- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 47
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.461
Çok ilginç, bu kadar basit mi ya? Niye boşu boşuna çekiyoruz ki bu dertleri o zaman? Fiyat bilgin var mı?Biorezonans denen bir tedavisi var cnm elektro manyatik titreşimle vücuttan alerjen maddeyi temizliyorlarmş. 1 seans 1 saat sürüyormuş toplam 4 seansta sütü temzliyormuş mesela
Ben de 5 tahillisini aldım ama yok açmadı ağzını. Tadına baktın mı peki? Kendim pirinç unu ile mama yapmıştım hem de içine tatlı elma rendelemistim ama o bile toparlamadi pirinç ununun tadını. Olacakları hem tahmin ettim hem de hak verdim çocuğa resmen. Hipp elmalı almıştım daha önce onu çok sevmişti su ile yapmistimHipp'in pirinç unlu kaşık mamasını aldım ama sevmedi iki kaşıktan öteye gitmedisen elmalısını denemiştim dimi su ile mi yaptın formül süt ile mi yapmıştın
Bende de tam pirinç unu var ama bembeyaz degil. Krem gibi.Afilim92 ya o elmalıyı ben de alacaktım, içinde palm yağı, bir sürü koruyucu, elma konsantresi bilmemne alamadım canım ya, ben mi pimpiriğim bu kadar. Bir de pirinç unu önermiyorlar hiç, bugün sağlık ocağındaki hemşire de dedi..ben de organik gıda satan bir yerden tam pirinç unu almıştım ama tam pirinç olduğundan da şüpheliyim bildiğin rengi beyaz, rafine ediliyor o da demekki.
Kaşığı uygunlarindan alıyormuşsun bir iki tane daha arttirabilirsin. Rahat edersinEki Görüntüle 2218554
Kızlar ben bunları aldım ek gıda için ve fiyatları da karşılarında. Mama sandalyesi de chicco poly arkadaşım verdi. Daha da almayı düşünmüyorum birşey. Belki mama sandalyesinin altına sermeye tek kullanımlık örtü alırım. O da duruma göre bakacağım. Tecrübeli olanlar sizce almam gereken birşey kalmış mı?
Iste oyle oluyor tum hevesim kacti .Yogurtta da 7.gun .Zaten yeni kurtulmustuk gazdan .Yoğurt bize de öyleydi canım ama bir haftaya falan alıştı. Hatta artık yoğurt verince daha rahat kaka yapıyor. Ama yeni verdiğim her besin bizimkini de kabız ve gazlı yapıyor maalesef. Bir de popoda pişik oluyor
Yogurtla basladi gaz .Brokoliyi 2 gun verdim .Bir sey degismedi .Geceleri hiç uyuyamiyorbrokoli mi gaz yaptı acaba? Karnıbahar gillerden ya.
kesikten su geliyordur canım ağzınla dene.
Teşekkür ederim canım. Kaşık alacaktım ama o kadar çok çeşit var ki evde 2 tane silikon var. Bende bir başlasın dedim rahat edişine göre alayım diye düşünmüştüm. 2 hafta sonra havuç haşlayıp önüne koyup başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inş. Sen başladın sanırım. Ne kadarlık şuan bebişin?Kaşığı uygunlarindan alıyormuşsun bir iki tane daha arttirabilirsin. Rahat edersin
haberlerde dondurucu soguklar geliyor, 10 gün kadar sürecek ve yarın kar var dedi.Aa öylemi, hiç duymamıştım. Yine bize donmak düşüyo desene
benim süt bariz azaldı. ama bir de bu ay birey olduklarını anlayıp anneden ayrılmaktan korktukları dönemdi sanırım.Ya o gece uyanmaları açlıktan mı meçhul ama. Benimki mama almasına rağmen 5 defa kalkıyo, her seferinde emip mama alıyor bide..
Ben direk istediğim gibi yetiştiririm seni ilgilendirmez dedim. Ha sustu mu? susmadı. 45 kere daha dedim aynı şeyi, sonra sustuBugun brokoli verdim .Sabah 1 t k yogurt vermiştim. Yogurt cok rahatsiz ediyor ya .
Su elmali mamaya bayılıyor. Ama o da gaz ve kabiz yapiyor diye 2 gundur vermiyorum
Sonuc degismedi.Gunde 4 5 kez kaka yapan cocuk gunu ikinarak kapatti .Cok üzülüyorum
Herkes bu bebek yetistirme konusunda bilirkisi valla .Ama yardıma gelince kaciyorlar .
Hele bir de sorgulama kismi deli ediyor .
Mesela niye simdi uyuyor, uykusu yok ki ,sen zorla uyutuyorsun ...Ya annesi benim .Sana ne ister simdi uyuturum ister hic uyutmam .Sadece esneyince mi uykusu gelmis oluyor .Benimki cildirma anindan hemen once esniyor sadece .Ee onu beklersem yandim zaten .Seveceksen sev .Sonra kapat ceneni otur .
Öyle tipleri imha etmek lazim .
Aa evet hatırladım şimdi sevmedi yazmıştın tadına baktım, evet güzel değilBen de 5 tahillisini aldım ama yok açmadı ağzını. Tadına baktın mı peki? Kendim pirinç unu ile mama yapmıştım hem de içine tatlı elma rendelemistim ama o bile toparlamadi pirinç ununun tadını. Olacakları hem tahmin ettim hem de hak verdim çocuğa resmen. Hipp elmalı almıştım daha önce onu çok sevmişti su ile yapmistim
6 ay + 10 günlük canım. Blw ile başladım ama vazgeçtim sonra bizimki hazır değil. Yoğurt yumurta elma armut havuç balkabağı avokado verdim şimdiye kadar. Havuç her seferinde sindirilmeden çıkıyor. Diğerlerinde sorun yok gibi. Artik çorbalara gecicemTeşekkür ederim canım. Kaşık alacaktım ama o kadar çok çeşit var ki evde 2 tane silikon var. Bende bir başlasın dedim rahat edişine göre alayım diye düşünmüştüm. 2 hafta sonra havuç haşlayıp önüne koyup başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inş. Sen başladın sanırım. Ne kadarlık şuan bebişin?
İlk başta yarısını yap. Sonra baktın ki bitiriyor sonraki günlerde 100 yaparsın. Tabii bi de elma 3 gün vermen lazım önce.Aa evet hatırladım şimdi sevmedi yazmıştın tadına baktım, evet güzel değilacaba ben mi yapamadım diye düşündüm , bi de elmalı deneyeyim su ile 100ml den yapılıyor dimi bitirebilir mu
krem değil benimki, mesela irmik belli koyu renk ama pirinç öyle değil.Bende de tam pirinç unu var ama bembeyaz degil. Krem gibi.
anladım canım, alışır ilerde inşallah.Iste oyle oluyor tum hevesim kacti .Yogurtta da 7.gun .Zaten yeni kurtulmustuk gazdan .
Yogurtla basladi gaz .Brokoliyi 2 gun verdim .Bir sey degismedi .Geceleri hiç uyuyamiyor
Oysa oglen yediriyorum ek gıdaları ve cay kasigi ile .Nasil boyle oluyor anlamiyorum.
Bizdedw havuc cikti catalla iyice ezmistm 2defa verdm 2sindede oyle oldu6 ay + 10 günlük canım. Blw ile başladım ama vazgeçtim sonra bizimki hazır değil. Yoğurt yumurta elma armut havuç balkabağı avokado verdim şimdiye kadar. Havuç her seferinde sindirilmeden çıkıyor. Diğerlerinde sorun yok gibi. Artik çorbalara gecicem
Toz karışımın da yarısını koymam lazım dimi, elma püresini de sevmiyor gerçiİlk başta yarısını yap. Sonra baktın ki bitiriyor sonraki günlerde 100 yaparsın. Tabii bi de elma 3 gün vermen lazım önce.
Ne yapiosunuz ne toz karisimi. Ya kizlar neler aldiniz nerden aldinz un vs gibi sadecw pekme var bende organik ev yapimiToz karışımın da yarısını koymam lazım dimi, elma püresini de sevmiyor gerçiek gıda konusunda zorlanıcak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?