2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız? Umarım herkeste yolundadır herşey.. Bayadır yazamıyorum, hiç vaktim olmuyor, okuyamadım da hiç birini yazdıklarınızın.. 2 haftadır her gece ayrı bi işknece olmaya başladı.. Normalde 9-10 da uyuyan çocuk geceleri 12-1den evvel uyumaz oldu, uyudu mu da 1,5-2 saatte bir uyanıyor.. Sonra 1 saatten fazla tekrar uyutmak için uğrşıyorum. Sabaha kadar bu kısır döngüdeyiz. Menenjit aşımızın 2. Dozunu da olduk.. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Dişten desem daha bş kızarıklık kabarma yok. Fakat çok kaşınıyor dişleri. Çok yorgunum bitkinim hasta oşcak gibiyim dökülüyor her yerim Allah hepimize kolaylık versin

Ah kuzum bizim durumlar hep böyle.
Bak saat sekizden beri uyanık...
10 da yarım saat uyudu kalktı...
Saat 2 oldu yeni yattı hemen uyanıyor...
Dün gece uyuyamadım bile gözün kapalı ama sürekli meme ver zıplat

Uyku eğitimi işi bizim yalan...
Uyuşun diye Her şeyi yapar oldum.

Benimki de sürekli uyanıyor, çok yoruldum. Gözlerim acıyor iyice

Seninki bir ara uyuyordu sanki?

Forse gece ve gündüz dahil 11 saat oluyor toplamda, normalde doğduğundan beri böyle ama bu ara iyice arttı 11 saatin altına düşüyor. Gece 1.30 ta çığlık atıyordu daha

Ortamda ben varsam gözü kimseyi görmüyor mest oluyorum :)

Annem haldir haldir sallaayarak, Eşim ellerini kilitleyip hafif sallayarak, ben de gündüzleri yanına yatip sarılarak gece okşayıp parmaklarıyla oynayarak uyutuyorum. Yavrum ne yapacağını sasirdi
Dün halası sallayarak uyutmuş dışarı çıkmam gerekiyordu müdahale edemedim babası pışpışlamaya çalıştı gece. Yanından ayrılmamam gerek sanırım şu eğitim olayında

Bi akıl verin bana kızlar ne yapayım??

Gece yine uyanıp durdu oğlum. Eşime en sonunda mama yap dedim 90lık verdim ilk defa.içti uyudu sonra 2,5saat. ağlayarak geri kalktı emdi yine uyudu tekrar bir saat sonra yarım saat sonra uyandı durdu. Yani saat başı yarım saatte bir kalkmalar,Gözü kapalı ağlamalar sadece açlık olabilir mi?

Napayım her uyandığında mama mı vericem? Emiyor beni deli gibi aslındq ama uyuyup kaldığı için tam doyurmuyor mu karnını yoksa? Of 6 aylık oldu çocuk ben hala beslenme işini çözemedim yaaa!???

Sanırım sütünüz yeterli gelmiyor birde milupa kaşık maması var bende oğluma onu veriyorum gece saat 04.00 kadar uyanmıyor sonra biberon maması veriyorum

Allah sifa versin canim. Herzaman ettigim dua insallah hastaligi ilerlemez.

Cunku doktorumuz %85 ilerlemiyor geciyor dedi. Biz %15lik gruba katilarak bronşit atlattik. Cocuga bin defa ilac+hava vermekten burun temizlemekten gina gelmisti, hic hoslanmiyorlar ya, zorla yapiyor gibi oluyorsun.

bana hepsi 184lu geldi canim =))) senin kismetine oyle olmus herhalde

Sütün var mı sence canım yani her gece yarım saatte bir uyanması normal değil. Arada bir tabiki olur bir sıkıntısı olur gazi olur ağrısı olur hepimizin ki yapıyor bazı geceler. Ama sürekli boyleyse doymuyor belki diye düşünebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…