2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu telefonlardan birini kullanıyorsanız yorum alabilir miyim? Özellikle sarj, kamera, hafıza , hız, dayanıklılık konularında
iphone 8+
Samsung note
huawei mate20
Cnm ben iPhone 3 ilebaşladım iPhone serime ve bu yıl 7de bıraktım. Bi cesaret huwaie aldım ve inanılmazmemnubum. Şarj iphone la aynı gidiyor. Kamerası müthiş. 6aydır bebeğimi çekiyrm daha hafıza dolmadı ki ekstradan bellek de taktım onu kullanmaya başlamadım bile. Dayanıklılık olarak 6/7defadüşürdüm bişey olmadı henüz. Bilgisayar mantığıyla çalışması hoşuma gitti. İPhone kullanırken birçok şeyi halletmem için pc açmam gerekirken bunda hiç gerek duymuyorum. Belgeleri i hazırlayıp masa üstüne atabiliyorum, bana yollanan belgelerde değişikdeğişik ik yapıp geri yollayabiliyorum falan.
 
Değilim. Sanırım yani. Bayaa bı geciktim ama iki tane gebelik testi yaptım ikisinde de zarr zor görebildiğim belki de gördüğümü sandığım hayalet çizgi var. Olsaydı çoktan net çizgi olurdu
 
Benimki de gözleri kapalı ağlıyor uyanmak istemediği ama sancısı olduğu zaman. Benimki gazdan öyle de seninki niye oluyor acaba? Uyku da artık 2 yaşına girsinler uyuruz herhalde
 

Bizim uslu bebelerde çıldırdı yaa benimkide 7-8 defa uyanıyor artık
 
Sen ful emziriyosun canım, benim sıpa kaç aydır binbir nazla, şimdide hiç emmiyor diye teselli etsem seni işe yarar mı bilmem :))
Vallahi bir çocuk doğurdum saçlarım dökülmekten önler kel oldu kilo desen ayrı psikoloji mahvoldu ikinci falan diyorlar içimde cinayet işliyorum ama bişey diyemiyosun herkese işte. Emziriyorum ama hayat yok. Sen işe gidiyorsun ve emin olun işe gitmek çook güzel birşey. Bakımında güvenilir birini bulduktan sonra insan nefes almak istiyor kafa dağıtmak istiyor ki ihtiyaç. Herşeyi ayrı takıyoruz. Ama kendimi tanıyamıyorum bu kiloya basıl geldimne hale geldim aynaya bakmak bile istemiyorum. Emzirirken çok hızlı zayıflamıyormuş ben çok hızlı kilı alıyoyorum:)
 
Bizim uslu bebelerde çıldırdı yaa benimkide 7-8 defa uyanıyor artık
Evet yaaa yeni doğunca 4 saat uyurdu gündüz falan gelenler evde bebek yok gibi diyordu anlamıyordum o zaman onları:) şimdi gelsinler evde bebek var biraz kucaklarında tutsalar dinlenirim:)
 
Bir tencere yemeği tek başıma yiyorum ama doymuyorum. Emzirmek insanı çok acıktırıyor çok yoruyor. Ek gıdaya geçmiş miydin? Bu ara benimki az emmeye başladı göğüslerin doluluktan acıyor artık, emse de rahatlasam
 
Geçmedim canım 10 unda 180 günü tamamlayınca geçeceğim. Emzirirken de zor oluyor artık meraklı habire dikkati dağılıyor. Arkadaşım aradı dün 3 yaşında oğlu dedim şöyle böyle sen yakınma daha neler görceksin bu yaz bez bıraktırdık biz yeni öldük diyor:)
 
Nasıl yapılıyor canım diş buğdayı? Evde mi toplanılıyor yoksa senmi kapı kapı dağıtıyorsun? Bende her özel anında ufakda olsa bişey yapmak istiyorum ama hiç bilgimde yok :)
Cnm kusura bakma dün bütün gün hastanede geçti yazamadım buğday kaynıyor hedik dediğimiz şey işte yanına ne yaparsan tamamen sana kalmış ben kızımda süslü külahlar aldım cerez şekerleme ile buğdayı koydum birde diş hatırası magnet kapı kapı dolaşıp verdım işte
 
Ya her yaş ayrı zor gerçekten de canı yanmasın da çekeriz zorluğunu ya :)
 
Benimki posetten korkuyor .
Anamm kizlar lapa lapa kar yagiyor
Ben de durup durup camdan bakiyorum acaba mi diye .Ama yok
 
Şu kilo işi benimde kafama takılıyor 76 kilo ile doguma girdim, doğumdan sonra 66 ya düştüm 3 kilo fazlam vardı. Geçen tartıldım 69 kiloyum 70e doğru gidiyorum göbek aldı başını gitti. Emzirdigim için diyette yapamıyorum.
 
Görseli şimdi farkettim canım daire gibi mi yoksa bir yanı açık mı. Eğer açıksa kapalı kısmına sırtını daya ki beli ağrıyıp rahatsız etmesin
arkasını yaslayabileceği koltukta sırtı canım onda sıkıntı yok, bir yerde sabit durmuyor sıkılıyor, henüz desteksiz oturamadığından dolayı. Önceden de dönmeyi yapamadığından yere bıraktığımda kızar ağlardı. Simdi döndüğü için en azından yerde bir iki dönüp biraz vakit geçirince kalkmak istiyor.

Sen neler tattırdın canım blw yöntemi ile ?
 
kilomuz aynı, hamilelik öncesi kilom 61 di 15 kilo aldım 76 doğuma girdim 69-70 arası geziyorum, 41 yaşındayım hiç görmediğim kilolar bunlar, hep fittim... 56-62 arası oynardı... Spor yapar yüzmeye giderdim.
Şimdi kime yakınıp söylesem daha çok erken diyorlar yani arkadaşım biz çocukların peşinde koşturmadan önce zayıflayamayacağız galiba...
 
saçımın dibi geldi beyazlar çıktı, geçen kuaöre gideyim dedim eşime verdim çocuğu. Kuaföre gittim yarım saat beklersin diyince döndüm geldim, eşimle dışarıda dolaşmayı tercih ettim. Daha sonra gidicem yine 2 ay oldu dipler berbat görünüyor, bir de organik diye koyu renk boyadı ilk boyayı kuaförüm sinirim zaten bu kadar koyu istemiyordum. Çok kötü insanın kendine yetişememesi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…