- Emoji Skoru
- 56.876
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.921
iştahsozlığın sebebi herşey olabilir canım ilk başta ilgileri artıyor dışarıya karşı ondan olabilir. Yada ağzının içinde pamukçuk, yara falan varsa ondan da olabilir.Kizlar bir sorum daga var bebegim 4 ay 10 gunluk cok istahsiz eskiden cok istahli bebekto noldu bilmiyorum bu donemde sizdede oldumu cok moralim bozuk
dönem dönem oluyor iştahsızlık kafana takmaKizlar bir sorum daga var bebegim 4 ay 10 gunluk cok istahsiz eskiden cok istahli bebekto noldu bilmiyorum bu donemde sizdede oldumu cok moralim bozuk
Kontrol ettim cnm sgzinda falan birsey yokiştahsozlığın sebebi herşey olabilir canım ilk başta ilgileri artıyor dışarıya karşı ondan olabilir. Yada ağzının içinde pamukçuk, yara falan varsa ondan da olabilir.
Gecicidir inaallahdönem dönem oluyor iştahsızlık kafana takma
Takipteyim bende merak ediyordum cam kavanozlari nerden aldiniz aldiktan sonra kaynattinizmiKızlar bebeklerinize yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?
Nasıl olacak her gün ne kadar ölçüde yapıcaz peki? Ben 1lt lik sütten yapmıştım kavanoza. Şimdi de küçük kavanozlara yaparım açılmazsa sıkıntı olmaz diyodum ama nasıl yapsam bilemedim?
T
Takipteyim bende merak ediyordum cam kavanozlari nerden aldiniz aldiktan sonra kaynattinizmi
Tesekkurler bende yavastan malzemeleri toparlayayim :)Evde vardı benim kavanozlarım. Domates sosu vs yapıyordum. Onlardan birine yaptım ilk defa. 1lt lik kavanoza. Şimdi de küçükleri var yarım litrelik ya da daha küçükler. O küçükleri pastacıdan magnolia almıştık o zaman biriktirmiştimbebeğime yoğurt yapacağım aklıma gelmemişti hiç alırken :) ama züccaciyelerde olur ya da büyük marketlerde. İlk aldığımda kaynar suya atmıştım biraz evet.
İyi canım aman maşallah :))Valla yiyor, üstüne de emiyor. Aman iştahlı olsun, bir de elimde tabak arkasında dolanmayayım.
Ters duran kangurulardan mı? Bacaklarında kesik gibi iz vs yapmıyor değil mi? Kolay oluyor mu?Eki Görüntüle 2216265
Kızlar iş yapma konusu konuşuluyordu ben 10 gündür böyleyim. Sırtıma takıyorum ve süpürge falan yaparken uyuyor.
evet ben geçtim 2 ye benimkiler 6. ayı doldurdu çünkü.Alisir insallah hipp kullanmak istyrm peki 6. Ay dolincami 2 ye gececegiz
ben 2 yada 3 küçük kavanoza yapıyorum. tek seferlik. açılmadığı için bence sorun olmaz ki doktorda yapabilirsin dedi. her gün zaman açısından biraz zorlayabilir beni.Kızlar bebeklerinize yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?
Nasıl olacak her gün ne kadar ölçüde yapıcaz peki? Ben 1lt lik sütten yapmıştım kavanoza. Şimdi de küçük kavanozlara yaparım açılmazsa sıkıntı olmaz diyodum ama nasıl yapsam bilemedim?
aslında çok zaman alan bişey değil ama ikimiz kronik üşengeçleriz galiba :) ben de kavanoz alıcam hemen her gün yoğurt mu mayalanır yahuben 2 yada 3 küçük kavanoza yapıyorum. tek seferlik. açılmadığı için bence sorun olmaz ki doktorda yapabilirsin dedi. her gün zaman açısından biraz zorlayabilir beni.
Bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz.Hemsiremiz bize öyle demiştiMerhaba ben ağustos annesiyim, topik de soracak kimse yoktu, bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yaptı yükseliyor giderek. 37.6 şuan kızımın ateşi, ne yapmam lazım? İlk kez başımıza geliyor 2. Ay aşıları ateş yapmamıştı. Üstünü soydum bir atlet birde çorap var, alnına ılık suya bez sıkıp koyuyorum ama düşmüyor
Maşallah maşallah nazar değmesin :) ya uyuduğu zaman memeyi ağzında tutuyor ya, o zaman göğsümde bazen böyle sanki ateşle yakıyorlar gibi bir acı oluyor, meme ucunda değil böyle tüm göğsü kaplıyor. Sende de oluyor mu?İyi canım aman maşallah :))
Ilık duş aldırın, yine de inmezse ateş düşürücü. Inşallah düşer.Merhaba ben ağustos annesiyim, topik de soracak kimse yoktu, bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yaptı yükseliyor giderek. 37.6 şuan kızımın ateşi, ne yapmam lazım? İlk kez başımıza geliyor 2. Ay aşıları ateş yapmamıştı. Üstünü soydum bir atlet birde çorap var, alnına ılık suya bez sıkıp koyuyorum ama düşmüyor
Bunun önden versiyonu da benim. Slinge bağlıyorum, o emerken süpürge falan, en son uyuyor. Süpürge sesinde uykusu geliyor.Eki Görüntüle 2216265
Kızlar iş yapma konusu konuşuluyordu ben 10 gündür böyleyim. Sırtıma takıyorum ve süpürge falan yaparken uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?