2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Puff bende 59 ike tüp bebeğe başlamıştım hormon ilaçları ile 63e fırladım tabi birazda yedim. Gidiş o gidiş bende spor yapardım karnım düzdü ama şuan aynada kendime bakamıyorum nerdeyse. Ins veririz kiloları geçen evde mekik cekeyim dedim en fazla 3 tane çekebildim o kadar yani.

Veririz canım ya merak etme, sağlıklı vermek en güzeli birden vermeyelim önemli değil. Benim de popo arkada, göbek önde gidiyor. Spor adına her gün 7,5 kiloyu her dakika bir yere taşıyorum müthiş kol kasım oldu :))))

Bu arada kızlar ilk blw denememi havuçla yaptım M mervikkk gaza getirdi :))) biraz fazla pişmiş... parmak havuçları mama sandalyesine koydum, aline aldı sıktı vıcıkladı biraz :) sonra ağzına götürmeye çalıştı kollu önlükten dolayı ağzını bulamadı :)) sonra ben ona verdim ağzını uzattı emdi önce, sonra ısırdı yedi bir kaç tane parça kopardı bir öğürdü iki öğürdü bir gözleri kızardı sonra ben tabii beklemedeyim müdahale için, hopp yuttu. Zevkli ama biraz olsun ürkütüyor.

Hayat su aldım bir de onu içiriyorum... daha alıştı gibi kesmeli alıştırma bardağına.

Anladım canım benimki de çabuk sıkılıyor 5 dakikadan fazla yapabildiğimiz birşey yok benim için normal artık bu durum.
Ben henüz birşey tattırmadım canım 2 haftamız var ortalama 180 günün dolmasına. Bekliyorum. Blw örnek liste indirdim o listeye göre gitmeyi planlıyorum. Belki bir iki tadımın yerini değiştirebilirim.

Canım süpersin tebrik ederim :))) minik kuzuya da kocaman bir aferin. Bak fırsat verince üstesinden geliyorlar görüyor Musun nasıl heyecanlanmıştır şimdi değil mi ?
Zaten ilk zamanlar kıvamı tutturan zormuş bazen az bazen çok pişiyormuş zamanla alışılıyormuş

Ya cnm senin de mi hala dökülüyor, aynaya bakmak istemiyorum o kadar çok döküldü ve azaldı ki saçlarım. Banyo yapmaya korkar oldum. Sürekli topluyorum saçlarımı çünlü eklediğim an ellerim saç doluyor. Kilo konusunda keşke benm de fazlam olsaydı kızlar. Hamile kaldığım kilodan 5kilo eksiğim şu anda, 46kiloya düştüm. Çok da yiyorum yatarken 1ekmrği bitiriyorum neredeyse. Fakat benm veled çok yoruyor, çok üzüyor beni ve çok uykusuzum. Beslemek için gece en iyi ihtimal 4saat uyanık kalıyorum. Galiba bunların etkisiyle hızla kilo verdim ki vermek istemiyordum.

Anne sütü verip de ek gıdaya geçen arkadaşlarım bebeklerinin kakaları değişti mi? Bizim hep cıvıktı, şimdi bildiğin sert hatta çocuk ıkına ıkına çıkartıyor. Ama kabız değil

o zaten meraklı da, biz yemek yerken falan sürekli onunla yanımıza götürüyoruz masaya Eller ağızda sürekli versen her şey tadıcak şekilde yani... uykuyu da almıştı keyfi yerinde o yüzden deneyeyim dedim.. sırada brokoli var. Bu arada benim fırının otomatik pişirme ayarları olduğu için kaçıyor havuç moduna alıyorum buharda havuç o şekilde pişiriyor ya süreyi kısacağım önce, anca öyle ayarlarım... ya batırsınlarda kendi kendilerine yesinler en güzel şey ama işte gerçekten korkuyor insan

Yalniz degilsin cnm oglumdada dokulmustu ama kizimda zirve yapti bende dayanamadim bioblas aldim kullaniyorum sanki azaltti dokulmeyi ama emin olmak icin bikac ay beklicem, benmde psikolojim gitti bu yuzden saclarimi kisack yaptm

Anne sütü verip de ek gıdaya geçen arkadaşlarım bebeklerinin kakaları değişti mi? Bizim hep cıvıktı, şimdi bildiğin sert hatta çocuk ıkına ıkına çıkartıyor. Ama kabız değil
değişti canım, kaka sertleşti. Ama dün akşam üzeri yoğurt yemişti bugün sabah öncekiler gibi yaptı..galiba yoğurt biraz bağırsağı boşalttı. Demir de sertleştiriyor sidefer bir şey yapmıyordu ama ferrosanol kullanmaya başladık onda dediğin gibi ıkınarak yapıyor ama yapıyor bazen bir gün ara veriyor.

Saçlar benimde fena döküldü ama geri çıktı canım demir ve d vitamini kullandım ben.

Bende işe tam olarak başlamadım, arada izin rapor götürmeye gittim 3-5 gün, ama başlamayı çok istiyorum tam da dediğin sebeplerden ama oğluma kıyamıyorum, kış vakti anneme getir götür hasta ederim diye korkuyorum ikinci mi, aman aman asla.

Evet değişti. Direkt ne yedirdiysem o besini sindiremeden çıkarıyor benimki ve katı şekilde. Eskisi gibi değil kakası.

Anneliğin altin vuruşu bez biraktirmak derler canim hakikaten öyle sac bas yoldurur adama valla 2 kez yaşadım 3.var önümde....

ladycry canım 5 tahilliya elma rendelememi sen mi söylemiştin? Sagol canım sayende çocuğun kursağından biseyler geçti nihayet. Biberonu görünce ağlıyor çocuk ya... Annemin gündüzleri mama saati gelmeden zorla ağlatarak içirmeye çalıştığından ve bunun trvma yarattığından supheleniyorum ama olmayadablir

Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.

Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.

Bende senin gibi hiçbirşeye güvenip alamıyorum ve dün 2 kaşık yulaf ununu 1 bardak su ile pişirdim piştikten sonra içine bir tatlı kaşığı pekmez kattım ikiside beğendi ve pirinç unu gibi zararlı birşey vermemiş oldum. Bu çocuk aç kitabında görmüştüm bu muhallebi tarifini.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm

Geçmiş olsun canım. Çok şükür bişey olmamış artık çok dikkatli olmamız lazım gerçekten biz anlayamadan herşey saniye içinde olup bitiyor işte.

Geçmiş olsun AllAh korumuş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…