2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yani büyük amaç yiyip içip eğlenmek çocuğa sadece kura mı çektiriyoruz :))
Haaa birde hazırlanan tabaklardan birine para atılır o tabak kime çukarsa o bebişe hediye alır sonra:) bu güzel bişey bence. Şamanizmden çok adet gelmiş günümüze ve kendi adıma konuşursam benim köyümde hemen hemen hepsi uygulanmaya devam ediyor. Yapmak lazım böyle şeyleri. Hatta bence diş buğdayı 20 lik dişe de yapılmalı ki çekilen sancıya ödül olsun :)

Şaka gibii.. geçen hafta test vermştk bugün sonuçları aldık. Dr bana bi çok şeyi yasaklamştı nerdeyse bir haftadır sadece patates ve muz yiyorum tok kalmak için.. sonuç alerji listemzde muz ve patateste var:kızgın: henüz doktrla görüşmedk ama benm anladığım süt, yumurta, maya,laktoz,domates, patates, muz, koyun yünü, keçi tüyü, kurşun bunlara kesin var..bakalım nasıl yeneceğiz bu kadar çok şeyi:işsiz:
Canım testi nerede yaptırdın damardan kan alıp mı baktılat? Alerji dr u muydu? Bu alerji ne kadar yaygınlaştı ya. Çok geçmiş olsun kolaylıklar dilemekten başka bişey yapamıyoruz

Şaka gibii.. geçen hafta test vermştk bugün sonuçları aldık. Dr bana bi çok şeyi yasaklamştı nerdeyse bir haftadır sadece patates ve muz yiyorum tok kalmak için.. sonuç alerji listemzde muz ve patateste var:kızgın: henüz doktrla görüşmedk ama benm anladığım süt, yumurta, maya,laktoz,domates, patates, muz, koyun yünü, keçi tüyü, kurşun bunlara kesin var..bakalım nasıl yeneceğiz bu kadar çok şeyi:işsiz:
Gecmis olsun öncelikle fakat Dr daha iyi bilir ama özellikle süt alerjisi ve diğer alerjiler bu kadar ufak bebeklerde kesin ve doğru sonuçlar vermiyor bildigim kadarıyla bizim de şüphemiz var dr dedigi var diye teşhis edilen bebeklerde ilerleyen dönemlerde olmadığı,yok diye teşhis konulanlarda da daha sonra olduğu cok hastam oldu demişti
O yüzden bizimki ilerleyen zamanlarda deneme yanılma yöntemi ile takip edilecek bana Mesela süt ürünleri diyeti vermedi sadece formül mamayı kesti ek gıdaya başlattı bizde zaten gaita da zayıf pozitif gizli kan görülmüştü
Allah kolaylık versin inşaAllah çabucak atlatirsiniz

Gecmis olsun öncelikle fakat Dr daha iyi bilir ama özellikle süt alerjisi ve diğer alerjiler bu kadar ufak bebeklerde kesin ve doğru sonuçlar vermiyor bildigim kadarıyla bizim de şüphemiz var dr dedigi var diye teşhis edilen bebeklerde ilerleyen dönemlerde olmadığı,yok diye teşhis konulanlarda da daha sonra olduğu cok hastam oldu demişti
O yüzden bizimki ilerleyen zamanlarda deneme yanılma yöntemi ile takip edilecek bana Mesela süt ürünleri diyeti vermedi sadece formül mamayı kesti ek gıdaya başlattı bizde zaten gaita da zayıf pozitif gizli kan görülmüştü
Allah kolaylık versin inşaAllah çabucak atlatirsiniz
Öncelikle kocaman amin diyorum. Ben biraz araştrdm bu konuyu oğlumu hem fakülteye götürdüm hemde özel bi hastnede biorezonans tedavisi olan bir yere. Fakültede herşey temiz çıktı hiçbirşeye alerjisi yok dendi. Fakat bebeğimde geçmeyen mukuslu ishal var. Bi kez kanda gördüm gaitada. Karnı gurul gurul bağırsakta sıkıntı var belli ki. Şimdi özeldeki drla devam edyrz. Onun dediğide alerji değil hassasiyet ama bunları vücuttan uzaklaştrmazsak şikayetler geçmez. 2 seçeneğinz var ya bu maddeleri hiç almayacaksn ara ara açıp deneyeceğiz vücudun unutmasını bekleyeceğiz ki bu çok uzun sürebilirmş. Ya da biorezonans tedavisyle titreşimle vücuttan sileceğiz.. haftalık 1 saatlik seansları varmş. Tercihi bize bıraktı bende biraz araştrmak için zaman istedim. Bu sürede diyetini bozma takip et dedi. Açıkcası ben samimiyetine güvendm doktrun. 4 senansta sütü 4 seansta yumrtayı siliyorlarmış.. çok fazla hastası var biraz araştracağım canım

Ooooo çok fena çok çok çok. Allah yardımcın olsun. Yiyecek hiçbir şeyin kalmamış. Hepsini kandan mı baktılar, iyi çıkmış, normalde çıkmadığı da oluyormuş ya tesrlerde.

Kızlar bu mama termosu kullanışlı mı? Almak gerekir mi kullanan oldu mu hiç??

Eklentiler

• 305B1820-12E4-470A-B583-88A62144C7F6.png
    305B1820-12E4-470A-B583-88A62144C7F6.png
    183,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben mama kullandığım dönemde bu boyutlarda Penguen cay termosu kullaniyordum .Cok pratik oluyordu

Normal sıcak su termosu var bende de ama buna ek gıdaları koyabiliyoruz sanırım küçük kavanozda. Dışarda vs olursak kullanışlı olur diye düşündüm ama boyutu nasıl bilemiyorum.

Kullanan oldu mu ya da ek gıdaları başka yerde nasıl sıcak vericez kızlar??

Ooooo çok fena çok çok çok. Allah yardımcın olsun. Yiyecek hiçbir şeyin kalmamış. Hepsini kandan mı baktılar, iyi çıkmış, normalde çıkmadığı da oluyormuş ya tesrlerde.
Aynen canm malesef yiyecek bişey bulamyrm.. ama doktr çok olumlu konuşuyr merak etme hepsi geçici hiç yiyemicekmişim yada çocuk yiyemicek diye düşünme dedi. Tedaviye olumlu bakmaya başladım 3 ayda hepsi geçiyormuş

Aynen canm malesef yiyecek bişey bulamyrm.. ama doktr çok olumlu konuşuyr merak etme hepsi geçici hiç yiyemicekmişim yada çocuk yiyemicek diye düşünme dedi. Tedaviye olumlu bakmaya başladım 3 ayda hepsi geçiyormuş
3 ayda mı? Nasıl yani, 3 ay diyet ile mi geçiyor yoksa bir tedavisi mi var

Normal sıcak su termosu var bende de ama buna ek gıdaları koyabiliyoruz sanırım küçük kavanozda. Dışarda vs olursak kullanışlı olur diye düşündüm ama boyutu nasıl bilemiyorum.

Kullanan oldu mu ya da ek gıdaları başka yerde nasıl sıcak vericez kızlar??
Onu bilmiyorum canim .Ama ben elzem olanlara öncelik verdim .Ek gida cok genis bir yelpaze .Mama sandalyesi var ,önlüğü var ,ozel unu ,irmiği, tarhanası vs derken uzayip gidiyor .Her ay kullanacagim seyler alip zamana yaydim alışverişi.

Bu kadar çok şeye alerji mı var? Rabbim tez zamanda kurtulmayı nasip etsin

O değil de eczanede basit bir laboquick testi 5 TL. Ne kadar zamlanmis her şey yahu
İnternetten toplu sipariş vereyim böyle durumlar için.

Sen ciddi ciddi takip ediyorsun yumurtlama günün falan he :)

Yürek mi yedin kuzum naptın. Şu an hamile kalsan, doğum yaptığında karakuzun 1,5 yaş civarı olacak. Nasıl ilgileneceksin İkisiyle abovv :)

Sen ciddi ciddi takip ediyorsun yumurtlama günün falan he :)

Yürek mi yedin kuzum naptın. Şu an hamile kalsan, doğum yaptığında karakuzun 1,5 yaş civarı olacak. Nasıl ilgileneceksin İkisiyle abovv :)
Yok yok takip etmiyorum. Hamilelikten suphelenince evde kalan lhlari yapayım dedim :D

Back