- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.741
cok guzel bir anı olmuş canim, iyi yapmissin prensesine250 tl yaptırdık canım 4 konsept elbiseler taçlar hepsi fotoğrafçıya ait canım , albüm yok tüm dijitalleri veriyorlar, bende ba-yıl-dımmm harika olmuşş ya :) merak edenler ekleyebilirler
canim şu sira anlattigin gibi oldu bebislerin uykusu. Dr bana ustunu guzelce giydirip hava aldirin, aksam da dus aldirin demisti.Kızlar nasılsınız? Umarım herkeste yolundadır herşey.. Bayadır yazamıyorum, hiç vaktim olmuyor, okuyamadım da hiç birini yazdıklarınızın.. 2 haftadır her gece ayrı bi işknece olmaya başladı.. Normalde 9-10 da uyuyan çocuk geceleri 12-1den evvel uyumaz oldu, uyudu mu da 1,5-2 saatte bir uyanıyor.. Sonra 1 saatten fazla tekrar uyutmak için uğrşıyorum. Sabaha kadar bu kısır döngüdeyiz. Menenjit aşımızın 2. Dozunu da olduk.. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Dişten desem daha bş kızarıklık kabarma yok. Fakat çok kaşınıyor dişleri. Çok yorgunum bitkinim hasta oşcak gibiyim dökülüyor her yerim Allah hepimize kolaylık versin
kalabalik ortamda benden baskasinda agliyor ben de icimden parti yapiyorum =))))Ortamda ben varsam gözü kimseyi görmüyor mest oluyorum :)
cts dr randevumuz canim. Ayni dertten muzdaribiz, sana ayrintili yazacagim.Bi akıl verin bana kızlar ne yapayım??
Gece yine uyanıp durdu oğlum. Eşime en sonunda mama yap dedim 90lık verdim ilk defa.içti uyudu sonra 2,5saat. ağlayarak geri kalktı emdi yine uyudu tekrar bir saat sonra yarım saat sonra uyandı durdu. Yani saat başı yarım saatte bir kalkmalar,Gözü kapalı ağlamalar sadece açlık olabilir mi?
Napayım her uyandığında mama mı vericem? Emiyor beni deli gibi aslındq ama uyuyup kaldığı için tam doyurmuyor mu karnını yoksa? Of 6 aylık oldu çocuk ben hala beslenme işini çözemedim yaaa!???
gece ve gündüz 11 saat normal benim oğlum da öyle uyuyordu hatta zaman zaman daha azdı, kolikten dolayı perişan oluyorduk sonra biraz daha düzeldi diyebilirim. Seninki erkenden diş çıkardı canım o yüzden çok sıkıntı çektin. Bir de dediğim gibi iki örnek arasında nerden baksan 4 saat oynuyor. Sen o 4 saati kesintisiz uyuyabilsen zaten sana ilaç gibi gelir. Uyumuyor bu bebişler sorunsuz uyuyanı çok az tek örnekForse gece ve gündüz dahil 11 saat oluyor toplamda, normalde doğduğundan beri böyle ama bu ara iyice arttı 11 saatin altına düşüyor. Gece 1.30 ta çığlık atıyordu daha
aynen katiliyorum. Cogu bebegin uykusu bozuldu. Hadi bizimki hastalikla iyice beter olmustu, iyilesince de duzelmedi. Hele bi ara 15 dk.da bir uyaniyordu bu sefer de ben uykuya dalamamaya baslamistimgece ve gündüz 11 saat normal benim oğlum da öyle uyuyordu hatta zaman zaman daha azdı, kolikten dolayı perişan oluyorduk sonra biraz daha düzeldi diyebilirim. Seninki erkenden diş çıkardı canım o yüzden çok sıkıntı çektin. Bir de dediğim gibi iki örnek arasında nerden baksan 4 saat oynuyor. Sen o 4 saati kesintisiz uyuyabilsen zaten sana ilaç gibi gelir. Uyumuyor bu bebişler sorunsuz uyuyanı çok az tek örneksonsuzzz da gördüm uyuyan bebek.o da bu aradı bozuldu atak ya da diş etkisi.
Ama bu 6ayda bir şey var derin uyku neredeyse yok gibi, çocuk çıt çıksa gece gözünü açıyor. Tuvalete gitmeyi unutuyorum, kasıklarım
ağrıyor artık sürekli tutmaktan.
Sen de çok çektin be yavrum :) öyle bi teyze vardı ya dizi karakteri heh işte o tam bizlik. Sahi ne çektik ya ama kimseler bilmez. Eşler biraz olsun bilir onlar da horul horul uyusunaynen katiliyorum. Cogu bebegin uykusu bozuldu. Hadi bizimki hastalikla iyice beter olmustu, iyilesince de duzelmedi. Hele bi ara 15 dk.da bir uyaniyordu bu sefer de ben uykuya dalamamaya baslamistim
Şuanda en çok uyuyan benimki sanırım. Arada bozulsa da günlük 14 saat en az. Dun gece hiç uyanmadi. İnşallah hep böyle kalır. Sizinkilerin uykusu da bizimkinden daha da iyi olur inşallah. Canimgece ve gündüz 11 saat normal benim oğlum da öyle uyuyordu hatta zaman zaman daha azdı, kolikten dolayı perişan oluyorduk sonra biraz daha düzeldi diyebilirim. Seninki erkenden diş çıkardı canım o yüzden çok sıkıntı çektin. Bir de dediğim gibi iki örnek arasında nerden baksan 4 saat oynuyor. Sen o 4 saati kesintisiz uyuyabilsen zaten sana ilaç gibi gelir. Uyumuyor bu bebişler sorunsuz uyuyanı çok az tek örneksonsuzzz da gördüm uyuyan bebek.o da bu aradı bozuldu atak ya da diş etkisi.
Ama bu 6ayda bir şey var derin uyku neredeyse yok gibi, çocuk çıt çıksa gece gözünü açıyor. Tuvalete gitmeyi unutuyorum, kasıklarım
ağrıyor artık sürekli tutmaktan.
anın amin hepimizinki en çok daŞuanda en çok uyuyan benimki sanırım. Arada bozulsa da günlük 14 saat en az. Dun gece hiç uyanmadi. İnşallah hep böyle kalır. Sizinkilerin uykusu da bizimkinden daha da iyi olur inşallah. Canimkronik_unutkan cigim da bir an önce uyumaya başlasın. Amin
Aynen S Susammmmm veanın amin hepimizinki en çok dakronik_unutkan ve demlicaykeyfi nın bebekleri. Seninkine de kocaman bir maşallah nazar değmesin canım
Sorma kuzum ya .Hele iki gündür ateşi var .Surekli memede .Onda da ninni ,sarki seciyor .Miz miz mizzz kafam şişti. Yerde yuvarlanmak istiyor .Koyuyorum ama kafayi tutcak gücü yok .
Bizimde şu an 14-15 saat kadar uykumuz var maşallah 12 saat gece uyuyor 2-3 saatte gündüz uyuyor. Gerçi ne zaman uyuyor desem bozuluyor düzen ama korkmuyorda değilimŞuanda en çok uyuyan benimki sanırım. Arada bozulsa da günlük 14 saat en az. Dun gece hiç uyanmadi. İnşallah hep böyle kalır. Sizinkilerin uykusu da bizimkinden daha da iyi olur inşallah. Canimkronik_unutkan cigim da bir an önce uyumaya başlasın. Amin
Ataktan olabilir canım benim kızımda öyle. Hatta dün eliyle şap şap yaparken dudağımın içine denk geldi çizdi hemen şişti. Kendi kendine bıdırdanıyor bide sürekli çığlık atma modunda.Şimdi benim oğlanın bu hareketleri ataktan mı acaba yoksa kendinden mi.
Popo sürekli git gel yukarı hareket yapıyor yerde, kucakta, uyumaya çalışırken, bir de exzorsist film müziği gibi ııhhh zıhh ses çıkarıyor. Hormonları tavan sanırım, hiç durmuyor nerdeyse.
Eller sürekli şap şap vuruyor elime vs nereye olursa tek el tapşini yapıyor yani
Bacaklar zaten hiç durmazdı benim oğlanın onu saymıyorum.
Gece ve gündüz çıt sesine uyanma yanında dönmeye korkuyorum hıııııımm diye uzun nefes alıp bırakıyor rahatsız olmuş gibi..
Mama sandalyesinde bilinçli olarak bütün oyuncaklara vurup vurup yere atıyor..
Bizde böyle bu atak
ne atakmış valla ya canım.. Çizer... bizimde tırnaklar jilet gibi.Bizimde şu an 14-15 saat kadar uykumuz var maşallah 12 saat gece uyuyor 2-3 saatte gündüz uyuyor. Gerçi ne zaman uyuyor desem bozuluyor düzen ama korkmuyorda değilim
tüm bebekler uyusun inşallah uyuyan bebek hem anneye hem bebeğe yarıyor.
Ataktan olabilir canım benim kızımda öyle. Hatta dün eliyle şap şap yaparken dudağımın içine denk geldi çizdi hemen şişti. Kendi kendine bıdırdanıyor bide sürekli çığlık atma modunda.
Ama bizim bu atak diğerine göre daha sakin geçiyor. Geçen ay hep ağlıyordu insanlıktan çıkmıştım şimdi değişik haller içinde ama mutsuz değiliz :)ne atakmış valla ya canım.. Çizer... bizimde tırnaklar jilet gibi.
Bu arada hala şaşkınlardayım, dünya ne kadar küçükmüş canımcım
Bebekleri büyütene kadar da baya bir anımız olacak... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?