- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıtta yazmıyor mu? Eğer delik yeri belli ise iğne ile delerdim sanırım.ama o zaman da akitmaz mı?Eki Görüntüle 2218531
Kızlar ben chicconun alıştırma bardağını almıştım, bunun deliği kapalı. Ben şimdi bunu iğneyle mi delicem anlamadım?
Ben de bana baksınlar biraz diye kv ve annemlere geldim. Bir kahvaltı ediyorlar, bir de gece 9-10 da falan bir yemek . Arada acıkırsan sen al atıştır biz acıkmıyoruz diyorlar. Çok faydalı oldular yaniKızlar geçen hafta rejim yapayım artık dedim, günde iki öğün karatay tarzı beslendim, oğlumda emmeyi iyice azalttı o hafta, süt sağdığımda 3 saatte 30-40 cc falan gelmeye başladı. Sütümün azalmasını önce oğlumun emmemesine bağladım. İki gündür diyeti biraz esnettim, birer dilim ekmek ve acıkınca gece peynir, füme et vs. Yedim eskisi gibi :) Bugün sütümü sağdığımda yine 80-90 cc süt geldi :)
Yani diyeceğim o ki, benim gibi olan varsa aman diyim. Bize emzirme bitene kadar diyet falan yalan :)
Canım tam da kış bastırırken kısmak çok iyi olmayabilir. ama seçenek yoksa birşey diyemem tabi.Bizim 6 petek yanarken 600 geldi, bugünden itibaren 3e düşürdük, inşallah ısınabiliriz böylede
Bugün ne verdin canım1 saattir ağlıyor cocuk yaa ek gıdadan soğudum resmen .
Zaten gayet sert ve ısrarcı takılıyorum. Baska zaman olsa kızarlar bana , şimdi torun hatrına ses etmiyorlar :)Cok ustume geldikleri zaman ben çocuğum icin ucretsiz izne çıktım. Birileriyle rahat rahat gorusebilmek icin degil diyorum .
Benimki onceden herkese dudak buzup ağlıyordu. 2.haftadir insan seçiyor. Aksam arkadaslari cok sevdi mesela. Hatta gel demedikleri halde atladi .Ama bazi kisilere hic alisamiyor .Yaa keske cikabilseydin kv de bir alem .Nolur 1 saat bakmakla ölmezsin.
Teknoloji ve cocukla ilgili kitap bilmiyorum canim .Ama Dilek Cesur un Seni Anliyorum Çocuk kitabını okumak istiyorum .
Rahatsız olduğun bir konuda israrci ol .Bir kez taviz verince gerisi geliyor .Alt yapim yok diye dusunme .Sen çocuğun icin en iyisini bilirsin .
Kağıtta yazmıyor mu? Eğer delik yeri belli ise iğne ile delerdim sanırım.ama o zaman da akitmaz mı?
Ben de bana baksınlar biraz diye kv ve annemlere geldim. Bir kahvaltı ediyorlar, bir de gece 9-10 da falan bir yemek . Arada acıkırsan sen al atıştır biz acıkmıyoruz diyorlar. Çok faydalı oldular yaniBenim de sütüm memlekette azaldı resmen,oğlan 1-2 yerine 4-5 kere emmek istiyor artık gece.
Pirinç unlu muhallebisş olur mu ama dimiPirinç tattırılmiyor. Kaç aylık bebeğin?
Bizimkinde delik yok kesik var. Çocuk ağzıyla ezince o kesik azıcık açılıp su fiskirtiyor. Yani içinden delik açma icin bir aparat cikmadiysa iğneden başka nasıl açılacak kiKağıdını attım canım ya, yanacak hediye çekim vardı e bebekten hızlıca almıştım. Yıkayıp koymuştum kenara.
İğneyle delersem biberon mantığında olmuyormu peki? Hani bu alıştırma bardağı ya sanki daha büyük delikli olması gerek diye düşünmüştüm.
Canım tam da kış bastırırken kısmak çok iyi olmayabilir. ama seçenek yoksa birşey diyemem tabi.
Bizimkinde delik yok kesik var. Çocuk ağzıyla ezince o kesik azıcık açılıp su fiskirtiyor. Yani içinden delik açma icin bir aparat cikmadiysa iğneden başka nasıl açılacak ki
13 temmuz doğumluPirinç tattırılmiyor. Kaç aylık bebeğin?
Bugun brokoli verdim .Sabah 1 t k yogurt vermiştim. Yogurt cok rahatsiz ediyor ya .Bugün ne verdin canım
Herkes bu bebek yetistirme konusunda bilirkisi valla .Ama yardıma gelince kaciyorlar .Zaten gayet sert ve ısrarcı takılıyorum. Baska zaman olsa kızarlar bana , şimdi torun hatrına ses etmiyorlar :)
Bir dün çok bilmiş bekar kardeşim ısrarıma kızdı. Çocugu sıcakk banyodan çıkardık, annem soguk koridorda kardesimi çağırdı gel sev diye. Neden koridorda üşür, odaya geçince sev demişim. Çok koruyucuymuşum . bugun aynı koridorda banyolu iken ben dondum. Benle iddialaşıyor bir de, onun bebekli çok arkadası varmış, bebek bakımı biliyormuş. Yarım saat bıraktım hemen anneme pasladı önceki gün. Bir de gelmiş benim tarzımı eleştiriyor. Özetle büyüklerle sınırlı değil benim etrafımdakiler, bazısı da laftan anlamıyor hatta. Ama hiç umrumda değil,ısrara devam.
Olur evet. Tattırılmiyor derken yani dokunacak mı dokunmayacak mı diye 3gun uygulanmıyor pirince. Pirinç, un çeşitleri, irmik, zeytinyağı. Aklıma gelenler bunlar. 3 gün kuralı uygulanmiyorPirinç unlu muhallebisş olur mu ama dimi
Ağzınla emmeyi denedin mi:) belki de görünmüyordur kanalciklar falan vardirHeh işte bende iğne ucundan daha büyük kesik olmalı diye düşünmüştüm. En iyisi e bebeğe gidip bi bakmak. Belkide bunda bi sorun var
Yoğurt bize de öyleydi canım ama bir haftaya falan alıştı. Hatta artık yoğurt verince daha rahat kaka yapıyor. Ama yeni verdiğim her besin bizimkini de kabız ve gazlı yapıyor maalesef. Bir de popoda pişik oluyorBugun brokoli verdim .Sabah 1 t k yogurt vermiştim. Yogurt cok rahatsiz ediyor ya .
Su elmali mamaya bayılıyor. Ama o da gaz ve kabiz yapiyor diye 2 gundur vermiyorum
Sonuc degismedi.Gunde 4 5 kez kaka yapan cocuk gunu ikinarak kapatti .Cok üzülüyorum
Herkes bu bebek yetistirme konusunda bilirkisi valla .Ama yardıma gelince kaciyorlar .
Hele bir de sorgulama kismi deli ediyor .
Mesela niye simdi uyuyor, uykusu yok ki ,sen zorla uyutuyorsun ...Ya annesi benim .Sana ne ister simdi uyuturum ister hic uyutmam .Sadece esneyince mi uykusu gelmis oluyor .Benimki cildirma anindan hemen once esniyor sadece .Ee onu beklersem yandim zaten .Seveceksen sev .Sonra kapat ceneni otur .
Öyle tipleri imha etmek lazim .
brokoli mi gaz yaptı acaba? Karnıbahar gillerden ya.1 saattir ağlıyor cocuk yaa ek gıdadan soğudum resmen .
kesikten su geliyordur canım ağzınla dene.Eki Görüntüle 2218531
Kızlar ben chicconun alıştırma bardağını almıştım, bunun deliği kapalı. Ben şimdi bunu iğneyle mi delicem anlamadım?
Hipp'in pirinç unlu kaşık mamasını aldım ama sevmedi iki kaşıktan öteye gitmediOlur evet. Tattırılmiyor derken yani dokunacak mı dokunmayacak mı diye 3gun uygulanmıyor pirince. Pirinç, un çeşitleri, irmik, zeytinyağı. Aklıma gelenler bunlar. 3 gün kuralı uygulanmiyor