2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tarhana çorbası verdim fena diildi

Ne yapiosunuz ne toz karisimi. Ya kizlar neler aldiniz nerden aldinz un vs gibi sadecw pekme var bende organik ev yapimi
Kaşık mamadan bahsetmiştik cnm, bazı organik gıda markaları var makarnalütfen, makarnavitma gibş pirinç unu, çorbalık birşeyler var yetişkinler için de gıda ürünleri var ayrıca

Çok ilginç, bu kadar basit mi ya? Niye boşu boşuna çekiyoruz ki bu dertleri o zaman? Fiyat bilgin var mı?
Seans 150 liraymş.. 4 seans süt için sadece.. her alerjen için en az 4 seans gerekiyormuş.. toplamda 3 ay sürer dedi. Sonra ayda bir sonra 3 ayda bir takibini yapacağız dedi.. aslında o kadarda kolay değil.. en azından maddi açıdan.. gerçi bi yerde maddiyatı düşünmyrsn şifa olsada keşke neyimiz varsa versek ama işte gerçekten söylediği gibi olacak mı...

benim süt bariz azaldı. ama bir de bu ay birey olduklarını anlayıp anneden ayrılmaktan korktukları dönemdi sanırım.

Yaa benimde sütüm azaldı aslında. Bizimki uyku dışında artık emmiyor beni. Sağıyorum falan ama giderek azalıyor. Gün içinde 2 birde gece emiyor o kadar

Keşke koala olarak kalsalardı ya, bende çok bozuluyorum emmedikçe (

Dediğin gibi gerçekten işe yarayacak mı o çok önemli

Eki Görüntüle 2218542
O hayalet çizgi durdukça iyice belli olmaya başladı. Niye böyle şeyler hep beni bulur

Gerçekten var gibi duruyor nasıl dayanıyorsun ben çoktan gidip kan vermiştim. Bende 40ım çıktıktan sonra adetlerim düzene girmişti bu ay olmadım test yaptım bişey çıkmadı ama tedirginim

Benimki de memeye yaklaşınca atıyor kendini red başladı çok sinir bozucu bir durum

Benimki mamaya rağmen hala koala, ama benimde sinirim bozuluyor. Çünkü süt akışı hızlıyken sorun yok ama canı sıkılınca ya direkt dişliyor ya da erol taşın tavuk yemesi gibi eliyle sabitleyip dişiyle koparmak ister gibi çekiyor. Acısını anlatmam imkansız sanki annesi değil düşmanı var gibi hırslı

Su an evde muhallebi yapabilecek malzemem yok canim .Gece cok uyaniyor denemek istedim .Pirinc unu onerilmiyor .Hic bir besleyici degeri yok .
Afilim92 brokoli karnabahar 8. Aydan önce önerilmiyor aşırı gaz yaptığı için
[/QUOTE]
Brokoli ile alakali degil bizimki .Dogustan gazliyiz .Ek gidaya gecince gaz hortladi .Yoğurt yapıyor maalesef alisamadi

Oyu okurken içim cız etti. Cadı yaa :)

Uyku mu o da neydi sahi???

Kızlar artık oğlumun Canının yandığını düşünüyorum yaaa!?? Saat başı yarım saate bir uyandık yine ve gözleri kapalı ağlıyor direk. Alıyorum emerken sakinleşip uyumaya devam ediyor hemen. Az önce emdi memeyi çıkardı uyuyor yatağa aldım yanıma 5dk sonra ağlamaya başladı gözleri hala kapalı?!!

Gece mama verdim ardından beni de emdi tamam şimdi uyur dedim 2 saat uyudu. Yine ağladı yine 15-20dk emdi beni uyuyarak....

Diş bu kadar olur mu sizce yaaa?? Yaşayanlar diş zamanı böyle aşırı emme ve ağlamalar oldu mu?

Randevu bulursam alıcam doktora.
Afilim92 ne olacak bu uykusuz hallerimiz bizim. Senin bebiş gaz olayını atlatsa rahat edecek inş. En azından derdini biliyorsun sen ben onu da bilmiyorum. Deli gibi ağlıyor yawrum ya içim acıyor...

Dis doneminde emmek bebegi rahatlatiyormus .O yuzden ne kadar memede kalmak isterse kalmali .Derdini biliyorum ama care olamiyorum ki .Yatirmadan once bebek viksiyle masaj yaptim. Biraz gaz cikardi .Ama sonra kisir döngü .Karnina dokununca bagirmaya basliyor .Bakalim bugun yogurt vermiyecem .
Aksam babasi Egitici Kopekcik almis .Sabah verdik nasil sevdi .Ama yorgunluktan kafasini kaldiramiyordu .Sinirlenip agladi .

Benimde öyle. Zorla emzirir oldum. Bide bi emiyor ısırıyor çekiyor sonra çıkartıp etrafı izliyor tekrar aynı şey fena acı veriyor emdiği 10 dk anca. Onda da isteksiz isteksiz. Niye emmek istemiyorlar acaba ben uzun süre emzirmek istiyordum dün eşime emzirmekten soğudum dedim ciddi ciddi hiç içimden gelmemeye başladı son günlerde.
Sen anlattın ben taa burdan hissettim :) Bizim dişimiz yok ama çok acıtıyor bide diş olsa napıcak kim bilir. Oyun yaptı benim kız sanırım.
Cok igrenc bir gece gecirdik .Cocuk gozu kapali kıvrandı durdu .Gece 1 den bu yana parca parca 2 saat uyudu .Sabah rahatladi .Insallah uyur da ben uyurum.
Derin uyumayinca bir ton ruya .Helr sonuncu felaketti .Aglamisim yastik islanmis .
Canım ek gıda için 180 günün dolmasını bekle en iyisi bebeğin şu an hazır değil belli ki çok rahatsız ediyor onu.
Benim dişim ağrıyınca yada 20lik diş çıkarken çok acı çekiyorum hiç uyuyamıyorum bebekleride yerime koymaya çalışıyorum ağrı çekmek kadar olmasada eminin çok acı veriyordur kolay değil ki canım. Calpol ver 1 çay kaşığı, diş jeli aldım bide ben sık uyanınca sürüyorum biraz rahatlıyor.

Canim ben de oyle yapmayi düşünüyordum .Ama sütüm yetmiyor .Sanirim gun icinde az emdigi icin .Ona bağlıyorum .Simdi zaten tadimlarin miktarini artirmiyorum .Sadece bir gun 1 c k 2 gun 2 3 c k olacak sekilde veriyorum. Alerji yapan seyler icin bu miktar yetiyor galiba.Oglum beyaz tenli hafif kizariklik olsa hemen belli ediyor kendini.
Mesela yumurta vermeyeceğim 8 9.aya kadar .Cunku benim alerjim var .Muhtemelen oglumda da cikcak .Ben dayanamayip yediğim zaman mukuslu kaka yapiyor.

Benimki biberona alıştı canı ondan emmek istemiyor. Biberona bi saldırışı var, acayip kıskanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…