2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

250 tl yaptırdık canım 4 konsept elbiseler taçlar hepsi fotoğrafçıya ait canım , albüm yok tüm dijitalleri veriyorlar, bende ba-yıl-dımmm harika olmuşş ya :) merak edenler ekleyebilirler
cok guzel bir anı olmuş canim, iyi yapmissin prensesine

canim şu sira anlattigin gibi oldu bebislerin uykusu. Dr bana ustunu guzelce giydirip hava aldirin, aksam da dus aldirin demisti.

cts dr randevumuz canim. Ayni dertten muzdaribiz, sana ayrintili yazacagim.

Forse gece ve gündüz dahil 11 saat oluyor toplamda, normalde doğduğundan beri böyle ama bu ara iyice arttı 11 saatin altına düşüyor. Gece 1.30 ta çığlık atıyordu daha
gece ve gündüz 11 saat normal benim oğlum da öyle uyuyordu hatta zaman zaman daha azdı, kolikten dolayı perişan oluyorduk sonra biraz daha düzeldi diyebilirim. Seninki erkenden diş çıkardı canım o yüzden çok sıkıntı çektin. Bir de dediğim gibi iki örnek arasında nerden baksan 4 saat oynuyor. Sen o 4 saati kesintisiz uyuyabilsen zaten sana ilaç gibi gelir. Uyumuyor bu bebişler sorunsuz uyuyanı çok az tek örnek sonsuzzz da gördüm uyuyan bebek.o da bu aradı bozuldu atak ya da diş etkisi.

Ama bu 6ayda bir şey var derin uyku neredeyse yok gibi, çocuk çıt çıksa gece gözünü açıyor. Tuvalete gitmeyi unutuyorum, kasıklarım
ağrıyor artık sürekli tutmaktan.

aynen katiliyorum. Cogu bebegin uykusu bozuldu. Hadi bizimki hastalikla iyice beter olmustu, iyilesince de duzelmedi. Hele bi ara 15 dk.da bir uyaniyordu bu sefer de ben uykuya dalamamaya baslamistim

aynen katiliyorum. Cogu bebegin uykusu bozuldu. Hadi bizimki hastalikla iyice beter olmustu, iyilesince de duzelmedi. Hele bi ara 15 dk.da bir uyaniyordu bu sefer de ben uykuya dalamamaya baslamistim
Sen de çok çektin be yavrum :) öyle bi teyze vardı ya dizi karakteri heh işte o tam bizlik. Sahi ne çektik ya ama kimseler bilmez. Eşler biraz olsun bilir onlar da horul horul uyusun of of zor kaldırdım kahvaltıya. Bari oğlan uyurken kahvaltı edeyim surda yarım saat.

Şuanda en çok uyuyan benimki sanırım. Arada bozulsa da günlük 14 saat en az. Dun gece hiç uyanmadi. İnşallah hep böyle kalır. Sizinkilerin uykusu da bizimkinden daha da iyi olur inşallah. Canim kronik_unutkan cigim da bir an önce uyumaya başlasın. Amin

anın amin hepimizinki en çok da kronik_unutkan ve demlicaykeyfi nın bebekleri. Seninkine de kocaman bir maşallah nazar değmesin canım

Aynen S Susammmmm ve Afilim92 de var tabii. Hepimiz çekiyoruz ama en çok onların bıdıklari yoruyor
Sorma kuzum ya .Hele iki gündür ateşi var .Surekli memede .Onda da ninni ,sarki seciyor .Miz miz mizzz kafam şişti. Yerde yuvarlanmak istiyor .Koyuyorum ama kafayi tutcak gücü yok .

Şimdi benim oğlanın bu hareketleri ataktan mı acaba yoksa kendinden mi.

Popo sürekli git gel yukarı hareket yapıyor yerde, kucakta, uyumaya çalışırken, bir de exzorsist film müziği gibi ııhhh zıhh ses çıkarıyor. Hormonları tavan sanırım, hiç durmuyor nerdeyse.

Eller sürekli şap şap vuruyor elime vs nereye olursa tek el tapşini yapıyor yani

Bacaklar zaten hiç durmazdı benim oğlanın onu saymıyorum.

Gece ve gündüz çıt sesine uyanma yanında dönmeye korkuyorum hıııııımm diye uzun nefes alıp bırakıyor rahatsız olmuş gibi..

Mama sandalyesinde bilinçli olarak bütün oyuncaklara vurup vurup yere atıyor..

Bizde böyle bu atak

Bizimde şu an 14-15 saat kadar uykumuz var maşallah 12 saat gece uyuyor 2-3 saatte gündüz uyuyor. Gerçi ne zaman uyuyor desem bozuluyor düzen ama korkmuyorda değilim
tüm bebekler uyusun inşallah uyuyan bebek hem anneye hem bebeğe yarıyor. Ataktan olabilir canım benim kızımda öyle. Hatta dün eliyle şap şap yaparken dudağımın içine denk geldi çizdi hemen şişti. Kendi kendine bıdırdanıyor bide sürekli çığlık atma modunda.

Bence bu uyku bebeğin mizacıyla alakalı biraz. Bazen ne yapsan yine uyumuyor. Bazı bebek çabalamadan uyuyor olduğu yerde. Benim kızımın ilk 3 ay gece uykusu çok güzeldi simdi berbat. Uyurken anlamsız hareketler yapıyor bacaklarını vuruyor veya ellerini vuruyor neden anlamıyorum. Bir iki defa beşiğine koyup uyumasını denedim çok ağladı dayanamadım aldım yarım saat olmadan. Iki akşamdır bebeğim çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor korkuyor uykusunda. Uyku eğitimi verirken çok dikkat etmek lazım. Bebekte travma yaratabilir zorlamamak lazım. Bu ay bebeklerin anneden ayrılma korkusunu en çok yaşadığı aymış o yüzden böyleler heralde.

ne atakmış valla ya canım.. Çizer... bizimde tırnaklar jilet gibi.
Bu arada hala şaşkınlardayım, dünya ne kadar küçükmüş canımcım
Bebekleri büyütene kadar da baya bir anımız olacak... :)

ne atakmış valla ya canım.. Çizer... bizimde tırnaklar jilet gibi.
Bu arada hala şaşkınlardayım, dünya ne kadar küçükmüş canımcım
Bebekleri büyütene kadar da baya bir anımız olacak... :)
Ama bizim bu atak diğerine göre daha sakin geçiyor. Geçen ay hep ağlıyordu insanlıktan çıkmıştım şimdi değişik haller içinde ama mutsuz değiliz :)
Yaa dimi bende hala şaşkınım hatta eşimde baya şaşırdı sevindi duyunca dünya baya küçük çok tatlı bi tesadüf oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…