- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.701
Sonsuz ben de 184lü aldım, 204lü geldi. Benm oğlan 6,5kilo 10kgya kadar bez işini stokladım. İyi oldu bu indirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yapsında eşin bi dene sendeTüh oyun halisinin standi kırılacak zamani buldu![]()
Ayyy keşke 184lü alaymışım bende. Anneme diyorum gökten altın yağsa bana .o. Düşer inanmıyor:)Sonsuz ben de 184lü aldım, 204lü geldi. Benm oğlan 6,5kilo 10kgya kadar bez işini stokladım. İyi oldu bu indirim
Ben 204lü 184 tl ye almıştım canım aynısı geldi. Sen boğa burcu olmayasın şansın baya iyi:)
Sonsuz ben de 184lü aldım, 204lü geldi. Benm oğlan 6,5kilo 10kgya kadar bez işini stokladım. İyi oldu bu indirim
merhaba, kim west in kitabından yararlandım, ama her çocuğun farklı uyku ritmi var mesela bazısı günde 10 -12 saat uyur, bazısı 14-15 saat uyur. Tek başına ve yatağında uykuya dalması adına yaptığım şey uykusu gelince öpüp koklayıp yatağına bırakıp iyi uykular demek, bu arada çocuk tek kalmak istemiyor uykuya geçmek için size ihtiyaç duyuyor ya sızlanıyor, işte o an bekliyorsunuz. Çok ağlayıp da sizi isterse ben kucağına akıp sakinleştirip tekrar yatırdım, böyle böyle bir kaç gece sonra kendi kendine uyuyabileceğini fark ediyor. Ama yine de bebek işte size ihtiyaç duyuyor. Bir kaç gece denesin ben başarılı oldu kimi zaman da gündüz bir kaç kez kendi uykuya daldı.. Ama bu atak yüzünden yine karyolama almak zorunda kaldım çünkü hiç ayrı kalmak istemiyor. Daha yeni 6 ay aşılarını olduk ben DW aşı geçsin diye bekliyordum, hem gece ateşini takip etmek için hem de kaygısını dindirmek için (çok huzursuz oldu aşıdan dolayı) şimdi yine başlayacağım ama çok katı kuralla değil ara ara deneyerek..çünkü bu ay onların için ayrı kalmak zor, doktor da öyle söyledi ama kendi yatağına bir şekilde yeniden alıştırmalıyım.Merhaba, biz de aynı durumdayız. Atak mıdır ismi nedir artık bilemeyeceğim ama hiç kucaktan inmiyor ve uyumuyor. Emerken kendini sürekli atıyor ve ağlıyor. Uyku eğitimi demişsiniz. Nasıl vereceksiniz eğitimi? Tam olarak nasıl uygulamak gerekiyor hangi kaynaktan yararlanıyorsunuz? Ben ağlatarak uyutulmasına karşıyım ama başka ne yapabilirim çok araştırma fırsatım olmadı. Sizin fikrinizi alayım istedim
Istemsizce bazısı hiç uyumaz diye eşlik ettim okurken, ne 11 saati ya 7 saat uyusun yeter banamerhaba, kim west in kitabından yararlandım, ama her çocuğun farklı uyku ritmi var mesela bazısı günde 10 -12 saat uyur, bazısı 14-15 saat uyur. Tek başına ve yatağında uykuya dalması adına yaptığım şey uykusu gelince öpüp koklayıp yatağına bırakıp iyi uykular demek, bu arada çocuk tek kalmak istemiyor uykuya geçmek için size ihtiyaç duyuyor ya sızlanıyor, işte o an bekliyorsunuz. Çok ağlayıp da sizi isterse ben kucağına akıp sakinleştirip tekrar yatırdım, böyle böyle bir kaç gece sonra kendi kendine uyuyabileceğini fark ediyor. Ama yine de bebek işte size ihtiyaç duyuyor. Bir kaç gece denesin ben başarılı oldu kimi zaman da gündüz bir kaç kez kendi uykuya daldı.. Ama bu atak yüzünden yine karyolama almak zorunda kaldım çünkü hiç ayrı kalmak istemiyor. Daha yeni 6 ay aşılarını olduk ben DW aşı geçsin diye bekliyordum, hem gece ateşini takip etmek için hem de kaygısını dindirmek için (çok huzursuz oldu aşıdan dolayı) şimdi yine başlayacağım ama çok katı kuralla değil ara ara deneyerek..çünkü bu ay onların için ayrı kalmak zor, doktor da öyle söyledi ama kendi yatağına bir şekilde yeniden alıştırmalıyım.
Sizde eğer deneyecekseniz kim west kaynağından yararlanabilirsiniz..çocuğu öylece bırakıp, ağlatarak uyutmak yok bu kitapta.
Kızlar e bebekten aldığım premium care gelmiş. Yine 184 lü almıştım, 204lü gelmiş. Geçen jokerde de aynı şey olmuştu. Sanırım paketler değiştiği için yeni kutılar geliyor. Sizde de öylemi? C cisse0932 @serenity16
olBenimde 2 tane 204lü paketim var :)
Minaako sorucam sorucam unutuyorum :) çekimi nasıl yaptırdıniz kaça oldu elbiseleri sen mi aldin
Yere battaniye ser iki kat canım, üstüne de oğlanın kendi çarşafından ser, koy üstüne dönmeye başladıysa hem orda rahatça da döner. Ben de yerde artık yanlara yastık koyarak oturtmaya başladım.
Bebeklerinizle övünüyor musunuz kızlar :) bu akşam eşim kızım için çok tatlı şu hareketi gibi bi cümle kurdu bende tatlı tabi ben doğurdum onu benim kızım dedim bana çok egoist oldun sen dedibazende çok akıllı falan diyor anasının kızı diyorum çok ağlayınca baban gibi huysuzluk yapma diyorum falan tabi hepsi şakasına (bu şakalarda gerçeklik payıda yok değil tabi
)
hakkımız değil mi övünmek![]()
Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.
Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
Bende 156 almşttm 56*3 yani 168 tane geldi 12 tane fazla olmuş.. ben 2 paket almştm toplamda 24 tane fazladan gelmş olduKızlar e bebekten aldığım premium care gelmiş. Yine 184 lü almıştım, 204lü gelmiş. Geçen jokerde de aynı şey olmuştu. Sanırım paketler değiştiği için yeni kutılar geliyor. Sizde de öylemi? C cisse0932 @serenity16
24 saatte kaç saat uyuyor seninki canım gündüz ve gece dahil? Ne zamandır böyle?Istemsizce bazısı hiç uyumaz diye eşlik ettim okurken, ne 11 saati ya 7 saat uyusun yeter bana
:) aynen iyi yapmışsın hem rahatlık... bırakıp tuvalete gidebiliyorsunuz hızlıdan :))Senin oplunun dönüşleri gördüm bende serdim battaniyeyi iyi oldu :)
ooo övünmez miyimm :) daha bugün babası dedi oğlan seni çok seviyor hemen gözü seni arıyor dedi..tabi arayacak 9 ay ben taşıdım karnımda onu dedim :))) anasıyım ben dedim :)) bu muhabbetler oluyor ara sıra :)Bebeklerinizle övünüyor musunuz kızlar :) bu akşam eşim kızım için çok tatlı şu hareketi gibi bi cümle kurdu bende tatlı tabi ben doğurdum onu benim kızım dedim bana çok egoist oldun sen dedibazende çok akıllı falan diyor anasının kızı diyorum çok ağlayınca baban gibi huysuzluk yapma diyorum falan tabi hepsi şakasına (bu şakalarda gerçeklik payıda yok değil tabi
)
hakkımız değil mi övünmek![]()
Çok harika olmuş ben de gördüm, maşallah çok şeker kızın :) aynı da annesi :))250 tl yaptırdık canım 4 konsept elbiseler taçlar hepsi fotoğrafçıya ait canım , albüm yok tüm dijitalleri veriyorlar, bende ba-yıl-dımmm harika olmuşş ya :) merak edenler ekleyebilirler![]()
Çok harika olmuş ben de gördüm, maşallah çok şeker kızın :) aynı da annesi :))
21 de uyuyan oğlum 21:30 uyandı. Ataktan mı dişten mi popoyu ata ata uyuyamadı...yüzünü gözünü çizdi. Az önce milupa nın bitki çayını verdim, çatır çatır bir kaka yaptı hem normal hem sulu çok afedersiniz, şimdi rahatladı babası uyutmaya çalışıyor. Çayın içinde kekik, melisa, anason, rezene var. İki dakikada söktü çocuğun kakasını hem de çok az verdim zararı olmasın diye 30 cc içti.
Yaa sen keşke onu iade etseydin, e bebekten alsaydın. 204 lüsü 142ye gelmiş oldu..
İkizlerim. Evet cnm b.klu bez konusunda baya şanslıyım bu sene :)