2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

image.jpg
Kızlar şu ürünü aldım denemek için çook beğendim. Tamamen doğal çam kokulu. Kokusu çook güzel. Tavsiye ederim.dün indirdim bütün mutfak dolaplarını sildim:)

Daha ek gıdaya başlamadım ben yoğurt verdim sadece. Mama veriyorum yatmadan önce artı beni de emiyor baya uyuyor sonra. Ama saat başı uyanıyor ve gözü kapalı ağlıyor. Dün ilk defa mama verdim uyku arasında içti ama 2,5saat sonra uyandı yine. 2kere mi kalkıyor tüm gece boyunca? Başka uyanıp da emmiyor mu yine?

Nerdeyse 1aydır böyle canım. Bazen yarım saat sonra bazen 15dk sonra bile uyanıyor ağlıyor gözleri kapalı halde. Memeye alınca yapışıyor emiyor hemen. Baya da emiyor uyuyor zaten emerken. Sonra koyuyorum yatağa 1saat sonra tekrar bi ağlama !?? Dün bi de rüya öğünü yapayım uyanmadan ben emzireyim dedim yok olmadı. 2dk emdi kapattı ağzını emmiyor. ! Yatırdım mecbur yarım saat sonra kendi uyandı ağlayarak...napsam kaç kere mama versem bilemedim ya. Bu gece de uyanırsa 90lık vereyim bakalım bi. Sen nasıl yapıyorsun canım gece uyarınca?

Ben de yarına buldum randevu. Dayanamıycam artık.Ne diyecek doktor merak ediyorum. Uyumuyor uyumuyor saat başı uyanıyor ağlayarak dicem doktora. Ben de yazarım sana canım doktordan sonra.
Merak ettim sonucu bana da haber verir misiniz ikiniz de? demlicaykeyfi demlicaykeyfi benimki de çok sık uyanıyor ama memeye almadan kucağıma aldığım an bile sustuğu oluyor, benim yatmamı istemiyor, otursam meme almadan uyumaya devam ediyor.

Eki Görüntüle 2219452
Kızlar şu ürünü aldım denemek için çook beğendim. Tamamen doğal çam kokulu. Kokusu çook güzel. Tavsiye ederim.dün indirdim bütün mutfak dolaplarını sildim:)
O vakti nasıl buldun ya maşallah :D ben alsam da köşede durur herhalde :D yemek yapabilsem dua ediyorum :D

Şimdi benim oğlanın bu hareketleri ataktan mı acaba yoksa kendinden mi.

Popo sürekli git gel yukarı hareket yapıyor yerde, kucakta, uyumaya çalışırken, bir de exzorsist film müziği gibi ııhhh zıhh ses çıkarıyor. Hormonları tavan sanırım, hiç durmuyor nerdeyse.

Eller sürekli şap şap vuruyor elime vs nereye olursa tek el tapşini yapıyor yani

Bacaklar zaten hiç durmazdı benim oğlanın onu saymıyorum.

Gece ve gündüz çıt sesine uyanma yanında dönmeye korkuyorum hıııııımm diye uzun nefes alıp bırakıyor rahatsız olmuş gibi..

Mama sandalyesinde bilinçli olarak bütün oyuncaklara vurup vurup yere atıyor..

Bizde böyle bu atak
Aaaa ataktan mı yapıyormuş bunları benimkiiii :) oyuncakları öyle bir atıyor ki sanki kötü bir şey vermişiz eline :) biberonla su veriyorum, alıyor eline sonra atıyor falan, ben de diyorum çocuk herhalde sıkıldı su içmek istemiyor ya da o oyuncağı sevmiyor. Küt küt vuruyor bana uyutmaya çalışırken falan. Uykuya dalacak ama bana vurmayı bırakmıyor beyefendi. Atak vurmuş meğer bizi :)

Şu emmeden uyuma ile alakalı bişey bulursanız bana da söyleyin lütfen. Sabaha kadar memede uyuyor ac tok farketmiyor. Yatırmadan önce kasik mama veriyorum 30 dk sonra ağlıyor meme istiyor. Kafayi yemek üzereyim.

Aynen, doysun diye aldım, açlıktan değil biliyordum ama, umut işte :(

Aaaa ataktan mı yapıyormuş bunları benimkiiii :) oyuncakları öyle bir atıyor ki sanki kötü bir şey vermişiz eline :) biberonla su veriyorum, alıyor eline sonra atıyor falan, ben de diyorum çocuk herhalde sıkıldı su içmek istemiyor ya da o oyuncağı sevmiyor. Küt küt vuruyor bana uyutmaya çalışırken falan. Uykuya dalacak ama bana vurmayı bırakmıyor beyefendi. Atak vurmuş meğer bizi :)
Aynen canım ataktanmış demekki :) bir kaç arkadaş daha aynısını söyleyince tescillenmiş oldu :)

Eki Görüntüle 2219452
Hakikatten ya, ben üstten sildiriyorum daha içine giremedim : D senin oğlan belli ki sana izin veriyor ben WC ye gidemiyorum : D kaldı ki dolap silecem uykusunda da anca bulaşık çamaşır evi toparlama yemek yiyebilirsem şükür ediyorum

Kızlar oğlumun bu ay boyu hiç uzamamış hatta 1cm eksik çıktı normal mi ki acaba :/ kiloyuda 600gr almş.

Benimki gecen gun babasıyla oynarken yuzune vurdu
Bildiğin tokat sesi cikti .Biz gülünce kendi de güldü.
Surekli öhö öhö yapiyor sonra hapsiriyor gibi ses cikariyor .Ben ilk zamanlar yaninda değilken noldu diye koşmuştum. Cok hosuna gitti .Nolduuu oglusum yaa filan yapiyorum guluyo .Umursamazsam dikkat cekene kadar devam ediyor :KK48:

Bu yarım saatte uyanmalarda uyku eğitimine dahil mi ya o kadar uğraşıyorum uyuyo tamam ama yarım saat sonra uyanıyor sonra hoop tekrar uyutmaya uğraş

Konularla çok alakasız ama hergün bugün ne yemek yapıcam diye düşünmekten bıktım. Yemek bulmak yapmaktan daha zor geliyor :) siz neler yapıyorsunuz kızlar yaa mesela bu akşam menünüz nedir fikir olur belki bana :)

Konularla çok alakasız ama hergün bugün ne yemek yapıcam diye düşünmekten bıktım. Yemek bulmak yapmaktan daha zor geliyor :) siz neler yapıyorsunuz kızlar yaa mesela bu akşam menünüz nedir fikir olur belki bana :)
Yeşil mercimek çorbası, makarna ve karışık sebze kızartması demek isterdim ama oğlum sağolsun sebzeleri hafif haşlayayım derken püre oldular :D o yüzden sebze püresi olarak yolumuza devam ediyoruz :D içine maydanoz koyup tat veririm artık :D

Pek yemek yaptığım söylenemez annem ve kv sağolsun :) ama bugün patates kızartması ve köfte yapmayı planlıyorum :)

Sabah pirasali peynirli börek yapmıştım. Yanina tarhana kavurcam .O ne yaa dedigini duyar gibiyim :KK48:
Bu yöresel tarhana sizin bildiğiniz toz olandan degil .:olamaz:

Sen de çok çektin be yavrum :) öyle bi teyze vardı ya dizi karakteri heh işte o tam bizlik. Sahi ne çektik ya ama kimseler bilmez. Eşler biraz olsun bilir onlar da horul horul uyusun :kızgın: of of zor kaldırdım kahvaltıya. Bari oğlan uyurken kahvaltı edeyim surda yarım saat.
ne cektin be gulistan :-)
bizde o modelden akraba var, tipkisinin aynisi
Şuanda en çok uyuyan benimki sanırım. Arada bozulsa da günlük 14 saat en az. Dun gece hiç uyanmadi. İnşallah hep böyle kalır. Sizinkilerin uykusu da bizimkinden daha da iyi olur inşallah. Canim @kronik_unutkan cigim da bir an önce uyumaya başlasın. Amin :dua:
valla masallah yaa, hem de uyku egitimi vermedin dimi, rutin uyguladin ama

Uyku eğitimi verirken çok dikkat etmek lazım. Bebekte travma yaratabilir zorlamamak lazım. Bu ay bebeklerin anneden ayrılma korkusunu en çok yaşadığı aymış o yüzden böyleler heralde.
katiliyorum. Zaten stresle basa cikmayi bilmiyorlar.

Kim west i alayım cnm, çok ağlatmayan o sanırım :KK66: baldananneyi takip ediyorum, aslında ne yapmam gerektiğini de az çok biliyorum da motivasyona ihtiyacım var :KK43:
Canım ne yapmamız gerekiyor sence ? Baldan annenin yöntemleri ya da kim west bana uygulanabilir gelmiyor

Back