2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu telefonlardan birini kullanıyorsanız yorum alabilir miyim? Özellikle sarj, kamera, hafıza , hız, dayanıklılık konularında
iphone 8+
Samsung note
huawei mate20
Cnm ben iPhone 3 ilebaşladım iPhone serime ve bu yıl 7de bıraktım. Bi cesaret huwaie aldım ve inanılmazmemnubum. Şarj iphone la aynı gidiyor. Kamerası müthiş. 6aydır bebeğimi çekiyrm daha hafıza dolmadı ki ekstradan bellek de taktım onu kullanmaya başlamadım bile. Dayanıklılık olarak 6/7defadüşürdüm bişey olmadı henüz. Bilgisayar mantığıyla çalışması hoşuma gitti. İPhone kullanırken birçok şeyi halletmem için pc açmam gerekirken bunda hiç gerek duymuyorum. Belgeleri i hazırlayıp masa üstüne atabiliyorum, bana yollanan belgelerde değişikdeğişik ik yapıp geri yollayabiliyorum falan.

O zaman en az gaz yapacak yiyecekleri seçmeye çalış canım. O doymama hepimizde var sanırım ben mamayı artırmama rağmen doymuyor gibi geliyor yatmadan muhallebi yada püre veriyorum bende öyle tadımlıkta değil baya kaşık kaşık yiyor benimki :)

Bizimde öyle biberonu boşta görse kıkırdıyor eller ayaklar ayrı oynuyor bende çok kıskanıyorum. Ben genelde kataterle veriyorum mamayı öyle olmasa hiç emmiycek.

Tamam canım sağol bende sipariş vereyim o zaman

Yaa aç nasıl yaşıyor ki hani meme reddi normal geliyor artık ama biberonu reddetse naparım diyorum. Elbet açlığa dayanamayıp alır heralde canım.

Bizimki bu aralar bol bol gıdıklanıyor gıdı gıdı oynuyoruz göbeğine ham ham yapıncada çok gülüyor oturunca hep bunları yapıyoruz. Onun dışında kucakta olan şeyler dans aynaya bakma gibi. Bide bu aralar eline farklı dokularda şeyler veriyorum. Kumaş poşet kalın kurdele şişe gibi onlara vuruyor çekiyor falan.

Hamile değilsin dimi :olamaz:
Değilim. Sanırım yani. Bayaa bı geciktim ama iki tane gebelik testi yaptım ikisinde de zarr zor görebildiğim belki de gördüğümü sandığım hayalet çizgi var. Olsaydı çoktan net çizgi olurdu

Uyku mu o da neydi sahi??? :işsiz:

Kızlar artık oğlumun Canının yandığını düşünüyorum yaaa!?? Saat başı yarım saate bir uyandık yine ve gözleri kapalı ağlıyor direk. Alıyorum emerken sakinleşip uyumaya devam ediyor hemen. Az önce emdi memeyi çıkardı uyuyor yatağa aldım yanıma 5dk sonra ağlamaya başladı gözleri hala kapalı?!!

Gece mama verdim ardından beni de emdi tamam şimdi uyur dedim 2 saat uyudu. Yine ağladı yine 15-20dk emdi beni uyuyarak....

Diş bu kadar olur mu sizce yaaa?? Yaşayanlar diş zamanı böyle aşırı emme ve ağlamalar oldu mu?

Randevu bulursam alıcam doktora.
Afilim92 Afilim92 ne olacak bu uykusuz hallerimiz bizim. Senin bebiş gaz olayını atlatsa rahat edecek inş. En azından derdini biliyorsun sen ben onu da bilmiyorum. Deli gibi ağlıyor yawrum ya içim acıyor...
Benimki de gözleri kapalı ağlıyor uyanmak istemediği ama sancısı olduğu zaman. Benimki gazdan öyle de seninki niye oluyor acaba? Uyku da artık 2 yaşına girsinler uyuruz herhalde :D

Aynen 1 le 3 arası 4 kere kalktı en son babası uyuttu yine kusa süre uyudu 8 de kalktı 10 da uyuttum yattım 11.30 dakalktık. Ama çok huysuz hiçbiryerde durmuyor çirkin çirkin ağlıyır. Oda oda geziyoruz kucağımda. 23.hafta atağı mı yoksa diş mi bilemedim

Bizim uslu bebelerde çıldırdı yaa :( benimkide 7-8 defa uyanıyor artık

Sen ful emziriyosun canım, benim sıpa kaç aydır binbir nazla, şimdide hiç emmiyor diye teselli etsem seni işe yarar mı bilmem :))
Vallahi bir çocuk doğurdum saçlarım dökülmekten önler kel oldu kilo desen ayrı psikoloji mahvoldu ikinci falan diyorlar içimde cinayet işliyorum ama bişey diyemiyosun herkese işte. Emziriyorum ama hayat yok. Sen işe gidiyorsun ve emin olun işe gitmek çook güzel birşey. Bakımında güvenilir birini bulduktan sonra insan nefes almak istiyor kafa dağıtmak istiyor ki ihtiyaç. Herşeyi ayrı takıyoruz. Ama kendimi tanıyamıyorum bu kiloya basıl geldimne hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum. Emzirirken çok hızlı zayıflamıyormuş ben çok hızlı kilı alıyoyorum:)

Bizim uslu bebelerde çıldırdı yaa :KK43: benimkide 7-8 defa uyanıyor artık
Evet yaaa yeni doğunca 4 saat uyurdu gündüz falan gelenler evde bebek yok gibi diyordu anlamıyordum o zaman onları:) şimdi gelsinler evde bebek var biraz kucaklarında tutsalar dinlenirim:)

Vallahi bir çocuk doğurdum saçlarım dökülmekten önler kel oldu kilo desen ayrı psikoloji mahvoldu ikinci falan diyorlar içimde cinayet işliyorum ama bişey diyemiyosun herkese işte. Emziriyorum ama hayat yok. Sen işe gidiyorsun ve emin olun işe gitmek çook güzel birşey. Bakımında güvenilir birini bulduktan sonra insan nefes almak istiyor kafa dağıtmak istiyor ki ihtiyaç. Herşeyi ayrı takıyoruz. Ama kendimi tanıyamıyorum bu kiloya basıl geldimne hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum. Emzirirken çok hızlı zayıflamıyormuş ben çok hızlı kilı alıyoyorum:)
Bir tencere yemeği tek başıma yiyorum ama doymuyorum. Emzirmek insanı çok acıktırıyor çok yoruyor. Ek gıdaya geçmiş miydin? Bu ara benimki az emmeye başladı göğüslerin doluluktan acıyor artık, emse de rahatlasam :(

Bir tencere yemeği tek başıma yiyorum ama doymuyorum. Emzirmek insanı çok acıktırıyor çok yoruyor. Ek gıdaya geçmiş miydin? Bu ara benimki az emmeye başladı göğüslerin doluluktan acıyor artık, emse de rahatlasam :KK43:
Geçmedim canım 10 unda 180 günü tamamlayınca geçeceğim. Emzirirken de zor oluyor artık meraklı habire dikkati dağılıyor. Arkadaşım aradı dün 3 yaşında oğlu dedim şöyle böyle sen yakınma daha neler görceksin bu yaz bez bıraktırdık biz yeni öldük diyor:)

Nasıl yapılıyor canım diş buğdayı? Evde mi toplanılıyor yoksa senmi kapı kapı dağıtıyorsun? Bende her özel anında ufakda olsa bişey yapmak istiyorum ama hiç bilgimde yok :)
Cnm kusura bakma dün bütün gün hastanede geçti yazamadım buğday kaynıyor hedik dediğimiz şey işte yanına ne yaparsan tamamen sana kalmış ben kızımda süslü külahlar aldım cerez şekerleme ile buğdayı koydum birde diş hatırası magnet kapı kapı dolaşıp verdım işte

Geçmedim canım 10 unda 180 günü tamamlayınca geçeceğim. Emzirirken de zor oluyor artık meraklı habire dikkati dağılıyor. Arkadaşım aradı dün 3 yaşında oğlu dedim şöyle böyle sen yakınma daha neler görceksin bu yaz bez bıraktırdık biz yeni öldük diyor:)
Ya her yaş ayrı zor gerçekten de canı yanmasın da çekeriz zorluğunu ya :)

Kanguru veya sling işine yarayabilir sanırım biz de aynıyız sürekli kucak sürekli gezmek oynamak istiyor. Poşet konusuna gelince deli oluyor poşete. Görünce ağlıyor almak için. Aşırı ağlarsa buzdolabı poşeti veriyorum eline ama çok fena bi bağımlılık Benim kv vermişti ilk eline oynasın diye. Bence asla tanıştırmayın bağımlılık yapıyor. Ve çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü petrol türevi birşey.
Benimki posetten korkuyor .:olamaz:
Anamm kizlar lapa lapa kar yagiyor :KK57:
Ben de durup durup camdan bakiyorum acaba mi diye .Ama yok :KK59:

Şu kilo işi benimde kafama takılıyor 76 kilo ile doguma girdim, doğumdan sonra 66 ya düştüm 3 kilo fazlam vardı. Geçen tartıldım 69 kiloyum 70e doğru gidiyorum göbek aldı başını gitti. Emzirdigim için diyette yapamıyorum.

Görseli şimdi farkettim canım daire gibi mi yoksa bir yanı açık mı. Eğer açıksa kapalı kısmına sırtını daya ki beli ağrıyıp rahatsız etmesin
arkasını yaslayabileceği koltukta sırtı canım onda sıkıntı yok, bir yerde sabit durmuyor sıkılıyor, henüz desteksiz oturamadığından dolayı. Önceden de dönmeyi yapamadığından yere bıraktığımda kızar ağlardı. Simdi döndüğü için en azından yerde bir iki dönüp biraz vakit geçirince kalkmak istiyor.

Sen neler tattırdın canım blw yöntemi ile ?

Şu kilo işi benimde kafama takılıyor 76 kilo ile doguma girdim, doğumdan sonra 66 ya düştüm 3 kilo fazlam vardı. Geçen tartıldım 69 kiloyum 70e doğru gidiyorum göbek aldı başını gitti. Emzirdigim için diyette yapamıyorum.
kilomuz aynı, hamilelik öncesi kilom 61 di 15 kilo aldım 76 doğuma girdim 69-70 arası geziyorum, 41 yaşındayım hiç görmediğim kilolar bunlar, hep fittim... 56-62 arası oynardı... Spor yapar yüzmeye giderdim.
Şimdi kime yakınıp söylesem daha çok erken diyorlar yani arkadaşım biz çocukların peşinde koşturmadan önce zayıflayamayacağız galiba...

saçımın dibi geldi beyazlar çıktı, geçen kuaöre gideyim dedim eşime verdim çocuğu. Kuaföre gittim yarım saat beklersin diyince döndüm geldim, eşimle dışarıda dolaşmayı tercih ettim. Daha sonra gidicem yine 2 ay oldu dipler berbat görünüyor, bir de organik diye koyu renk boyadı ilk boyayı kuaförüm sinirim zaten bu kadar koyu istemiyordum. Çok kötü insanın kendine yetişememesi

Back