2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar erken olmasına rağmen bende 3 gün yoğrt tattrdm. Sırada pirinç var onu nasl tattrcam anlamadm. Birde yoğrt vermeye devam edicekmym ne kadar vermeliyim beni aydınlatrmsnz

Kızlar komik birşey anlatayım. İnstada online zayıflama koçlarından meşhur bi tanesini aradım aralık grubuna katılmak istediğimi söyledim. Bebek uyuyor mu falan filan sordu nasıl yakındıysam artık kadın bana bence sen birkaç ay daha bekle hazır olduğunu düşünemedim demesn mi:) sonra oturdum düşündüm gerçekten de hazır değil miyim diye. Ama böyle kabul de etmedi ya içten içe de sinir oldum:) eşime diyorum zayıflama koçu bile benim hiçbirşeye hazır olmadığımı anladı diyorum:))

Öncelikle kocaman amin diyorum. Ben biraz araştrdm bu konuyu oğlumu hem fakülteye götürdüm hemde özel bi hastnede biorezonans tedavisi olan bir yere. Fakültede herşey temiz çıktı hiçbirşeye alerjisi yok dendi. Fakat bebeğimde geçmeyen mukuslu ishal var. Bi kez kanda gördüm gaitada. Karnı gurul gurul bağırsakta sıkıntı var belli ki. Şimdi özeldeki drla devam edyrz. Onun dediğide alerji değil hassasiyet ama bunları vücuttan uzaklaştrmazsak şikayetler geçmez. 2 seçeneğinz var ya bu maddeleri hiç almayacaksn ara ara açıp deneyeceğiz vücudun unutmasını bekleyeceğiz ki bu çok uzun sürebilirmş. Ya da biorezonans tedavisyle titreşimle vücuttan sileceğiz.. haftalık 1 saatlik seansları varmş. Tercihi bize bıraktı bende biraz araştrmak için zaman istedim. Bu sürede diyetini bozma takip et dedi. Açıkcası ben samimiyetine güvendm doktrun. 4 senansta sütü 4 seansta yumrtayı siliyorlarmış.. çok fazla hastası var biraz araştracağım canım
Anladım canim cok g3cmig olsun benim çok yakin arkadaşım yaşadı çocuğunda bu süt alerjisi durumunu biliyorum epey zor bir surec inşallah kolay atlatiriz çünkü bize de suphe ile yaklaştı doktorumuz Allah tüm bebeleri korusun inşallah

Kızlar komik birşey anlatayım. İnstada online zayıflama koçlarından meşhur bi tanesini aradım aralık grubuna katılmak istediğimi söyledim. Bebek uyuyor mu falan filan sordu nasıl yakındıysam artık kadın bana bence sen birkaç ay daha bekle hazır olduğunu düşünemedim demesn mi:) sonra oturdum düşündüm gerçekten de hazır değil miyim diye. Ama böyle kabul de etmedi ya içten içe de sinir oldum:) eşime diyorum zayıflama koçu bile benim hiçbirşeye hazır olmadığımı anladı diyorum:))
Konuyla alakasız ama komik dedin aklıma geldi. Ebebek alışverişinin bir kısmını internetten aldım. Stokta olmayan 2 şey vardı onun içinde is çıkışında mağazaya yürüdüm. Geceden ilaç niyetine yarım saat uyumamışım işte canım çıkmış olmuşum leyla tabi kafam dumanlı. Mağazada dolanırken bir kız geldi yanıma elinde kaşık sizce hangisi iyi bende fikrimi söyledim ben taşıma kutulu olandan aldım arkadaşımda da gördüm kullanışlı diye aldığımıda telefonda siparis listemden gösterdim. Teşekkür edip gitti sonra biraz zaman geçti elinde alıştırma bardağıyla geldi. Yine sipariş listemden gösterdim. Az durdu önlük sordu falan derken bu kezde e zaten siz almışsınız niye geldiniz ki dedi. Şimdi demem gereken dr browns geniş biberon başlığı almam gerek stokta yoktu gel gelelim kıza dediğim dr oetker biberon başlığı almam lazım :KK70: tabi ben ağzımdan çıkanın farkında değilim kız dr oetker ne ya oldu bende dedim uykusuz anne gafı:KK70: dr browns olacak :oops: kafanı karıştırdım kusura bakma diyo yok dedim ne kusuru tabi kafamı kalmış bende falan diyemedim :KK70: 6 aydır sütlü tatlı yememisim bilinç altı bu droetker belki ondan demisimdir de diyemedim tabi :KK70: yerin dibi nerdeydi:ruh:

Evet canım önlükte 30 tlydi bi tane aldım ben oioi. Güzel indirim olmuş ebebekte
Güle güle kullan canım ben de ne zamandır tabak almak istiyordum çok pahalı geliyordu artık bu sefer kıydım paraya

Konuyla alakasız ama komik dedin aklıma geldi. Ebebek alışverişinin bir kısmını internetten aldım. Stokta olmayan 2 şey vardı onun içinde is çıkışında mağazaya yürüdüm. Geceden ilaç niyetine yarım saat uyumamışım işte canım çıkmış olmuşum leyla tabi kafam dumanlı. Mağazada dolanırken bir kız geldi yanıma elinde kaşık sizce hangisi iyi bende fikrimi söyledim ben taşıma kutulu olandan aldım arkadaşımda da gördüm kullanışlı diye aldığımıda telefonda siparis listemden gösterdim. Teşekkür edip gitti sonra biraz zaman geçti elinde alıştırma bardağıyla geldi. Yine sipariş listemden gösterdim. Az durdu önlük sordu falan derken bu kezde e zaten siz almışsınız niye geldiniz ki dedi. Şimdi demem gereken dr browns geniş biberon başlığı almam gerek stokta yoktu gel gelelim kıza dediğim dr oetker biberon başlığı almam lazım :KK70: tabi ben ağzımdan çıkanın farkında değilim kız dr oetker ne ya oldu bende dedim uykusuz anne gafı:KK70: dr browns olacak :oops: kafanı karıştırdım kusura bakma diyo yok dedim ne kusuru tabi kafamı kalmış bende falan diyemedim :KK70: 6 aydır sütlü tatlı yememisim bilinç altı bu droetker belki ondan demisimdir de diyemedim tabi :KK70: yerin dibi nerdeydi:ruh:
:D :D yarım saat uykuyla gene iyi doğru yere gitmişsin en azından

Kızlar oğlum burnundan gürültülü nefes alıyor. Tıkanıklık var sanırım ya. Ne yapmalıyım ?? :110:

Serum fizyolojik damlattım ama bişey olmuyor ki. Aspiratörle çekmeye çalıştım az bişey çıktı ve aşırı derecede ağladı oğlum canı mı yandı diye korktuk. İlk defa kullandım çünkü. Otribebenin. Onların yedek uçlarını mı alıcaz her seferinde ya? Tek kullanımlık çünkü. Siz nasıl yapıyorsunuz sürekli burun temizlersek yedek uca bi ton para veririz heralde!??
Canım benden sana tavsiye burnunu hep açık tut benimki de sürekli ağlıyor diye aksattım sonuç ciğerlere indi sf yarısı kadarını sıkınca baya çıkıyor bizde damlatınca hiç çıkmıyor. Yan yatırıp yukarıda kalan burun deliğine sf yarısını sıkıp yüzü yere bakacak şekilde kaldırıp beklersen baya aktığını göreceksin. Yedek uç ben alıyorum üçüncü paketi aldık azalmaya başlayınca yıkadığım oldu meğer insanlar yıkıyormuş ama yıkanınca bir kaş yıkamadan sonra süngeri küçülüyor en azından yıkarsan daha uzun süre kullanırsın

Geçmiş olsun, şimdi gördüm ben de acil şifa olsun.
Ek gıda için listen iyi, eksik olan alıştırma bardağı su içmesi için.
Silikon mama önlüğü çok işe yarıyor dökülenler akanlar önünde toplanıyor yıkayıp kaldırıyorsun önlüğü. Kollu önlük için erken zira deneyince göreceksin mama sandalyesine oturması bile büyük adım, bu yüzden al ama sonrası için kullanılır derim ben... ayrıca blw için yürek lazım normal püreyi bile boğazdan geçirirken öğürüyor blw ile benim bebek anca bir kaç ay sonra tanışır. Sizi bilemiyorum tabii belki daha kolay olur. Ben çatalla pütürlü yapıyorum elma püresi rende veriyorum zaten. O meyve süzgeçleri bir halta yaramıyor , oğlana file ile verdim ağladı bolcana bizim blw süreci daha orada bitti :KK70: dokunacak çocuk... bu yüzden elini ağzına sokup püreyi iteklemesini daha keyifle izliyorum ben şahsen :)
Benim arkadaş bizimkinden bir buçuk ay büyük çok güzel şekilde ilerliyor blw de ama öğürmesi bence çok normal bir de blw olacaksa eğer uzun kollu önlük şart :D bu arada ben iki haftadır mutfakta yemek yerken iş yaparken vs mama sandalyesine oturtuyorum onda hiç sıkıntı yok şimdilik

Benim arkadaş bizimkinden bir buçuk ay büyük çok güzel şekilde ilerliyor blw de ama öğürmesi bence çok normal bir de blw olacaksa eğer uzun kollu önlük şart :KK70: bu arada ben iki haftadır mutfakta yemek yerken iş yaparken vs mama sandalyesine oturtuyorum onda hiç sıkıntı yok şimdilik
Bizimki mama sandalyesinde hiç durmuyor ya En fazla 5 dakika duruyor sıkılıyor patlıyor çocuk inşallah umarım sonradan sever, seninkisi oturuyorsa Süper vallahi iyi maşallah.

Ya blw çok istiyorum Ama nasıl yapacağım da tam bilemiyorum mesela elmayı pişirmek gerekiyormuş biraz Ne bileyim patates vereceğim Biraz sert olması gerekiyormuş Ağizda da damakta ezebilecek şekilde onu ayarlayamıyorum diye girişemiyorum şu anda.
Bir de çok küçük ya daha bari bir ay geçsin bari

Gerçekten yorgunuz. Tek kelimeyle özeti bu yorgunuzzzz:)

Canım benden sana tavsiye burnunu hep açık tut benimki de sürekli ağlıyor diye aksattım sonuç ciğerlere indi sf yarısı kadarını sıkınca baya çıkıyor bizde damlatınca hiç çıkmıyor. Yan yatırıp yukarıda kalan burun deliğine sf yarısını sıkıp yüzü yere bakacak şekilde kaldırıp beklersen baya aktığını göreceksin. Yedek uç ben alıyorum üçüncü paketi aldık azalmaya başlayınca yıkadığım oldu meğer insanlar yıkıyormuş ama yıkanınca bir kaş yıkamadan sonra süngeri küçülüyor en azından yıkarsan daha uzun süre kullanırsın

Çok geçmiş olsun canım. İnş düzelir en kısa zamanda :(
Serum fizyolojik dediğin şu damla şeklinde olanlar değil mi canım? Yarısını bi kere de yapayım mı o zaman ben fazla olmaz demi?başını yastığa dayayıp sırt üstü yatırıp yapıyordum bende. Yan yatırınca sıkınca gider mi burnuna bilemedim. Sürekli hırıltı şeklinde sesler geliyo burnundan. Gece yine yarım saatte bir saatte bi kalktık :(

Back