- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 37
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.801
Birde diyette olduğunu ve çoğu şeyi yiyemediğini düşünKonularla çok alakasız ama hergün bugün ne yemek yapıcam diye düşünmekten bıktım. Yemek bulmak yapmaktan daha zor geliyor :) siz neler yapıyorsunuz kızlar yaa mesela bu akşam menünüz nedir fikir olur belki bana :)
Kendi kendine uyumayı öğrendiği zaman hafif uykudan derin uykuya geçme zamanında sounsuz daliyormus bebekler canim uyku eğitimi ile ilgili her yazıda bu bilgiye rastladım.Uyku rutinlerimiz var ama eğitim verme isi gözümü korkutuyor of of çünkü çok huysuz aglak bir minnosum var ve ben eğitimi verirken aglamasina dayanabileceğimi sanmıyormBu yarım saatte uyanmalarda uyku eğitimine dahil mi ya o kadar uğraşıyorum uyuyo tamam ama yarım saat sonra uyanıyor sonra hoop tekrar uyutmaya uğraş
Bilmiyorum e evet hangi yörenin, nasıl birşey cnmSabah pirasali peynirli börek yapmıştım. Yanina tarhana kavurcam .O ne yaa dedigini duyar gibiyim
Bu yöresel tarhana sizin bildiğiniz toz olandan degil .
Canım benim paketler Ankaraya gitti, ben şehirdışındayım şu an. 204 olamaz benim çünkü 4 ve 5 no aldım. 120 ve 156lı diye aldım, haftaya eve gidicne bakıp yazarım unutmazsam ne geldiginiKızlar e bebekten aldığım premium care gelmiş. Yine 184 lü almıştım, 204lü gelmiş. Geçen jokerde de aynı şey olmuştu. Sanırım paketler değiştiği için yeni kutılar geliyor. Sizde de öylemi? @cisse0932serenity16
baktım canım da o da sadece çok kolay bulunabilir bilgileri yazmış, bir de her markadan bir koltuk seçiyor heralde, çok kapsamlı degil. Daha da önemlisi benim için Adac testini iyi bir puanla geçmiş olması önemli,onun incelemiş olduklarından sadece 2-3 tanesi geçmiş.Canım mühendisinoğlu instada bu hafta oto koltuklarını inceliyordu. Bir bak istersen fikir olur
bir sorabilir misin canım hangi model ve memnun mu? Cybex sirona iyi deniyordu sanırımcanim arkadasim cybex kullaniyordu ama modeli bilmiyorum. Onlar da cok arastirip almisti.
ben de bilemedim markayı. Modelden memnun musun peki? Burda kızlar bez file parcalarını küçük küçük yutabilir demişti sanki.canım markayı hatırlamıyorum , bunların üstünde de yazmıyor bak şöyle bişey görseli gönderdim.
çok kısa cvp vereyim :Kızım ilk kez oyun halısında uyudu kendi kendine ne uykum geldi mızırdanması ne başka bişey yaşamadankucağıma aldım uyandı bende uyku tulumu giydirdim yatırdım beşiğe anında gözleri kapandı :)
acaba bu uyku eğitimiyle mi ilgili yoksa bu aylarda normal mi böyle şeyler :)
Delinme olursa tutabilir elbette. Onun için başındayken yiyecek. Henüz dişleri yok fileyi kopartamaz ama dişler çıkınca dediğin doğru , zaten tsdım için oyalansın diye verdim ben hem de eline almayı öğrensin diye. Devamlı kullanıma uygun görmüyorum bende.ben de bilemedim markayı. Modelden memnun musun peki? Burda kızlar bez file parcalarını küçük küçük yutabilir demişti sanki.
Yaa olsun en azından bişeyler çıkmış benim daha ortada yemeğin y si yokYeşil mercimek çorbası, makarna ve karışık sebze kızartması demek isterdim ama oğlum sağolsun sebzeleri hafif haşlayayım derken püre oldularo yüzden sebze püresi olarak yolumuza devam ediyoruz içine maydanoz koyup tat veririm artık
Ohhh ne şanslısın yaa :) komşularda arada bi bana kek börek getiriyorda nasipleniyorum :)Pek yemek yaptığım söylenemez annem ve kv sağolsun :) ama bugün patates kızartması ve köfte yapmayı planlıyorum :)
Böreği sen açmadın dimi çünkü bana öyle şeyler bebekle çok zor geliyor :) nasıl bi tarhana canm merak ettimSabah pirasali peynirli börek yapmıştım. Yanina tarhana kavurcam .O ne yaa dedigini duyar gibiyim
Bizde yiyemiyoruz zaten en azından sen kilo veriyorsun biz habire alıyoruz :)Birde diyette olduğunu ve çoğu şeyi yiyemediğini düşün
bizim oglanın totikosu hızlı büyüdügünden sayıca az bezi olan numaralara adım atmış bulunuyorz. elveda 204 diyorum.Benimde 2 tane 204lü paketim var :)
göçmenlik var mı sende? :)Sabah pirasali peynirli börek yapmıştım. Yanina tarhana kavurcam .O ne yaa dedigini duyar gibiyim
pallas, 9-36 kilo araligi canim.bir sorabilir misin canım hangi model ve memnun mu? Cybex sirona iyi deniyordu sanırım
Emzik siz uyutmaya çalıştığımda gerçekten zor dayandım ama emzikle öyle kendini yırtacak gibi ağlamıyor söyleniyor gittikçe daha iui oluyor inşallah dediğin gibi o uyku bölünmeleri alışınca geçerKendi kendine uyumayı öğrendiği zaman hafif uykudan derin uykuya geçme zamanında sounsuz daliyormus bebekler canim uyku eğitimi ile ilgili her yazıda bu bilgiye rastladım.Uyku rutinlerimiz var ama eğitim verme isi gözümü korkutuyor of of çünkü çok huysuz aglak bir minnosum var ve ben eğitimi verirken aglamasina dayanabileceğimi sanmıyorm
valla onlar olmasa hep kahvaltılıktı sonumuz sanırım :)Yaa olsun en azından bişeyler çıkmış benim daha ortada yemeğin y si yok
Ohhh ne şanslısın yaa :) komşularda arada bi bana kek börek getiriyorda nasipleniyorum :)
Böreği sen açmadın dimi çünkü bana öyle şeyler bebekle çok zor geliyor :) nasıl bi tarhana canm merak ettim
Bizde yiyemiyoruz zaten en azından sen kilo veriyorsun biz habire alıyoruz :)
Buyrun benimBirde diyette olduğunu ve çoğu şeyi yiyemediğini düşün
sagol canım. Memnun anladıgım kadarıyla degil mi?pallas, 9-36 kilo araligi canim.
Kızlar oğlumun bu ay boyu hiç uzamamış hatta 1cm eksik çıktı normal mi ki acaba :/ kiloyuda 600gr almş.
Daha ek gıdaya başlamadım ben yoğurt verdim sadece. Mama veriyorum yatmadan önce artı beni de emiyor baya uyuyor sonra. Ama saat başı uyanıyor ve gözü kapalı ağlıyor. Dün ilk defa mama verdim uyku arasında içti ama 2,5saat sonra uyandı yine. 2kere mi kalkıyor tüm gece boyunca? Başka uyanıp da emmiyor mu yine?
Nerdeyse 1aydır böyle canım. Bazen yarım saat sonra bazen 15dk sonra bile uyanıyor ağlıyor gözleri kapalı halde. Memeye alınca yapışıyor emiyor hemen. Baya da emiyor uyuyor zaten emerken. Sonra koyuyorum yatağa 1saat sonra tekrar bi ağlama !?? Dün bi de rüya öğünü yapayım uyanmadan ben emzireyim dedim yok olmadı. 2dk emdi kapattı ağzını emmiyor. ! Yatırdım mecbur yarım saat sonra kendi uyandı ağlayarak...napsam kaç kere mama versem bilemedim ya. Bu gece de uyanırsa 90lık vereyim bakalım bi. Sen nasıl yapıyorsun canım gece uyarınca?
Ben de yarına buldum randevu. Dayanamıycam artık.Ne diyecek doktor merak ediyorum. Uyumuyor uyumuyor saat başı uyanıyor ağlayarak dicem doktora. Ben de yazarım sana canım doktordan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?