2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birde diyette olduğunu ve çoğu şeyi yiyemediğini düşün

Bu yarım saatte uyanmalarda uyku eğitimine dahil mi ya o kadar uğraşıyorum uyuyo tamam ama yarım saat sonra uyanıyor sonra hoop tekrar uyutmaya uğraş
Kendi kendine uyumayı öğrendiği zaman hafif uykudan derin uykuya geçme zamanında sounsuz daliyormus bebekler canim uyku eğitimi ile ilgili her yazıda bu bilgiye rastladım.Uyku rutinlerimiz var ama eğitim verme isi gözümü korkutuyor of of çünkü çok huysuz aglak bir minnosum var ve ben eğitimi verirken aglamasina dayanabileceğimi sanmıyorm

Canım benim paketler Ankaraya gitti, ben şehirdışındayım şu an. 204 olamaz benim çünkü 4 ve 5 no aldım. 120 ve 156lı diye aldım, haftaya eve gidicne bakıp yazarım unutmazsam ne geldigini

Canım mühendisinoğlu instada bu hafta oto koltuklarını inceliyordu. Bir bak istersen fikir olur
baktım canım da o da sadece çok kolay bulunabilir bilgileri yazmış, bir de her markadan bir koltuk seçiyor heralde, çok kapsamlı degil. Daha da önemlisi benim için Adac testini iyi bir puanla geçmiş olması önemli,onun incelemiş olduklarından sadece 2-3 tanesi geçmiş.

çok kısa cvp vereyim :

ben de bilemedim markayı. Modelden memnun musun peki? Burda kızlar bez file parcalarını küçük küçük yutabilir demişti sanki.
Delinme olursa tutabilir elbette. Onun için başındayken yiyecek. Henüz dişleri yok fileyi kopartamaz ama dişler çıkınca dediğin doğru , zaten tsdım için oyalansın diye verdim ben hem de eline almayı öğrensin diye. Devamlı kullanıma uygun görmüyorum bende.

Yaa olsun en azından bişeyler çıkmış benim daha ortada yemeğin y si yok
Pek yemek yaptığım söylenemez annem ve kv sağolsun :) ama bugün patates kızartması ve köfte yapmayı planlıyorum :)
Ohhh ne şanslısın yaa :) komşularda arada bi bana kek börek getiriyorda nasipleniyorum :)
Sabah pirasali peynirli börek yapmıştım. Yanina tarhana kavurcam .O ne yaa dedigini duyar gibiyim
Bu yöresel tarhana sizin bildiğiniz toz olandan degil .
Böreği sen açmadın dimi çünkü bana öyle şeyler bebekle çok zor geliyor :) nasıl bi tarhana canm merak ettim
Birde diyette olduğunu ve çoğu şeyi yiyemediğini düşün
Bizde yiyemiyoruz zaten en azından sen kilo veriyorsun biz habire alıyoruz :)

Emzik siz uyutmaya çalıştığımda gerçekten zor dayandım ama emzikle öyle kendini yırtacak gibi ağlamıyor söyleniyor gittikçe daha iui oluyor inşallah dediğin gibi o uyku bölünmeleri alışınca geçer
valla onlar olmasa hep kahvaltılıktı sonumuz sanırım :)

Kızlar oğlumun bu ay boyu hiç uzamamış hatta 1cm eksik çıktı normal mi ki acaba :/ kiloyuda 600gr almş.

Bende 2. ay aşılarını memlekette yaptırmıştım o zaman 59 cmdi. Sonra 3. ay kontrolüne yaşadığım yerde götürdüm 58 cm dedi Yanlış ölçtün geçen ay 59du dedim bi daha ölçtü 59 dedi geçti sizinde hemşire yanlış ölçmüştür canım.

Canım çocuk ayrı bir yatakta mı yatıyor? Benim kız yatağımın yanında park beşiğinde yatıyor normalde 12 de yatar gece 1 ya da 2 kez uyanır emer devam eder uyumaya ama bazen çok sık uyanıyor o zaman yanıma alıyorum o şekilde uyanmıyor demek ki beni istedi diye düşünüyorum. Eğer ayrı yatırıyorsan bide yanında yatırmayı dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…