2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 ya o elmalıyı ben de alacaktım, içinde palm yağı, bir sürü koruyucu, elma konsantresi bilmemne alamadım canım ya, ben mi pimpiriğim bu kadar. Bir de pirinç unu önermiyorlar hiç, bugün sağlık ocağındaki hemşire de dedi..ben de organik gıda satan bir yerden tam pirinç unu almıştım ama tam pirinç olduğundan da şüpheliyim bildiğin rengi beyaz, rafine ediliyor o da demekki.

Biorezonans denen bir tedavisi var cnm elektro manyatik titreşimle vücuttan alerjen maddeyi temizliyorlarmş. 1 seans 1 saat sürüyormuş toplam 4 seansta sütü temzliyormuş mesela
Çok ilginç, bu kadar basit mi ya? Niye boşu boşuna çekiyoruz ki bu dertleri o zaman? Fiyat bilgin var mı?

Hipp'in pirinç unlu kaşık mamasını aldım ama sevmedi iki kaşıktan öteye gitmedi sen elmalısını denemiştim dimi su ile mi yaptın formül süt ile mi yapmıştın
Ben de 5 tahillisini aldım ama yok açmadı ağzını. Tadına baktın mı peki? Kendim pirinç unu ile mama yapmıştım hem de içine tatlı elma rendelemistim ama o bile toparlamadi pirinç ununun tadını. Olacakları hem tahmin ettim hem de hak verdim çocuğa resmen. Hipp elmalı almıştım daha önce onu çok sevmişti su ile yapmistim

Kızlar ben bunları aldım ek gıda için ve fiyatları da karşılarında. Mama sandalyesi de chicco poly arkadaşım verdi. Daha da almayı düşünmüyorum birşey. Belki mama sandalyesinin altına sermeye tek kullanımlık örtü alırım. O da duruma göre bakacağım. Tecrübeli olanlar sizce almam gereken birşey kalmış mı?

Bende de tam pirinç unu var ama bembeyaz degil. Krem gibi.

Kaşığı uygunlarindan alıyormuşsun bir iki tane daha arttirabilirsin. Rahat edersin

Iste oyle oluyor tum hevesim kacti .Yogurtta da 7.gun .Zaten yeni kurtulmustuk gazdan .
brokoli mi gaz yaptı acaba? Karnıbahar gillerden ya.

kesikten su geliyordur canım ağzınla dene.
Yogurtla basladi gaz .Brokoliyi 2 gun verdim .Bir sey degismedi .Geceleri hiç uyuyamiyor
Oysa oglen yediriyorum ek gıdaları ve cay kasigi ile .Nasil boyle oluyor anlamiyorum.

Kaşığı uygunlarindan alıyormuşsun bir iki tane daha arttirabilirsin. Rahat edersin
Teşekkür ederim canım. Kaşık alacaktım ama o kadar çok çeşit var ki evde 2 tane silikon var. Bende bir başlasın dedim rahat edişine göre alayım diye düşünmüştüm. 2 hafta sonra havuç haşlayıp önüne koyup başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inş. Sen başladın sanırım. Ne kadarlık şuan bebişin?

Ben direk istediğim gibi yetiştiririm seni ilgilendirmez dedim. Ha sustu mu? susmadı. 45 kere daha dedim aynı şeyi, sonra sustu

Aa evet hatırladım şimdi sevmedi yazmıştın tadına baktım, evet güzel değil acaba ben mi yapamadım diye düşündüm , bi de elmalı deneyeyim su ile 100ml den yapılıyor dimi bitirebilir mu

6 ay + 10 günlük canım. Blw ile başladım ama vazgeçtim sonra bizimki hazır değil. Yoğurt yumurta elma armut havuç balkabağı avokado verdim şimdiye kadar. Havuç her seferinde sindirilmeden çıkıyor. Diğerlerinde sorun yok gibi. Artik çorbalara gecicem

Aa evet hatırladım şimdi sevmedi yazmıştın tadına baktım, evet güzel değil acaba ben mi yapamadım diye düşündüm , bi de elmalı deneyeyim su ile 100ml den yapılıyor dimi bitirebilir mu
İlk başta yarısını yap. Sonra baktın ki bitiriyor sonraki günlerde 100 yaparsın. Tabii bi de elma 3 gün vermen lazım önce.

Bende de tam pirinç unu var ama bembeyaz degil. Krem gibi.
krem değil benimki, mesela irmik belli koyu renk ama pirinç öyle değil.

anladım canım, alışır ilerde inşallah.

Bizdedw havuc cikti catalla iyice ezmistm 2defa verdm 2sindede oyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…