2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ama bizim bu atak diğerine göre daha sakin geçiyor. Geçen ay hep ağlıyordu insanlıktan çıkmıştım şimdi değişik haller içinde ama mutsuz değiliz :)
Yaa dimi bende hala şaşkınım hatta eşimde baya şaşırdı sevindi duyunca dünya baya küçük çok tatlı bi tesadüf oldu :)
Aaa noldu noldu tanisiyor muymussunuz???

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim kuzum bu çocuğa nasıl emmeden uyumayı öğreteceğim ben? Hangi kitabı alayım
Ayy canım emmeden nasıl uyur hiç fikrim yok benimki emmedigi için zaten o sayfaları hep atliyordum. Kim westin kitabı güzel istersen oradan başla bı bakalım. Bı de baldan anne uyku sayfasını takip et instada. Ben sallamayi o sayfa sayesinde bitirdim sayilir

Forse Forse ataktan muhtemelen benzer hareketler var çünkü. Daha doğrusu atakla birlikte öğrendiği şeyler işte yani atak bitince de devam edecek. Her yere vurma oradan oraya atma masaya sap şap şap. boynuma şap şap şap uyuturken elime şap şap şap. Popo oradan oraya. Ayakları tavana kadar kaldırıp birden aşağı bırakma... İsmine dönme, yalandan öksürerek ağlama, yalandan çığlık atarak aglama

Ama bizim bu atak diğerine göre daha sakin geçiyor. Geçen ay hep ağlıyordu insanlıktan çıkmıştım şimdi değişik haller içinde ama mutsuz değiliz :)
Yaa dimi bende hala şaşkınım hatta eşimde baya şaşırdı sevindi duyunca dünya baya küçük çok tatlı bi tesadüf oldu :)

Aynen canım ben de çok sevindim.:)

O zaman iyi şans canım, bu ay rahat edersin kuzuşunla :)

Forse Forse ataktan muhtemelen benzer hareketler var çünkü. Daha doğrusu atakla birlikte öğrendiği şeyler işte yani atak bitince de devam edecek. Her yere vurma oradan oraya atma masaya sap şap şap. boynuma şap şap şap uyuturken elime şap şap şap. Popo oradan oraya. Ayakları tavana kadar kaldırıp birden aşağı bırakma... İsmine dönme, yalandan öksürerek ağlama, yalandan çığlık atarak aglama
Hahahhaa :D

Bizimki bi de bazen böhü yapıyor öksürerek , haklısın aynı şeyleri yaşıyoruz.

Ayy canım emmeden nasıl uyur hiç fikrim yok benimki emmedigi için zaten o sayfaları hep atliyordum. Kim westin kitabı güzel istersen oradan başla bı bakalım. Bı de baldan anne uyku sayfasını takip et instada. Ben sallamayi o sayfa sayesinde bitirdim sayilir

Kim west i alayım cnm, çok ağlatmayan o sanırım ;) baldananneyi takip ediyorum, aslında ne yapmam gerektiğini de az çok biliyorum da motivasyona ihtiyacım var :(

Ay o öksürükte mi ataktanmış :) bizimkide bir öksürüyor, sanırsın 40 yıldır sigara tiryakisi.

Şu emmeden uyuma ile alakalı bişey bulursanız bana da söyleyin lütfen. Sabaha kadar memede uyuyor ac tok farketmiyor. Yatırmadan önce kasik mama veriyorum 30 dk sonra ağlıyor meme istiyor. Kafayi yemek üzereyim.

Şimdi benim oğlanın bu hareketleri ataktan mı acaba yoksa kendinden mi.

Popo sürekli git gel yukarı hareket yapıyor yerde, kucakta, uyumaya çalışırken, bir de exzorsist film müziği gibi ııhhh zıhh ses çıkarıyor. Hormonları tavan sanırım, hiç durmuyor nerdeyse.

Eller sürekli şap şap vuruyor elime vs nereye olursa tek el tapşini yapıyor yani

Bacaklar zaten hiç durmazdı benim oğlanın onu saymıyorum.

Gece ve gündüz çıt sesine uyanma yanında dönmeye korkuyorum hıııııımm diye uzun nefes alıp bırakıyor rahatsız olmuş gibi..

Mama sandalyesinde bilinçli olarak bütün oyuncaklara vurup vurup yere atıyor..

Bizde böyle bu atak
Tıpkısının aynısından bende de var

ZK_ASK ZK_ASK canim su yardim gonderdiginiz arkadasiniz ne oldu esi calismaya basladimi kac gundur aklimda yazamadim bir turlu :KK43:
Zaten çalışıyordu ama maaşını vermiyolardı canım geçenlerde verdiler onlada veresiyenin borçlarını kapattılar kızda biraz ailesinin yanına köye gitti. Sağol düşündüğün için ♡♡♡

Sanırım sütünüz yeterli gelmiyor birde milupa kaşık maması var bende oğluma onu veriyorum gece saat 04.00 kadar uyanmıyor sonra biberon maması veriyorum

Daha ek gıdaya başlamadım ben yoğurt verdim sadece. Mama veriyorum yatmadan önce artı beni de emiyor baya uyuyor sonra. Ama saat başı uyanıyor ve gözü kapalı ağlıyor. Dün ilk defa mama verdim uyku arasında içti ama 2,5saat sonra uyandı yine. 2kere mi kalkıyor tüm gece boyunca? Başka uyanıp da emmiyor mu yine?

Sütün var mı sence canım yani her gece yarım saatte bir uyanması normal değil. Arada bir tabiki olur bir sıkıntısı olur gazi olur ağrısı olur hepimizin ki yapıyor bazı geceler. Ama sürekli boyleyse doymuyor belki diye düşünebiliriz.

Nerdeyse 1aydır böyle canım. Bazen yarım saat sonra bazen 15dk sonra bile uyanıyor ağlıyor gözleri kapalı halde. Memeye alınca yapışıyor emiyor hemen. Baya da emiyor uyuyor zaten emerken. Sonra koyuyorum yatağa 1saat sonra tekrar bi ağlama !?? Dün bi de rüya öğünü yapayım uyanmadan ben emzireyim dedim yok olmadı. 2dk emdi kapattı ağzını emmiyor. ! Yatırdım mecbur yarım saat sonra kendi uyandı ağlayarak...napsam kaç kere mama versem bilemedim ya. Bu gece de uyanırsa 90lık vereyim bakalım bi. Sen nasıl yapıyorsun canım gece uyarınca?

cts dr randevumuz canim. Ayni dertten muzdaribiz, sana ayrintili yazacagim.

Ben de yarına buldum randevu. Dayanamıycam artık.Ne diyecek doktor merak ediyorum. Uyumuyor uyumuyor saat başı uyanıyor ağlayarak dicem doktora. Ben de yazarım sana canım doktordan sonra.

Daha ek gıdaya başlamadım ben yoğurt verdim sadece. Mama veriyorum yatmadan önce artı beni de emiyor baya uyuyor sonra. Ama saat başı uyanıyor ve gözü kapalı ağlıyor. Dün ilk defa mama verdim uyku arasında içti ama 2,5saat sonra uyandı yine. 2kere mi kalkıyor tüm gece boyunca? Başka uyanıp da emmiyor mu yine?

Nerdeyse 1aydır böyle canım. Bazen yarım saat sonra bazen 15dk sonra bile uyanıyor ağlıyor gözleri kapalı halde. Memeye alınca yapışıyor emiyor hemen. Baya da emiyor uyuyor zaten emerken. Sonra koyuyorum yatağa 1saat sonra tekrar bi ağlama !?? Dün bi de rüya öğünü yapayım uyanmadan ben emzireyim dedim yok olmadı. 2dk emdi kapattı ağzını emmiyor. ! Yatırdım mecbur yarım saat sonra kendi uyandı ağlayarak...napsam kaç kere mama versem bilemedim ya. Bu gece de uyanırsa 90lık vereyim bakalım bi. Sen nasıl yapıyorsun canım gece uyarınca?

Ben de yarına buldum randevu. Dayanamıycam artık.Ne diyecek doktor merak ediyorum. Uyumuyor uyumuyor saat başı uyanıyor ağlayarak dicem doktora. Ben de yazarım sana canım doktordan sonra.
Maalesef bende süt yok biberonda aptamil comformil içiyoruz 5.ayımıza girince meyve püresi ve kaşık mamasına başladık 6.ayımızda yoğurt,sebze ,çorbaya başladık ama aptamil comformil bırakmadık mesela gece 21.00 veriyorsam kaşık mamasını 04.00 gibi uyanıyor o zamanda aptamil comformil veriyorum biberonla Şuan 7 aylık olduk

Canım mamadan sonra uyuduysa açlıktan olabilir. Mamalar zaten 3 saat kadar tok tutuyor. 120 cc vermeyi dene bakalım bide. Benim kızım 9 gibi uyuyor mesela 12de uyanıyor, uyanmazsa da ben mama veriyorum çünkü biliyorum ki vermesemde yarım saat sonra uyanıcak. Sonra gece 3 saatte bi kalkıyordu. Emzirip mama veriyordum. Şimdi akşam 8gibi mamadan önce muhallebi yoğurt meyve püresi gibi şeyler veriyorum sonra mama veriyorum. Yine 12de uykusunda mama veriyorum kendiside 1 kere kalkıyor.

Doyurucu oluyor gündüzleri ara öğünlerde ek gıda veriyorum zaten kaşık mamasını günde 2 defa verebiliyoruz doktorumuz öyle söyledi aptamil comformil anne sütü yerine içiyoruz

Back