2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim .Geceden beri pertim cikti .Surekli agliyor. Kafasini kaldıramıyor. Ama oyun istiyor .Ve surekli memede .Emerek rahatlıyor sanirim.

Kocaman bir masallah size .

Geçmiş olsun cnm umarım geçicidir:)

Gunaydin kizlar.Biz sabahladik .Gece 1 den sonra felaketti.Hem gaz hem kabızlık hem ateşi var
Bu saat oldu hala uyutamadim .Aglamaktan perisan olduk
Geçmiş olsun canım diştir muhtemelen. Calpol ver rahatlatır biraz.
Kolay gelsin canım :)
Kız da bende çok kötü hasta olduk Annemin yanımda olmasının avantajını bir kez daha yaşıyorum. Gece ben baktım şimdi annem bakıyo kıza ben yatıyorum
Geçmiş olsun canım ne güzel en azından annen yanında. Benim en korktuğum aynı anda hasta olmak.
Öyle düşünme canım bu bi öğrenme süreci. 1 aralıkta eğitime başlamıştım 26 gün olmuş. Hala ara ara nazlansada inan ki o ağlamalar azalıyor sadece naza dönüşüyor. Ben şimdi yatırıyorum bazen 3-4 dkda uyuyor bazen 1-2 dk mızırdanıyor öyle uyuyor. En fazla 10 dkda uyuyor diyebilirim tabi bebek bu yeri geliyor 1 saatte uğraştırdığı oluyor. Bence başlamışken pes etme.

Kızım ilk kez oyun halısında uyudu kendi kendine ne uykum geldi mızırdanması ne başka bişey yaşamadan kucağıma aldım uyandı bende uyku tulumu giydirdim yatırdım beşiğe anında gözleri kapandı :)
acaba bu uyku eğitimiyle mi ilgili yoksa bu aylarda normal mi böyle şeyler :)

Benim kzızm da bir y önce sıkça oyun halısında uyuyakalırdı şimdi çok nadir dönemsel mi bilemedim cnm

Ağladığında kucağına alıyor musun? Bir de gündüz uykularına da aynı şekilde mi uyguladın? Ben de başlamak istiyorum ama diş çıkarıyor.
Yok canım almıyorum kucağıma yüzünü seviyorum falan. Gündüz uykusuyla başladım eğitime
Kocaman bir masallah size .
teşekkür ederiz canım

teşekkür ederiz canım inşallah dediğin gibi olur

ÇOK geçmiş olsun canım. Annelerin olması çok iyi oluyor gerçekten.

Çok sağol cnm

Geçmiş olsun neyiniz var öksürük mi

Sağol cnm. Kızın hem geniz hem burun akıntısı ve öksüğü var. Gece tıkanıyor burnu uyuyamıyo bu gece de ateşi çıkmıştı. Bende de benzer şeyler

Geçmiş olsun canım ne güzel en azından annen yanında. Benim en korktuğum aynı anda hasta olmak.

Sağol canım gerçekten zor oluyor ikimiz de hastayken demlicaykeyfi nin neler çektiğini şimdi anladım

Merhaba, biz de aynı durumdayız. Atak mıdır ismi nedir artık bilemeyeceğim ama hiç kucaktan inmiyor ve uyumuyor. Emerken kendini sürekli atıyor ve ağlıyor. Uyku eğitimi demişsiniz. Nasıl vereceksiniz eğitimi? Tam olarak nasıl uygulamak gerekiyor hangi kaynaktan yararlanıyorsunuz? Ben ağlatarak uyutulmasına karşıyım ama başka ne yapabilirim çok araştırma fırsatım olmadı. Sizin fikrinizi alayım istedim

Kızlar e bebekten aldığım premium care gelmiş. Yine 184 lü almıştım, 204lü gelmiş. Geçen jokerde de aynı şey olmuştu. Sanırım paketler değiştiği için yeni kutılar geliyor. Sizde de öylemi? C cisse0932 serenity16

Tüh oyun halisinin standi kırılacak zamani buldu

Ben 204lü 184 tl ye almıştım canım aynısı geldi. Sen boğa burcu olmayasın şansın baya iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…