2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dimi, yesin de büyüsün güçlensin inşallah :) dönmeye başladı diyordum onu bıraktı, poposunu devirip yatmayı bırakır belki :)

Dimi, yesin de büyüsün güçlensin inşallah :) dönmeye başladı diyordum onu bıraktı, poposunu devirip yatmayı bırakır belki :)
İnşallah canım. Benimki hala yüzüstü dönmedi ama rahatım sağa sola dönüyor yeter şimdilik iyice dönerse bırakıp tuvalete bile gidemem :)

Oy maşallah çok tatlılar :)
bende aynı durumdayım canım 2 eczacı tanıdığa haber saldık beklemedeyim fiyatı düştü diye büyük ihtimalle bakalım ne olacak haber bekliyorum
Of ben de tedirginim .
Rota konusuldu ya ben de eczaneyi aradim, 70e dusmus ama depoda yok dedi. Form degistiriyormus Afilim92 ...
Bizimki de o markadandi ben de rahatsiz hissediyorum suan bu konuda
Ikinci doz ne zamana kadar yapilmis olmali ki ?
Fiyati düşmüştü .Keske once alip muhafaza etseydik.Ne olacagi konusunda hic bir fikrim yok.
Cuma günü hastanede yapıldı rota aşısının ikinci dozu 210 lıra verdik
Rotarix e mi o kadar verdiniz ?

İnşallah canım. Benimki hala yüzüstü dönmedi ama rahatım sağa sola dönüyor yeter şimdilik iyice dönerse bırakıp tuvalete bile gidemem :)
Ben yatağına bırakıp öyle gidiyorum ya da bizim yatağın ortasına bırakıyorum. Ne yapacağı belli olmaz diye :)

Ayni zamanda yemektemi yapicak canm bakicn
Bebeklerin yemeğini mamasını ben hazırlayacağım o sadece tencereyi ateşe koyar ama bize yemek yapılacak sadece tek çeşit oda yiyecek çünkü evde yemek olması lazım.

Aynı bizim kı de öyle kıskanıyor bariz
Benim kizda temmuz doğumlu :) 4 yasında gecen sene krese gittiği için sıkıntı olmaz dıye Bu sene de anaokuluna gıdıyo bıkac saat te olsa rahat ediyor oğlan :) :) Miss Ness

Kizlar benim oglana mama evolvia kullaniyordum muhendisoglu organik hipp dedigi icin 2 gundur kademeli gecis yaptik bugun mutsuz acaba mamadanmudir

Bebeklerin yemeğini mamasını ben hazırlayacağım o sadece tencereyi ateşe koyar ama bize yemek yapılacak sadece tek çeşit oda yiyecek çünkü evde yemek olması lazım.
Cnm daha fazla işte yapabilir aslında kv evde olcak sonuçta, günlük temizlik gibi. İyi niyetli biriyse yapar zaten çünkü bebekler uyuduğunda boş vakti olacak.

Kizlar benim oglana mama evolvia kullaniyordum muhendisoglu organik hipp dedigi icin 2 gundur kademeli gecis yaptik bugun mutsuz acaba mamadanmudir
Ben doğduklarındam beri hipp kullanıyorum ve memnunum ama bebeklerin değişimden hoşlanmamış olabilir.

Cnm daha fazla işte yapabilir aslında kv evde olcak sonuçta, günlük temizlik gibi. İyi niyetli biriyse yapar zaten çünkü bebekler uyuduğunda boş vakti olacak.
Canım benim bebeler gündüz çok az uyuyor yani ben bu kadarını ancak yapıyorum açıkçası şu ek gıda düzene girsin kadında alışsın belki olur ama şimdilik alışalım inşallah gelecekten ümitliyim.

Biz de iyiyiz şükür. 2 gun once 5.ayimizi doldurduk.Benimki de durmuyor. Dönmeyi öğrendi.Yuz ustu donuyor sonra hemen agliyor .Ben ceviriyorum o tekrar dönüyor filan :)) Kizlarla her konuda fikir alisverisi yapıyoruz. Hep burdayiz biz .Aile gibi olduk gercekten.

maşallah sübhanallah çok tatlılar

Oyy masaAllah pasaya,Allah esirgesin hepsini cnm vakit buldukca bende giricem ins artik

Of ben de tedirginim .

Ikinci doz ne zamana kadar yapilmis olmali ki ?

Fiyati düşmüştü .Keske once alip muhafaza etseydik.Ne olacagi konusunda hic bir fikrim yok.

Rotarix e mi o kadar verdiniz ?
bizim gecen ay asilari hastaliktan dolayi sarkti, rota da 10 gun sarkti. 3 ve 5.aylarda yaptiriyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…