2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım artık hareketlendiler, yerde oturana kadar işimiz var... Bişey olmamıştır Allah korusun...sert zemine mi düştü ki

Evet canım Yulaflı muhallebi ben de arada yapıcam eti yulaf ezmesi hep alırım onu rondodan çekicem veya direkt de pişirebilirim olursa eğer...

Ayy canım çok geçmiş olsun, dediğin gibi hareketlendiler anlık her şey

Afiyet olsun yarasın inşlh kuzuma. Canım ben sadece elma değil, başka sevdiği şeyler varsa onlardan da koyuyorum. Mesela bal kabağı püresi. Muz. Tad veriyor daha kolay yiyor. Pekmez de koyabilirsin, yeter ki yesinler. İştahsız bebekten çok çekiyorum o yüzden herşeyi deniyorum

Evet canım parke zemine düştü,
Ben doğalsan diye bir marka tam yulaf unu aldım. Migrosta satılıyor.

Ya kızlar benim oğlan uykuya geçeceği zaman uykusu varken emiyor, birde su içirmelere başladım ya o anlarda, hatta doğdu doğalı tıkanır arada mama içerken, genelde bir boğazına kaçma durumu oluyor sizlerde de oluyor mu sıkça.. Doktora sorucam ya yutarken boğaz yapısı mı dar acaba çocuğumun sıkça tıkandığı oluyor az önce yine tıkandı öksürerek suyu çıkardı. Hayır dikkat de ediyorum kontrollü vererim başını kaldırırım, yutmayı mı unutuyor acaba uykusu varken

çok çok geçmiş olsun, en korktuğum. İnşallah atlatırsınız bu geceyide

Ise gitmenin neresi güzel ya, bir bardak su içmeden geri dönüyorum ben o kadar yoğun. Gece zaten uyuyamıyorum eve geldiğim gibide al annesii oluyor annesi gezip geldi sanki yemeği bile kucağımdayken yedim. Bu saat oldu uyumuyor 1 de uyur 3 te kalkar nasıl bebek anlamadım

Yardımcı olan birileri olmayınca bebek zor gerçekten. Ama ben çalışmak isterdim şimdi. Benim annem 3 çocuk büyüttü memurdu ve en küçük kardeşim 1 yıl hiç uyumadı ayağında sallayıp oturarak uyurdu işe gitmeden kahvaltı hazırlar küçüğü bakıcıya bırakır ortancayı kreş servisine bindirirdi. Öğleyin de beni okula göndermeye gelir yedirir yollardı. Soba var tabi birde. Babamın iş yeri 3 otobüs uzaktaydı babam erken gidiyordu. Ama soruyorum şimdi yine olsa yine işe gitmek isterdim diyor. Orda kafam dağılıyordu biraz evdeki kaostan uzaklaşıyordum arkadaşlarımla dertleşiyordum diyor. Anneme bakıyorum da süper anneymişsin diyorum şimdi.

Canım çok geçmiş olsun. Bişeyi yoktur Allahın iznyle düşe kalka büyüyecekler artık çok hareketliler. Yatağın ortasına yatrıyorsun ucunda buluyorsun.. bu geceyi hayrlısyla atlatın inşallah

Sen özel sektörde misin canım?

nevesta81 canım çok geçmiş olsun. Filmler iyi çukmış birşeyi yoktur inş. Çok hareketliler gerçekten. Benim oğlumda dün beşiğe kafasını vurdu gece baya ağladı. Oyun halısına da kafa atıp ağlıyor 1 haftadır.Hunharca savuruyorlar kendilerini ordan oraya.

Bizede atarmsn cnm listeyi

geçmiş olsun canım şükür röntgenide iyi çıkmış

Geçmiş olsun canım. Kusma hareketlerinde değişiklik her zamankinden çok ağlama yoksa bişeyi yoktur.
Uykusundayken yada uyku sersemi yutmuyordur ağzında birikiyordur canım benim kızımda yapıyor mama ya ağzından akıyor ya genzine kaçıyor çok geldiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…