2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bol bol dinlende gel canım. Babanne, hala candır, anneanne, dayı kadar olmasada :)

Kaça anlaştın şartların ne? Ben de bakiciyi kameraya ikna ettim coook mirin kırın etti ama ben öyle çalışmam başka bakıcı bul da diyemedi
Hiç kamera konuşmadım canım kapalı bir hanım rahatsız olur diye ben karıştırmadım açıkçası tabi benim meşhur k.v. yanında olacak.
2200 e anlaştım canım sskda teşvik çıkarsa 2000+ssk olacak ssk da teşvik çıkmazsa 2200 olacak perşembe başlıyor. Herseyi yani yapılacakları, istediğin yemek vs. Çocukların maması falan bana yaz liste ver dedi bende tamam dedim. Yetismezsede yetişmez dedim yani cidden ben işe dönemeyecem yoksa o yüzden çok esnek konuştum.
Kamera isterdim o içime dert olacak çünkü çok özlerim bebeklerimi eminim.

Oy maşallah çok tatlılar :)
bende aynı durumdayım canım 2 eczacı tanıdığa haber saldık beklemedeyim fiyatı düştü diye büyük ihtimalle bakalım ne olacak haber bekliyorum

Ayni zamanda yemektemi yapicak canm bakicn

Rota konusuldu ya ben de eczaneyi aradim, 70e dusmus ama depoda yok dedi. Form degistiriyormus Afilim92 ...
Bizimki de o markadandi ben de rahatsiz hissediyorum suan bu konuda

Son düzenleme:
Belki ellerinde stok yoktur canım. İyice bi araştırın bazen stok olmayınca kaldırıldı falan diyorlar. Gerçi rotarixin ben daha öncede toplatıldığını duymuştum amerikadaydı sanırım ama emin değilim.
Valla yiyor, üstüne de emiyor. Aman iştahlı olsun, bir de elimde tabak arkasında dolanmayayım.
Maşallah. Yiyen bebekten korkma demiş büyükler yesin paşa :)
Yaa ne kadar yüksek bakıcı fiyatları allah size sabır ve paranıza bol bereket versin. Kamera kısmınıda konuş canım güvenlik açısından için rahatsa gün içinde whatsapp vs kameradan arayabilirsin uzaktan gösterir sana.

Cuma günü hastanede yapıldı rota aşısının ikinci dozu 210 lıra verdik

Masallah cnm Rabbim esirgesin senın oğlan da çok bunaltıyor mu kızı severken ben bu durumdan çok yoruldum da kızım kardeşini severken boğacak

Rota konusuldu ya ben de eczaneyi aradim, 70e dusmus ama depoda yok dedi. Form degistiriyormus Afilim92 ...
Bizimki de o markadandi ben de rahatsiz hissediyorum suan bu konuda
Aşıları ucuzladı diye stok mı yapıyorlar acaba? Herşeyi beklerim.. rotatec yoktu bır ara piyasada , şimdi de muadil başka bir aşı getirirlerse şaşmam. Fiyatı da 210 TL olur artık.

Masallah cnm Rabbim esirgesin senın oğlan da çok bunaltıyor mu kızı severken ben bu durumdan çok yoruldum da kızım kardeşini severken boğacak
Ayni durumdayiz cnm seviyormu boguyormu bizde anlamiyoruz, baslarda pek kiskanmiyordu ama simdi davranislariyla sanki severken hirs yapiyor gibi, sirf o etkilenmesin diye erteledim kres isini, kardesim dogdu beni okula yolladilar demesin diye, ama yazin kesin gondericem cunku oyuncaklarinida kardesine vermiyor paylasma vs sorun olacak gibi, biz ekimde 3 u bitirdik senin kiz kac yasinda kuzum

Aşıları ucuzladı diye stok mı yapıyorlar acaba? Herşeyi beklerim.. rotatec yoktu bır ara piyasada , şimdi de muadil başka bir aşı getirirlerse şaşmam. Fiyatı da 210 TL olur artık.
formunu degistirdikleri icin ellerinde kalani bitiriyorlar olarak anladim ben canim. O yuzden de depolarda vs yok, yenisi cikinca gelir herhalde

Ausdan ürünlerini kullanan var mı kızlar irmik pirinç unu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…