Ben de aynı durumdayım, yeterince güzel şey yapamıyorum gibi geliyor. Çocuk büyüdükçe, algısı açıldıkca farklı şeyler istiyor (sanki?). Ayna karşısında kucağıma alıp dans ediyorum, psikolog yakınımın tavsiyesi ile kendini tanıması için bu anne bu D.A. diye kendini gösteriyorum. Dışarı çıkıp dolaşmayı çok seviyor , çok sık olmasa da çıkıyoruz yürüyüşe, geçenlerde yagmuru karı hayran hayran izledi. Camdan dışarı bakıp düt düt renklerini söylüyorum :) Müzik açıp kollarını bacaklarını ritmik hareket ettiriyorum. Kollarıma alıp yüzüstü çevirip uçak hareketi yapıyorum. Bu sıralar pek elim gitmiyor ama zeka kartları ile hikaye uyduruyordum. Kocaman resimli renkli hikaye kitaplarından aynı bir iki kitabı sürekli okuyordum, önce sayfalarını çevirmeye baslamıstı sevindim akıllı cocouk diye. Sonraki gunlerde kitabı yemeye meyledince o aktiviteyi bıraktık :) "sen konuyu yanlış anladın evladım" dedim. ayrıca bir ara bir link paylaşmıştım, aylara göre bebek oyunlarını anlatıyordu ama İngilizce. sanırım suydu:
https://www.babycentre.co.uk/c25004199/baby-games. bol bol sarılıyorum, öpüyorum, gıdıklıyorum ki en önemlileri bunlar bence . Bunlara ek tüm önerilere açıgım :)