananin nohutlu corbasi yapiliyor en cok .
göçmenlik var mı sende? :)
Yok %100 Konya :)

Bende görmedim de duymadım da. Değişikmiş ama cips gibi görünüyor canım cips çekti

Yaa ne yiyorsunz hergün ben 10 gündür diyetteym sinirden ağlıyorum mutfağa girip çıkıp ne kadar yesemde doymuyorum gözüm hep yasaklarda rüyalarımda kek börek görüyorum nezamana kadar böyle olacakk.. ayrıca ben doğru düzgün bişey yemiyorum ki çocuk resmen su emiyor üzülüyorum

Tarhana cipsi de deniliyordu sanırım, afiyet olsun cnm

Cips gibi yenir bide bu dimi canım

Pırasalı börek deyince :)

portakallı yer elması ve etli pazı sarma orijinal benim için :)
Tarif paylasır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…