- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.561
Puff bende 59 ike tüp bebeğe başlamıştım hormon ilaçları ile 63e fırladım tabi birazda yedim. Gidiş o gidiş bende spor yapardım karnım düzdü ama şuan aynada kendime bakamıyorum nerdeyse. Ins veririz kiloları geçen evde mekik cekeyim dedim en fazla 3 tane çekebildim o kadar yani.kilomuz aynı, hamilelik öncesi kilom 61 di 15 kilo aldım 76 doğuma girdim 69-70 arası geziyorum, 41 yaşındayım hiç görmediğim kilolar bunlar, hep fittim... 56-62 arası oynardı... Spor yapar yüzmeye giderdim.
Şimdi kime yakınıp söylesem daha çok erken diyorlar yani arkadaşım biz çocukların peşinde koşturmadan önce zayıflayamayacağız galiba...
Veririz canım ya merak etme, sağlıklı vermek en güzeli birden vermeyelim önemli değil. Benim de popo arkada, göbek önde gidiyor. Spor adına her gün 7,5 kiloyu her dakika bir yere taşıyorum müthiş kol kasım oldu :))))Puff bende 59 ike tüp bebeğe başlamıştım hormon ilaçları ile 63e fırladım tabi birazda yedim. Gidiş o gidiş bende spor yapardım karnım düzdü ama şuan aynada kendime bakamıyorum nerdeyse. Ins veririz kiloları geçen evde mekik cekeyim dedim en fazla 3 tane çekebildim o kadar yani.
Anladım canım benimki de çabuk sıkılıyor 5 dakikadan fazla yapabildiğimiz birşey yokarkasını yaslayabileceği koltukta sırtı canım onda sıkıntı yok, bir yerde sabit durmuyor sıkılıyor, henüz desteksiz oturamadığından dolayı. Önceden de dönmeyi yapamadığından yere bıraktığımda kızar ağlardı. Simdi döndüğü için en azından yerde bir iki dönüp biraz vakit geçirince kalkmak istiyor.
Sen neler tattırdın canım blw yöntemi ile ?
Canım süpersin tebrik ederim :))) minik kuzuya da kocaman bir aferin. Bak fırsat verince üstesinden geliyorlar görüyor Musun nasıl heyecanlanmıştır şimdi değil mi ?Bu arada kızlar ilk blw denememi havuçla yaptım M mervikkk gaza getirdi :))) biraz fazla pişmiş... parmak havuçları mama sandalyesine koydum, aline aldı sıktı vıcıkladı biraz :) sonra ağzına götürmeye çalıştı kollu önlükten dolayı ağzını bulamadı :)) sonra ben ona verdim ağzını uzattı emdi önce, sonra ısırdı yedi bir kaç tane parça kopardı bir öğürdü iki öğürdü bir gözleri kızardı sonra ben tabii beklemedeyim müdahale için, hopp yuttu. Zevkli ama biraz olsun ürkütüyor.
Hayat su aldım bir de onu içiriyorum... daha alıştı gibi kesmeli alıştırma bardağına.
Ya cnm senin de mi hala dökülüyor, aynaya bakmak istemiyorum o kadar çok döküldü ve azaldı ki saçlarım. Banyo yapmaya korkar oldum. Sürekli topluyorum saçlarımı çünlü eklediğim an ellerim saç doluyor. Kilo konusunda keşke benm de fazlam olsaydı kızlar. Hamile kaldığım kilodan 5kilo eksiğim şu anda, 46kiloya düştüm. Çok da yiyorum yatarken 1ekmrği bitiriyorum neredeyse. Fakat benm veled çok yoruyor, çok üzüyor beni ve çok uykusuzum. Beslemek için gece en iyi ihtimal 4saat uyanık kalıyorum. Galiba bunların etkisiyle hızla kilo verdim ki vermek istemiyordum.Vallahi bir çocuk doğurdum saçlarım dökülmekten önler kel oldu kilo desen ayrı psikoloji mahvoldu ikinci falan diyorlar içimde cinayet işliyorum ama bişey diyemiyosun herkese işte. Emziriyorum ama hayat yok. Sen işe gidiyorsun ve emin olun işe gitmek çook güzel birşey. Bakımında güvenilir birini bulduktan sonra insan nefes almak istiyor kafa dağıtmak istiyor ki ihtiyaç. Herşeyi ayrı takıyoruz. Ama kendimi tanıyamıyorum bu kiloya basıl geldimne hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum. Emzirirken çok hızlı zayıflamıyormuş ben çok hızlı kilı alıyoyorum:)
o zaten meraklı da, biz yemek yerken falan sürekli onunla yanımıza götürüyoruz masaya Eller ağızda sürekli versen her şey tadıcak şekilde yani... uykuyu da almıştı keyfi yerinde o yüzden deneyeyim dedim.. sırada brokoli var. Bu arada benim fırının otomatik pişirme ayarları olduğu için kaçıyor havuç moduna alıyorum buharda havuç o şekilde pişiriyor ya süreyi kısacağım önce, anca öyle ayarlarım... ya batırsınlarda kendi kendilerine yesinler en güzel şey ama işte gerçekten korkuyor insanCanım süpersin tebrik ederim :))) minik kuzuya da kocaman bir aferin. Bak fırsat verince üstesinden geliyorlar görüyor Musun nasıl heyecanlanmıştır şimdi değil mi ?
Zaten ilk zamanlar kıvamı tutturan zormuş bazen az bazen çok pişiyormuş zamanla alışılıyormuş
Yalniz degilsin cnm oglumdada dokulmustu ama kizimda zirve yapti bende dayanamadim bioblas aldim kullaniyorum sanki azaltti dokulmeyi ama emin olmak icin bikac ay beklicem, benmde psikolojim gitti bu yuzden saclarimi kisack yaptmVallahi bir çocuk doğurdum saçlarım dökülmekten önler kel oldu kilo desen ayrı psikoloji mahvoldu ikinci falan diyorlar içimde cinayet işliyorum ama bişey diyemiyosun herkese işte. Emziriyorum ama hayat yok. Sen işe gidiyorsun ve emin olun işe gitmek çook güzel birşey. Bakımında güvenilir birini bulduktan sonra insan nefes almak istiyor kafa dağıtmak istiyor ki ihtiyaç. Herşeyi ayrı takıyoruz. Ama kendimi tanıyamıyorum bu kiloya basıl geldimne hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum. Emzirirken çok hızlı zayıflamıyormuş ben çok hızlı kilı alıyoyorum:)
değişti canım, kaka sertleşti. Ama dün akşam üzeri yoğurt yemişti bugün sabah öncekiler gibi yaptı..galiba yoğurt biraz bağırsağı boşalttı. Demir de sertleştiriyor sidefer bir şey yapmıyordu ama ferrosanol kullanmaya başladık onda dediğin gibi ıkınarak yapıyor ama yapıyor bazen bir gün ara veriyor.Anne sütü verip de ek gıdaya geçen arkadaşlarım bebeklerinin kakaları değişti mi? Bizim hep cıvıktı, şimdi bildiğin sert hatta çocuk ıkına ıkına çıkartıyor. Ama kabız değil
Vallahi bir çocuk doğurdum saçlarım dökülmekten önler kel oldu kilo desen ayrı psikoloji mahvoldu ikinci falan diyorlar içimde cinayet işliyorum ama bişey diyemiyosun herkese işte. Emziriyorum ama hayat yok. Sen işe gidiyorsun ve emin olun işe gitmek çook güzel birşey. Bakımında güvenilir birini bulduktan sonra insan nefes almak istiyor kafa dağıtmak istiyor ki ihtiyaç. Herşeyi ayrı takıyoruz. Ama kendimi tanıyamıyorum bu kiloya basıl geldimne hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum. Emzirirken çok hızlı zayıflamıyormuş ben çok hızlı kilı alıyoyorum:)
Evet değişti. Direkt ne yedirdiysem o besini sindiremeden çıkarıyor benimki ve katı şekilde. Eskisi gibi değil kakası.Anne sütü verip de ek gıdaya geçen arkadaşlarım bebeklerinin kakaları değişti mi? Bizim hep cıvıktı, şimdi bildiğin sert hatta çocuk ıkına ıkına çıkartıyor. Ama kabız değil
Anneliğin altin vuruşu bez biraktirmak derler canim hakikaten öyle sac bas yoldurur adama valla 2 kez yaşadım 3.var önümde....Geçmedim canım 10 unda 180 günü tamamlayınca geçeceğim. Emzirirken de zor oluyor artık meraklı habire dikkati dağılıyor. Arkadaşım aradı dün 3 yaşında oğlu dedim şöyle böyle sen yakınma daha neler görceksin bu yaz bez bıraktırdık biz yeni öldük diyor:)
Bende senin gibi hiçbirşeye güvenip alamıyorum ve dün 2 kaşık yulaf ununu 1 bardak su ile pişirdim piştikten sonra içine bir tatlı kaşığı pekmez kattım ikiside beğendi ve pirinç unu gibi zararlı birşey vermemiş oldum. Bu çocuk aç kitabında görmüştüm bu muhallebi tarifini.@Afilim92 ya o elmalıyı ben de alacaktım, içinde palm yağı, bir sürü koruyucu, elma konsantresi bilmemne alamadım canım ya, ben mi pimpiriğim bu kadar. Bir de pirinç unu önermiyorlar hiç, bugün sağlık ocağındaki hemşire de dedi..ben de organik gıda satan bir yerden tam pirinç unu almıştım ama tam pirinç olduğundan da şüpheliyim bildiğin rengi beyaz, rafine ediliyor o da demekki.
Geçmiş olsun canım çok üzüldümKızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.
Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.
Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
Geçmiş olsun AllAh korumuş şükürKızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?