2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de biberon reddi had safhada. Hatta gece derin uykusunda bile biberonu almıyor artık hemen ağlamaya başlıyor :( aç yaşıyor resmen

Yaa benimde sütüm azaldı aslında. Bizimki uyku dışında artık emmiyor beni. Sağıyorum falan ama giderek azalıyor. Gün içinde 2 birde gece emiyor o kadar :KK43:

Keşke koala olarak kalsalardı ya, bende çok bozuluyorum emmedikçe :KK43:(
yediklerimiz bence hem süt miktarını, hem süt kıvamını, hem de süt tadını etkiliyor... ben tahin -pekmez veya bal-kaymak yiyorum sabahları. Yemedigim gün daha verimsiz oluyor emme işi. Bir de belki de vucut depoları kış günü kendimiz için kullanıyordur. Bakıyorum bazen çocuga su gibi renksiz süt çıkıyor, napsın onu, ben olsam ben de emmem:D

Günaydın Biz de bütün gece uyumadık saat başı uyanıp uyanıp durdu 5 buçukta en son bir uyandı sabahın dokuzun da uyudu 10 da kalktık sonra Ateş falan olmadı ama acayip huzursuzdu uykuya geçmek için çok zorlandı, bu saat oldu daha yeni kahvaltı yapıyorum bu da resmen mücadele veriyorum çünkü şu anda uyumak istiyor..

Gece fırında yoğurt mayalımştım sabah beş buçukta tekrardan mayaladım Probiyotik mayalar Üzerine niye yazmaz ki yoğurtta koyun diye Ben nereden bileyim içerisinde yoğurt virüsü var Sanıyorum... ılık süt içerisine yarım saat aktifleştirin diyor başka bir şey yazmıyor

Gece fırında yoğurt mayalımştım sabah beş buçukta tekrardan mayaladım Probiyotik mayalar Üzerine niye yazmaz ki yoğurtta koyun diye Ben nereden bileyim içerisinde yoğurt virüsü var Sanıyorum... ılık süt içerisine yarım saat aktifleştirin diyor başka bir şey yazmıyor
uykusuzluktan virüs yazmışım :olamaz: , bakteri olacak o

yediklerimiz bence hem süt miktarını, hem süt kıvamını, hem de süt tadını etkiliyor... ben tahin -pekmez veya bal-kaymak yiyorum sabahları. Yemedigim gün daha verimsiz oluyor emme işi. Bir de belki de vucut depoları kış günü kendimiz için kullanıyordur. Bakıyorum bazen çocuga su gibi renksiz süt çıkıyor, napsın onu, ben olsam ben de emmem:KK70:

Doğru diyorsun da bal kaymak yemeden benim 15 kg fazlam var :) onu napcaz :))

Günaydın Biz de bütün gece uyumadık saat başı uyanıp uyanıp durdu 5 buçukta en son bir uyandı sabahın dokuzun da uyudu 10 da kalktık sonra Ateş falan olmadı ama acayip huzursuzdu uykuya geçmek için çok zorlandı, bu saat oldu daha yeni kahvaltı yapıyorum bu da resmen mücadele veriyorum çünkü şu anda uyumak istiyor..
Aynen 1 le 3 arası 4 kere kalktı en son babası uyuttu yine kusa süre uyudu 8 de kalktı 10 da uyuttum yattım 11.30 dakalktık. Ama çok huysuz hiçbiryerde durmuyor çirkin çirkin ağlıyır. Oda oda geziyoruz kucağımda. 23.hafta atağı mı yoksa diş mi bilemedim

Kızlar evde bebeklerinzle nasıl vakit geçiryrsnz nasıl aktiviteler yapyrsnz mesela.. benm ki sürekli kucakta olmak istiyor. Çok yoruluyorum hiçbir iş yapamıyorum. Oyun halısında artık sıkıldı yatırınca basıyor yaygarayı. Anakucağına koyuyrm mutfakta yemek yaparken eline çıngırak dişlik veriyorum düşürünce ağlıyor. Siz nasıl vakit geçiriyorsunz?? Açıkcası oğlum için ücretsiz izne ayrıldım kaliteli zaman geçirmek istyrm yoksa ananede de kalablrdi..

Mide bulantısı salgını var burda kızlar ben de çok fenayım aman dikkat edin ya. Resmen unuttuğum hamilelik günlerime geri döndüm
çok geçmiş olsun canım. Birkaç gün önce bende de hafif oldu. Asıl kv ve görümce tutuldu ona, ama iki günde geçen birşeymiş, norovirüs sanırım. Umarım hızlı iyileşirsin

Kızlar evde bebeklerinzle nasıl vakit geçiryrsnz nasıl aktiviteler yapyrsnz mesela.. benm ki sürekli kucakta olmak istiyor. Çok yoruluyorum hiçbir iş yapamıyorum. Oyun halısında artık sıkıldı yatırınca basıyor yaygarayı. Anakucağına koyuyrm mutfakta yemek yaparken eline çıngırak dişlik veriyorum düşürünce ağlıyor. Siz nasıl vakit geçiriyorsunz?? Açıkcası oğlum için ücretsiz izne ayrıldım kaliteli zaman geçirmek istyrm yoksa ananede de kalablrdi..
Aynısı biz de canım. Sürekli kucakta. Kucakta iken evi turluyoruz camdan bakıyoruz aynaya bakıyoruz sürekli ha bir de ben saniye başı öpüyorum onu. Halisina bıraktığım anda da ben koltuğa uzanıyorum yorgunluktan. Etkinlik metkinlik yok

Back